Star Wars 8 – Az utolsó Jedik

Csillagok háborúja 8 – Star Wars Episode VIII:
The Last Jedi

amerikai sci-fi/fantasy, 2017

 • magyar bemutató: 2017. december 14.
 • amerikai bemutató: 2017. december 15.
 • rendező: Rian Johnson
 • főszereplők: Mark Hamill, Carrie Fisher, Daisy Ridley, Peter Mayhew, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Andy Serkis, Oscar Isaac, John Boyega, Adam Driver
 • gyártó studió: Walt Disney Pictures, Lucasfilm
 • további részek: Star Wars filmek

A hetedik epizód végén Rayéknek végül sikerült megtalálniuk a réges-rég eltűnt Luke Skywalkert…

Star Wars – Az utolsó Jedik trailer:

forgatási videó:

Star Wars 8 – Az utolsó Jedik előzetes:

Videó 1 – A nyolcadik epizód munkálatai elkezdődtek:

41 hozzászólás a(z) “Star Wars 8 – Az utolsó Jedik” bejegyzéshez

 1. Copy con

  Nah meglátjuk az öreg lukeban mennyire pislákol még az erő.
  Én szem szerint yoda felvillanásának is örülnék. Még ha szellemként is de neki fel kell tünnie!

 2. nemtehanemén

  a 7. egy picit gyenge volt, nem mondom h rossz volt, de most többet várok a 8.-tól, és sokan vagyunk gondolom, akik várják a régi arcok felbukkanását is. Hallottam egy újabb gonosztevőről a sötét oldal felől, so nagy esély lehet arra h kylo ren áttér az eredeti oldalára, vagyis a jókhoz. Természetesen sajnos Han Solot nem lehet visszahozni, és mivel jedi sem volt, még a hologramjával sem találkozhatunk de… pl Hayden Christiensen Anakinját, Obi vant, Yodát, és másokat… Nagyon várom a filmeet.

 3. avsk

  Én akkorát csalódtam a VII. részben, hogy eszem ágában sincs elmennem a VIII.-ra. Ez is csak egy szar remake lesz persze elrejtve a csúcs szuper marketingjük mögött, hogy a néző mit se sejtsen az egészből semmit. Le merem fogadni, hogy egy havas területtel/bolygóval kezdődik a film…

 4. Fehér Csaba

  avsk nem tudom mi a bajod a star wars 7 el mert szerintem eddig a legjobb igaz a csillagpusztitó nem kellet volna de azon kivül szerintem a legjobb eddig és a 8-rol elég ókat mondanak :))

 5. zsoca

  Hello én szintén csalódtam az új részben,olyan NINCS hogy egy ikonikus szereplö meghal,Ha nincs Han Solo akkor nincs Falcon nincs chuvi.

 6. levilton

  Ha valakinek baja van a 7. résszel akkor azt meg se kell említeni.Nekem tetszett neked nem….Hátnem kell megírni barátom.Kész.

 7. Keeper

  Üdv , igen sztem is teljesen jó a film , kár h szinte semmi nem maradt meg belőle bennem , nem úgy mint az előző 6 részből. Az hogy 1 ERŐ-vel bíró Sötét Jedi leálljon kardozni egy mezei volt rohamosztagossal az meg minden viccnek a teteje LOL

 8. HP_TOOLS_nem található

  A 7. sem fogott meg igazán … (és evvel nem vagyok egyedül )
  .-o°˛’
  Ha választanom kéne, inkább még egyszer meg nézem az ELSŐ részt .
  .-o˛°˛’
  Az legalább nem ZSÁKBAMACSKA 😛

 9. sabika

  A star wars meggyalázása az első és ez a a 7 . Rész ezzel a vödörrel a fejével rohangáló hülye gyerekkel. Ez a star wars story viszont kiengesztelt.

 10. Ricsi

  Nekem ezzel be fejeződött a Star Wars a filmvilágban.Számomra a Thrawn trilógia a folytatás.A Diseny korszak egyszerűen nem létezik számomra.Például a hét részes Rendőrakadémiában se lettek menet közben új főszereplők,mint itt.Felháborító,hogy a pénz miatt feláldozták a világ legismertebb,legkedveltebb filmjét.Korábban kellett volna elkészíteni a hetedik részt is,amikor még az eredeti főszereplők fiatalabbak voltak.

 11. Erick

  “Le merem fogadni, hogy egy havas területtel/bolygóval kezdődik a film…”

  ott fog folytatódni, ahol a stáblistával véget ért ráadásul kb attól a ponttól, vagy nem sokkal utána, nem fog nagy idő eltelni… – Rendező jelentette ki.

  ” igen sztem is teljesen jó a film , kár h szinte semmi nem maradt meg belőle bennem , nem úgy mint az előző 6 részből. ”
  Épp ez mutatja, hogy nem lett túl jó a film

  a Zsivány egyest megnézve, azt mondtuk, HÚ ez aztán, igen, na ilyennek kellett volna lenni a hetesnek is, izgalmasnak érdekesnek, valami újnak. Ahelyett, hogy kb pontról pontra másolják a 4. részt.

  Ráadásul a film végi csata jelenet, nah az pazar volt, sajnos a 7. részről nem igazán tudnék olyant mondani, hogy “ez hú de jó volt” összességében alul múlja az elődöket.

  Míg a Zsivány egyes simán hozza a szintet, sőt, azt át is lépi, még úgy is, hogy előre tudod mi lesz a történet sejthető vége…

  Amúgy Solo haláláról csak annyit, állítólag Lucas már rég ki akarta nyerni…
  De hogy a saját fia… hát az picit gáz… de votl már ilyen a történelemben… Lásd Cézár…

  Mindenesetre majd megnézem a 8. részt, és talán a 9. után értékelni is lehet…
  Remélve, hogy nem másolni fognak, hanem lesz végre valami eredeti. Mint a Zsivány egyesben.

