Pokolba taszítva

Pokolba taszítva – Drag Me to Hell

amerikai horror, 2009

 • magyar bemutató: 2009. augusztus 13.
 • amerikai bemutató: 2009. május 29.
 • rendező: Sam Raimi
 • főszereplők: Alison Lohman, Justin Long, Lorna Raver, Jessica Lucas
 • gyártó studió: Universal Pictures

Pokolba taszítva plakát

Van egy Christine nevű hitelűgyintéző csaj, aki a karrierje ügyében a lehető legtöbbet megtesz, amit tud. Egy nap a bankba betér egy öregasszony, hogy az általa felvett hitel kifizetésére haladékot kérjen, de Christine, aki megsajnálja a nénikét, mégis elutasítja a kérelmét. Ezért a mamika megátkozza a banki csajt, akit egy szellem kezd el kísérteni, hogy pár nap múlva a pokolba végezhesse.
A filemt Sam Raimi rendezte, aki a horror szakmában már letette a kézjegyét (Evil Dead – Gonosz halott, Darkman, A sötétség serege, Szimpla ügy)

Pokolba taszítva előzetes:

Pokolba taszítva – Rendezői változat dvd infók:

DVD megjelenése: 2009. október 21.

magyar hang: DD 5.1
angol hang: DD 5.1 és Dts
magyar felirat: van
Képformátuma: 1.78:1
A lemez tartalma:
A film (kb. 99 perc)

24 hozzászólás a(z) “Pokolba taszítva” bejegyzéshez

 1. f.j

  sziasztok nem tudom hgy észrevettétek de a nyany tud magyarul:))))))))))mikor elátkozza a csajt.Tegyétek át az audiot angolsávra akkor mikor elátkozza.Csak egy észrevételvolt sziasztok.

 2. Drag me to hell...

  A film rendkívül jó. Egy igazi, félelmetes horror. A “nyanya” pedig tényleg magyarul átkozódik. Elvileg a magyar cigányok a legdurvábbak átkok terén. Vigyázzatok!:)

 3. Rush

  Engem egyáltalán nem érintett meg a film.. egyszerűen szánalmas volt az egész rendezés, a vágás, minden.. ha horrorról beszélünk az igenis legyen ijesztő, ez pedig jócskán elmaradt ennél a filmnél..kár.

 4. Looppy

  Hát ez nagyon messze van a jótól… Pedig én imádom a horror filmeket, de ez elég gagyira sikeredett. Az alapötlet jó, de a kivitelezés…hááát…inkább nem mondok rá semmit:S A színészek jók voltak, de ennyi.

 5. topkasz25

  Ennél rosszabb horror filmet nagyon keveset láttam. Kajak volt olyan jelenet, amikor röhögtem. Jobb ha ezt kihagyjátok.

 6. Viktria

  Nekem igenis tetszett! Alig van ma már egy jó horror. Nem azt mondom h ez a best, de jó volt. Persze igazából szerintem a gusztustalan jelenetek tették kicsit gagyibbá. Na meg h a cigány asszony magyarul beszél! Pff, Felháborító. a szeánsznál a lámia meg oroszul.. Most mivan ?? Ettől eltekintve ütős. és a befejezés zseniális ahogy a rendezés is.

 7. Noncsi

  Ez a film jó is meg rossz is a javából! Volt jó része is, de a naggyán csak röhögtem :PP Jó film, de nem a legjobb

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.