Star Trek

Star Trek 11 – Űrszekerek 2009-es mozifilm

amerikai sci-fi, 2009

 • magyar bemutató: 2009. május 7.
 • amerikai bemutató: 2009. május 8.
 • rendező: J.J. Abrams
 • főszereplők: Chris Pine, Zachary Quinto, Anton Yelchin, Leonard Nimoy, Zoe Saldana, Eric Bana, Simon Pegg, John Cho, Karl Urban
 • gyártó studió: Paramount Pictures
 • DVD infók: Star Trek DVD és Blu-ray
 • további részek: Star Trek filmek

Star Trek poszterek:


további Star Trek plakátok

A népszerű tv-sorozat és több mozifilmet megért Star Trek sorozat legújabb filmjében a teljes történetet újra kezdik a legeslegelejétől egy teljesen más szemszögből bemutatva.

Az emberiséget egy gonosz lény fenyegeti, akit a bosszú éltet. Az ellenség megállítására megalkotják a U.S.S. Enterprise csillagahjót, amely egy ifjú legénységet kap. A kapítány a tipikus bajkeverő, James Kirk (Chris Pine), aki a minél nagyobb kalandért él.

Star Trek filmképek:

Az Enterprise nem elég a cél véghez vitéhez, szövetségre kell lépniük a nem túl barátságos Spockkal (Zachary Quinto), aki minden döntését lehető legnagyobb ésszel és logikával hozza meg, az érzelmek teljes mellőzésével. E ellentétes szövetség készül a veszélyekkel teli kalandra, amit még földi halandó nem élt meg.

Star Trek előzetes:

további Star Trek előzetesek (eredeti nyelven)

13 hozzászólás a(z) “Star Trek” bejegyzéshez

 1. Magorium

  Én erre leszek nagyon kíváncsi…
  Bár nem szeretem az előzmény filmeket. 🙂 Meglátjuk mit hoz össze ez a fiatal banda 🙂

 2. Nolle

  ez kell nekünk, végre ezis megérdemelte az újítást. a régi részek is jók voltak, de azé kell egy XXI.századi technikájú film.

 3. Magorium

  Nézzétek meg a hivatalos weboldalát is, igencsak jól van megcsinálva, tömény flash animáció, és belehet menni az új hajó bizonyos termeibe, pl a hídra!!
  Már csak 2 hét 🙂

 4. Dickinson

  Sosem voltam Star Trek rajongó, de ennek a bemutatója nagyon ütősre sikeredett, és felkeltette az érdeklődésemet. Talán még a kedvemet is meghozza a többi filmhez!

 5. M3NYUS

  Sosem voltam oda a Star Trek-ért, inkább a Star Wars volt a bejövős.
  Se a sorozatot vagy sorozatokat, se a filmeket nem néztem, de ez a film nagyon bejött!
  Ha a folytatás is ilyen szintű lesz VAGY jobb akkor jöhet.

 6. Trekker

  A filmnek egy baja, hogy nem az eredeti idősíkban játszódik és túlságosan élvezhetetlen a véget nem érő rohangálós üldözéses lövöldözésektől. Maga a Star Trek eredeti lényege hiányzik belőle és sajna a folytatása is csak némileg lett jobb. Örvendek annak, hogy JJ. egy olyan filmet alkotott, amit a fiatalok is megszerettek, és hozott új nézői csoportokat, de jobban örültem volna, ha olyant alkotott volna, amit a régi rajongók nem fintorognak és teszik másik kategóriába. Az új filmek jók ugyan, de hiányzik belőlük a Star Trek élmény, az intelekuálitás, a mondani való.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.