  “Az senkinek nem tűnt fel, hogy Carrie Fisher hogyan fog főszerepet játszani, holtan?”
  Már le van forgatva… De mondok, egy újdonságot, a Zsivány egyesben olyan ember is szerepel, arccal, aki már a 90-es években meghalt.

  Ma már ezt meg tudják oldani, ha akarják, van rá lehetőség.

  Akinek nem tetszett a 7. rész, annak ajánlom a Zsivány egyest, baromi jó film lett. Teljesen átadja a régi részek hangulatát, sőt annál többet is.

 12. Névtelen

  számomra a zsivány egyes lett a 4. rész mindent egy résszel utána arrébb tolva, a 8. szar lett de ennél a 9. csak jobb lehet

 13. Józanész

  Természetesen bele kellett tenni egy mindenféle előképesítés nélküli nőt, aki a sit-et legyőzi, természetesen, megy a gender kurzus és a femináci propaganda. Gratulálok hozzá. Ezzel a teljes szériát teszik tönkre, joda, luke és obi-van ezzel semmivé válik, hiszen ők tanulták az erő használatát és úgy váltak harcosokká. De itt nem, kellett egy lány aki a semmiből tanulás nélkül harcos lett. Majd teszek egy virágot a star wars univerzum sírjára. Genderőrület és feminista propaganda.

 14. lepard

  Hát a hetedik rész egy rakás szar volt, pedig imádom a star wars-t.
  Zsivány egyes már tetszett.
  Kíváncsian várom mi lesz a nyolcadik részben…

 15. Ody

  Lehet kritizálni a 7. részt, mert valóban a várakozásokon alul teljesített. A Disney biztonsági játékot játszott. Nekem különben tetszett, bár én úgy fogom fel, hogy egy méltó megemlékezése és tiszteletadása a 4. résznek. A 8. résszel ezt már nem lehet megcsinálni! A jólismert és szívünkhöz nőtt szereplőket pedig szépen lassan ki kell írni. Ez már nem az a STAR WARS, ez egy teljesen más, de remélhetőleg legalább olyan jó, mint a többi. Az átkötést pedig valahogy meg kellett oldani. Úgy gondolom sikerült, de sajnos kevesen osztozunk ezen véleménnyel.
  Nyugodj békében Carrie Fisher!

 16. Barnabás

  A 7. Az abaj hogy én végig olvastam könyvben sok részt. A 7.et valamiért nem, talán mert meg sem jelent. Azonban a 8igen. Még ha nem az eredeti iró irta is. Annak az utólsó parancs a cime. És él benne leila, han. Sőt iker gyermekeket szül.

 17. Erick

  ” kár h szinte semmi nem maradt meg belőle bennem , ”

  Pont ez az a zsiványnál meg volt az az érzés.

  A 7-nél meg, semmi… nem nagyon tudott érdekelni a film, sok-sok ponton eltér az első 6-hoz képest, nem igazán sikerült tartani a színvonalat. Inkább behoztak, nem egy H.woodi hülyeséget…

 18. Erick

  “a Zsivány egyest megnézve, azt mondtuk, HÚ ez aztán, igen, na ilyennek kellett volna lenni a hetesnek is, izgalmasnak érdekesnek, valami újnak. Ahelyett, hogy kb pontról pontra másolják a 4. részt.”

  +1

  Valamint csak rontottak rajta… a 7.-en. Nem javítottak. Mondhatnám úgy is, hogy csak elvettek, és romboltak…

 19. Erick

  Barnabás

  a mostani filmeknek is megjelent a könyv változata, csak kicsit később hozzák ki őket.
  A zsivány egyeshez két könyv is lesz egyik a film könyvformában, a másik pedig a film előzménye, vagyis a 3 és a zsivány közötti idővel, és ezzel a családdal foglalkozik.

  Azóta gondolom, a 7. részről is van könyv, meg majd lesz a többiről…

  Az a utolsó parancs, nem a 9. rész? 😀
  A 7. meg a Birodalom örökösei
  a 3. címére már nem emlékszem…

 20. Wolfgang

  Na hoppá! Libabőrt előhozó egy teaser lett az biztos. Meg azért feldobták a labdát a picsába jó magasra, de maga a plakáttal is. Most csupán a véletlen műve vagy direkt ilyen, esetleg azt jelzi a plakát, hogy Rey fogja a kék kardot ami a vége felé már piros erre utalva, hogy át fog állni a sötét oldalra meg Luke szövege, hogy ideje, hogy a Jedik eltűnjenek…..érdekes. Ezeket látva felröppent egy teóriám, hogy Rey át fog állni a film egy pontján (vagy a vége felé ezzel megadva a 9. rész történetét) hogy teljes Jedivé válhasson mint ahogy Luke is tette a képregényekben (tudom, a filmek egy külön téma….de akkor is) vagyis valószínű, hogy Luke is valamikor meg fog halni vagy megölik így akkor tényleg nem lesz már Jedi vagyis Sithek sincsenek ergo a balansz helyre állna mert az egyik a másik nélkül nem létezhet. Megkavartak bazze. Na mindegy,úgy is jönnek még előzetesek, de a lényeg majd decemberben fog kiderülni.

 21. H.J

  ok hogy nem a legjobb a hetedik resz de inkabb megnezem mint a szet cgi- zett gyereknek se valo hulladekot jar jar-al a regi 3 resz er valamit azt az elozménynek szant 3 reszt kukába kéne dobni

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.