SpongyaBob: Ki a vízből!

SpongeBob SquarePants 2 (3D)

amerikai animációs film, 2015

 • magyar bemutató: 2015. február 12.
 • amerikai bemutató: 2015. február 13.
 • rendező: Paul Tibbit
 • főszereplők (angol hangjai): Antonio Banderas, Tom Kenny, Clancy Brown, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Carolyn Lawrence, Douglas Lawrence
 • gyártó stúdió: Paramount Pictures

A Nickelodeon tengeri herkentyűi a moziban is beuszkálgatnak egy animációs-élőszereplős hibrid formába. Kockanadrágékkal nagy szörnyűség történik, ugyanis eltűnik a csoda hambijuk receptje, és ennek felkutatására ki kell merészkedniük az óceánból, az emberek szárazföldi világába.

SpongyaBob: Ki a vízből! előzetes:

25 hozzászólás a(z) “SpongyaBob: Ki a vízből!” bejegyzéshez

 1. Dominik Toretto

  Többet ér mint az ilyen faszom Transformers meg Az Éhezők viadala filmek meg az Alkonyat filmek meg a DiCaprios Wall Street farkasa vagy mi jó nagy hülyeségek voltak ezek a filmek és még gondoljatok bele a Transformers-t még mindig eszik az emberek de,hogy mit esznek ebben a hülye robotos filmben.

 2. Lion

  1999-ota király a rajzfilm, ez is nagy szenzáció lesz szerintem, régi-ujabb-s itt ez a lelegujjabb (filmben mégkirályabb lessz) :)))

 3. Haru

  Dhili miniek nézed az oldalt ha szar a Spongebob?? Szerintem nagyon is jó lesz és aki fikázza annak nem kéne kommentelni és látogatni az oldalt … A készítői nagyon kitettek magukért … Én már nagyon várom

 4. víz

  Men mindegy,hogy mit csinál az ember! Többek között az ilyen alkotások miatt aberált,nem normális. Az emberek gondolkodása! mint ahogy itt elolvastam. Néhány. Írást .pl.nagyon jó ez a spongya Bob. Már úgy vártam ezt a részt. Nem is szabadna megengedni a megnézéséhez.nehogy a gyerekeken agymosást,butítást végezzen!sziasztok.

 5. Tre

  Nagyon jó volt én már kétszer láttam a moziban! Aki meg olyanokat irkál hogy butitja a gyerekek agyát, meg stb, az egy idióta. Ez egy nagyon jó film.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.