Szemfényvesztők 2

Now You See Me: The Second Act

amerikai krimi, 2016

 • magyar bemutató: 2016. június 9.
 • amerikai bemutató: 2016. június 10.
 • rendező: Jon M. Chu
 • főszereplők: Woody Harrelson, Mark Ruffalo, Daniel Radcliffe, Michael Caine, Morgan Freeman, Jesse Eisenberg, Jay Chou, Lizzy Caplan, Dave Franco
 • gyártó studió: Summit Entertainment (Lionsgate)

Az előző rizikós akciójuk után visszatérnek az illuzionisták. Egy újabb és még bravúrosabb trükköket mutatnak be, amikkel az egész világ tiszteletét ki akarják vívni. És ezúttal egy új taggal is bővülnek, mégpedig Daniel Radcliffe szereplésével.

Szemfényvesztők 2 előzetes:

13 hozzászólás a(z) “Szemfényvesztők 2” bejegyzéshez

 1. Cardas

  Remélem nem csinálnak második részt/nem jön össze. Szinte kivétel nélkül az van, hogy romlik a színvonal a folytatásokkal, mert ott már csak pénzre hajtanak. Szeretek egy jó filmre megismételhetetlenként gondolni, amit később nem nem folytatnak a pénzéhes hwoodiak.

 2. Anonym

  Kedves joker, ha ennyire nem tetszik, felesleges megnézned a második részét, hagyd azokra, akiknek jobb az ízlésük a tiédnél..

 3. Anix

  Az első rész király volt,de a másodiktól egy kicsit félek. Sokszor láttuk már h. egy jó film a második része egy rakat trágya volt ^^

 4. attack

  Ezek csak sztereotípiák, hogy mindig az első rész a legjobb… a második gyengébb, a harmadik egyenesen sz@r… Sztem ha jó egy film, nem lehet leírni a készülő részeket azonnal negatív irányban, meg kell nézni, és úgy dönteni. A folytatások sokszor jobbak a technikai és filmtrükköknek köszönhetően.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.