Star Wars 7: Az ébredő Erő

Csillagok háborúja 7 – Az ébredő Erő
Star Wars Episode VII – The Force Awakens

amerikai sci-fi/fantasy, 2015

 • magyar bemutató: 2015. december 18.
 • amerikai bemutató: 2015. december 18.
 • rendező: J.J. Abrams
 • főszereplők: Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Daisy Ridley, Peter Mayhew, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Andy Serkis, Oscar Isaac, John Boyega, Adam Driver
 • gyártó studió: Walt Disney Pictures, Lucasfilm
 • további részek: Star Wars filmek

A klasszikus-trilógia után nagy kérdés volt, hogy miként is folyhatna tovább a történet. Regényformában több történet is megjelent, ámde Lucas a Jedi visszatér után 15 évvel egy előzmény-trilógiával folytatta a sorozatot, aminek a stílusa a rajongók egy nagy részét letörte. A Sithek bosszúja után a sorozat rajzfilmekkel bővült tovább, ami átkötőrészek voltak a II. és III. filmek közt.

2012-ben Lucas eladta a birodalmát a Disney-nek, ami kapásból a VII. epizód epizód hivatalos eljövetelét vonta maga után, ami egy új történetszálon fog tovább haladni, a Jedi visszatér után jó pár évtizeddel fog játszódni.

Star Wars – Az ébredő Erő előzetes:

további tartalmak:

284 hozzászólás a(z) “Star Wars 7: Az ébredő Erő” bejegyzéshez

 1. Taurus

  Amúgy karakterek közül nekem egy valakivel volt a legnagyobb bajom és az Phasma volt. Nem a kevés játékideje miatt mert Boba is kb. 20 percet kapott a régi trilógiában (ahol a 4.-ben először benne se volt csak később raktak oda digitálisan ÉS a 6.-ban szerencsétlen módon megette őt egy óriás vagina aminek fogai voltak, szimpla teóriák csak, hogy kiszabadult), hanem mert ahogy be lett harangozva, júúj, nagyon kemény és egyedi karakter lesz, ő lesz a női Boba Fett (ennyit az eredetiségről), de a legnagyobb baki az az amit tett! Finn kérte, hogy állítsa le az ágyút erre ő…..oké, rendben, semmi gond! Csinálom is!….come on bitch….

 2. Copy con

  Nekem ha rangsort kell állítani a star wars részekből ez áll az utolsó helyen nem azért mert nem tetszik hanem mert sztem az eddigiek sokkal jobbak. Ez annyira nem fogott meg még a regebbieket rongya néztem nézem addig ezt kétszer láttam de elég is volt.

 3. Mezeiii

  Nem ehhez a részhez kapcsolódik hanem a 3.hoz,
  A Sith-ek bosszújához,mikor Anakin és Palpatine beszélget Mace Windu
  halála után.A nagyúr mondja hogy: “A halál felett eddig csak egyvalaki aratott diadalt. de, ha mi ketten összefogunk, megtaláljuk a titok nyitját!”
  Ezt a későbbiekben mi a pélóért nem vágja a fejéhez hogy bazzz mester,miért nem hozod vissza a halálból Padmet,elvileg csak ezért állt át az ő oldalára,ezáltal bebukta az egészet majdhogynem potyára lett Sith…

  Rengeteg dologba bele lehetne még kötni… igaz ez csak egy film 🙂

 4. Alex

  Hát nekem ma sikerült beülnöm rá!

  Erre mondják itt páran, hogy év filmje?! Hát ez minden csak nem az. Nem akarok senkit se megsérteni, de én jóval többet vártam ettől a filmtől. Az Új remény, csak egy kicsit felturbózva!
  Azért hogy valami jót is írjak, szerintem a szereplők jól ellettek találva. Főképp Dameron, Rey és Finn. Na meg BB-8. És a végén a táj, az valami meseszép volt. Ha tippelnék, akkor azt Skóciában vették fel.

  Nem tudom, hogy lehet ezt 10x megnézni a moziban, de hát nem vagyunk egy véleményen.

  Azért várom a folytatásokat! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.