Star Wars 2

Star Wars II. rész: A klónok támadása

Star Wars: Episode II – Attack of the Clones

amerikai akciófilm/kalandfilm/sci-fi, 2002

 • magyar bemutató: 2002. május 16.
 • amerikai bemutató: 2002. május 16.
 • rendező: George Lucas
 • főszereplők: Hayden Christensen, Natalie Portman, Ewan McGregor, Samuel L. Jackson, Christopher Lee
 • gyártó studió: 20th Century Fox
 • további részek: Star Wars filmek
Star Wars 2. plakát

Star Wars 2. plakát

Star Wars 2. rész előzetese:

8 hozzászólás a(z) “Star Wars 2” bejegyzéshez

 1. Tracedmus

  3D-ben is biztos jó lesz. Főként az a rész amikor a klónok hajókkal jönnek, ahol a jediket körbezárják a droid hadsereg 🙂

 2. M3NYUS

  Na, megnéztem ezt is. Ebben nem volt semmi változás viszont mivel régen láttam (kb.: 3-4 éve) akkor anno jobbnak tartottam mint az első részt, de most inkább azt mondom, hogy ez még rosszabb.
  Valahol a kettő egy szinten van mert mindkettőben van jó és rossz is.
  Ebben pl.:
  Az eleje és a vége nagyon jó a közepe unalmas Lovestory.
  Az elsőben is a közepe kicsit lapos lett, de voltak benne apró pozitívumok ami kicsit dobott az uncsi hangulaton.
  Viszont észrevettem, hogy Hayden Christensen pocsék egy színész + ettől a sok “Ani”-zástól majdnem felvágtam az ereimet annyira idegesítő volt.
  Meg az is egy “baki”, hogy Amidala már az első pár percben mondja a Jediknek, hogy: Ő szerinte Dooku Gróf áll a merénylet mögött!
  Szvsz azt, hogy Dooku a rossz valahogy másként kellet volna előadni mert így arra összpontosít az ember már a film elejétől kezdve, hogy: Ááá…akkor Dooku rossz? Csattanó a film végén meg nincsen.

  Valahogy úgy kellet volna (szerintem), hogy kaptak volna egy infót Darth Tyranus-ról aki ismeretlen számukra és megbíztak volna 1-2 Jedi-t, hogy keressék meg őt. A film közben meg megemlítenék, hogy hol van Dooku Gróf mert a Jedi tanács keresi és nem találjak:
  AMIKOR Obi-Wan elmegy a Geonosira és látja, hogy Dooku a rossz elmondja a tanácsnak és mennek harcolni a droidokkal. Na, ez csattanó lett volna, de ez az én véleményem…nem vagyok egy Lucas.
  😀

 3. M3NYUS

  + az már milyen durva, hogy nemrég volt Christopher Lee 90 ÉVES!!!! Ahhoz képest, hogy még mindig színészkedik és ilyen idő jól tarja magát az öreg.
  🙂

 4. Astro24

  Ezeket a 3D-s újravetítéseket komolyan valaki megnézi a moziba, csak mert kiváló 3D minőségű?
  Nem azért kérdem, mert utálom a filmet és az egész trilógiát, éppen ellenkezőleg, az egyik kedvenc filmem, és máig is a legnagyobb fantáziákkal és kalandokkal teli filmnek tartom, de ettől még nem éri meg szerintem kidobni rá több 1000 ft-t úgy, hogy már láttuk már 1 párszor. Én pl. meg sem tudom számolni hányszor láttam, de maradjunk annyiban, hogy biztos több mint 5 alkalommal az összes részét. és szerintem nincs a Földön olyan gyerek vagy felnőtt aki ne látta volna egyszer legalább.
  😀

 5. Egy Rajongó

  Astro24!
  Hidd el, bár szerintem is hihetetlen, de ismerek egy pár embert aki még egy részt nem látott belőle. Na mindegy, nem is ez a lényeg. Én hatalmas Star Wars rajongó vagyok, imádom a filmeket, könyveket, játékokat, MINDENT! Éppen ezért én nagyon várom a 3D-s verziókat. Sajnos mikor annak idején vetítették moziban, nem tudtam elmenni, ezért is örülök, hogy most van rá lehetőségem. Az Episode I 3D is megérte azt a néhány ezer forintot. Szóval én nagyon várom.
  Az erő legyen veled!

 6. M3NYUS

  Kihirdették, hogy 2013. Szeptember 20.-án jön a 3D-s változat és egy kis extra is:
  Rá három hét múlva (2013. Október 11.) jön a harmadik rész, a Sithek bosszúja nem meglepő módon: 3D-ben!

  Ennél a geonosisi csata lesz a legjobb 3D-ben!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.