Silent Hill 2

Silent Hill 2: Kinyilatkoztatás – Silent Hill: Revelation (3D)

amerikai horror, 2012

 • magyar bemutató: 2012. november 1.
 • amerikai bemutató: 2012. október 26.
 • rendező: Michael J. Bassett
 • főszereplők: Adelaide Clemens, Kit Harington, Radha Mitchell, Sean Bean, Deborah Kara Unger, Carrie-Anne Moss, Malcolm McDowell
 • gyártó studió: Lionsgate

Silent Hill 2 poszterek:

Heather és az apja már évek óta menekülnek a Halott város átkától, ami elől nem lehet elbújni. A lány felnőtté válásává a dolgok még komolyabbá válnak, és az átok elsőként az apját ragadja el…

Silent Hill 2: Kinyilatkoztatás előzetes:

további videojáték adaptációk

54 hozzászólás a(z) “Silent Hill 2” bejegyzéshez

 1. Ned

  ABCCBA! Háát, ha te végig röhögted akkor neked nincs lelked ember. Gratulálok kemény vagy, sikerült magadból minden emberséget kiirtanod. 😀 Amúgy ha EZ neked C kategóriás akkor
  1.- írj, egy jobb forgató könyvet! Egy ismerősöm Andy Vajnátol tanul, és ha jobb a könyved, leforgatjuk esküszöm..
  2.- Nézz több filmet! Pl nézd meg a Mega shark vs Mega octopus című csodát, és látni fogod mi a C kategória!

 2. razorkoma

  hogyha játékadaptációról beszélünk kár hogy nem a tényleges silent hill 2-t csinálják meg, ami sztoriban übereli a 3. részt, és ez a 3-nak az adaptációja. az is igaz hogy a sztorivonal (a játékoknál) 1-3, és 2-4, ez esetben érthető. kíváncsi vagyok hogy milyen lesz nagyon várom már.

 3. film király

  Az első rész felejthetelen volt. SILENT HILL! a haverjaimmal végig játszottuk az összes részt! Filmben mindenkinek tetszett,remélem a háromdés második rész is viszi a pálmát! Már várom!!!

 4. M3NYUS

  Látta már valaki? 😀 Nem merem megnézni mert pont annyi pozitív eredményt olvastam és hallottam mint negatívot + 3D-s szóval drágább is. 😛

 5. Dun

  Tegnap néztem moziban! Story nem nagy szám, de viszont hanghatásokkal stb. a moziban kellő hatást elér, hogy élvezze az ember, egyszer kétszer meg is ugrottam :D! Tv-ben vagy számítógépen nem tudom mennyire élvezhető. Egyszer azért mindenféleképpen kötelező meglesni 😉 !

 6. Blackpplague

  Ezt a filmet szerintem csak annak érdemes megnézni,aki játszott a Silent Hill 3-al.Hiszen az van megfilmesítve és szerintem zseniális.Komplett helyszínek és jelenetek vannak benne,nem beszélve az ellenségekről és a zenei aláfestésről.Akinek bejött a játék annak szerintem az év filmje,a többieknek maximum 1x nézhető.

 7. M3NYUS

  Silent Hill – Kinyilatkoztatás avagy (!!!Spoiler!!!) egy film amiben Sean Bean nem hal meg? És igen!

  Hát tegnap volt alkalmam meglesni ugyan is vártam már mivel a játékok nagy rajongója voltam/vagyok és az első is elment szódával.
  Nem volt rossz, kicsit rövid volt és valami hiányzott belőle. Több alkalommal is be-bealudtam sajnos. Látvány pazar volt, zene fenomenális, de valami mégis hiányzott benne.
  Színészek jók voltak úgy ahogy, mondjuk a Mátrix Trinity-ét, Carrie-Anne Moss-t a felismerhetetlenségig maszkírozni az kicsit túlzás volt.
  Elvileg akkor lesz 3. rész feltéve, ha elkészítik…majd…úgy hat év múlva ismét kapunk egy Silent Hill filmet.
  😛

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.