Szellemirtók 3

GhostBusters

amerikai akciófilm/vígjáték, 2016

 • magyar bemutató: 2016. július 28.
 • amerikai bemutató: 2016. július 15.
 • rendező: Paul Feig
 • főszereplők: Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones, Charles Dance, Michael Kenneth Williams, Chris Hemsworth
 • gyártó studió: Paramount Pictures
 • további részek: Szellemirtók filmek

A 80-as években a Szellemirtók az egyik legsikeresebb film volt, amit egy ugyancsak sikeres folytatás követtet, de a harmadik rész eljövetele valahogy nem történt meg. A stúdió a szellemirtók történetét mindaféleképp folytatni szerette volna, és nagy huzavona is volt, hogy visszatér e az eredeti szereplőgárda vagy mégsem. Végül egy új szellemirtó csapat fog összeállni, mégpedig nőkből, kik az eredeti karakterek jegyeit megörökölték.

Szellemirtók előzetes:

24 hozzászólás a(z) “Szellemirtók 3” bejegyzéshez

 1. Adri

  Ha valóban megcsinálják akkor remélem ugyanolyan remek lesz mint az előző 2 rész.
  Bár amennyi év eltelt.
  Bill Murray remélem rá bólint.

 2. beszti

  tokoloko megnéztem a “trailert” az amikor ilyen draculás izét mutatnak az nem hinném hogy gb3 összerakták filmekböl és akkor ghostbusters 3 azt sokan elis hiszik

 3. sherlock

  3 részben uj szineszek lesznek akik majd a 4 szellemirtod alakitják majd vagy aza 4 akik 1-2részben voltak de azok szinészek elnézést öregek nyugdijasok aki látta zombilented aban szerepelt egyik öreg volt de lehet megfiatalidják öket 🙂 vagy masik szellemirto sorozatod filmesitk meg amiben tinédzserek lesznek .

 4. RodMan

  Nagyon vártam a folytatást miután meghallottam, hogy elkészítik. De az előzetes után már nem igazán érdekel. Szörnyű, hogy szabad utatt engettek ennek a …..

 5. Név

  Most láttam hogy lesz 3. Rész elsőnek megnéztem a hozzászólásokat xD utánna az előzetest gondoltam csak nem lehet olyan rossz de ez egy trágya film lesz esélytelen hogy én megnézzem..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.