Terminator 4 – Megváltás

Terminátor 4: Megváltás – Terminator Salvation

amerikai-német-angol sci-fi akciófilm, 2009

 • magyar bemutató: 2009. június 4.
 • amerikai bemutató: 2009. május 21.
 • rendező: McG
 • főszereplők: Christian Bale, Sam Worthington, Anton Yelchin, Bryce Dallas Howard, Moon Bloodgood, Common, Jadagrace, Helena Bonham Carter
 • gyártó studió: Warner Bros. Pictures, Columbia Pictures
 • további részek: Terminator filmek
 • dvd infók: Terminator 4 DVD és Blu-ray

Terminator 4 – A Megváltás poszterek:


további Terminator 4 plakátok

Az Ítélet napja ha késve, de elérkezett. John Connornak (Christian Bale) és a többi túlélőnek harcot kell vívniuk a robothadseregek ellen, hogy elnyerhessék szabadságukat. Erre az elkeseredet küzdelemre egy ismertlen személy, Marcus Wright (Sam Worthington) rejtélyes felbukkanása ad reményt.

John Connor nem tudja hova tenni a rejtélyes idegent, mivel az a jővő amire számított teljesen más útakat jár be. Marcus maga sem tudja, hogy került a földig rombolt világba és csak annyi marad meg számára, hogy a saját kivégzésére vár. Mindkettejüknek ugyanaz a céljuk, hogy bejussanak a Skynet központjába, hogy onnét döntsék meg a robotk uralmát.

Terminator 4 – A Megváltás előzetes:

további Terminator 4 előzetesek

38 hozzászólás a(z) “Terminator 4 – Megváltás” bejegyzéshez

 1. tibcsoo

  Sokan szidják a T3-at, de el kell ismerni hogy az még biztos lábakon megáll az első két rész mellett a dvd polcon. A 4. tuti nem fog odakerülni, én nem ezt vártam egy háborútól. Miközben néztem, nem volt meg az az érzés, amit az első részekben tuningoltak fel, hogy mi lesz a jövőben. Egy üres akciófilm igen jó robbanásokkal de ennyi. Sajnos.

 2. M3NYUS

  Szerintem jó volt, nekem tetszett!
  Bale jó választás volt John Connor-nak (ez a pali mindent és mindenkit el tud játszani, hihetetlen).
  Nem ér fel az első két klasszikus részhez, de sokkal, de sokkal jobb lett mint a harmadik rész…szó szerint egy Megváltás volt az után a rész után. 😀

 3. zsolti

  Nem volt a legjobb a terminátor filmet arnold tette terminátor filmmé ebbe a filmbe is őt kellett volna valahogyan főszerepbe iktatni!
  Bár az már kicsit uncsi hogy mindig visszatér arnold megmenteni egy ellenséges robot elől john connort!

 4. Xd109

  Szerintem Cameron kúrta el ott hogy ……..
  gondoljuk végig ha a 2 részben minden bizonyítékot eltüntettek és “megakadályozták” az ítélet napját, akkor nincs Skynet,nincs háború,nem küldik vissza Kyle Reest hogy megcsinálja Johnt Aki ezáltal meg se születik. így mindenki éli az életét mintha mi sem történt volna.
  Nos a film végén semmi nem utalt erre, ami remek táptalaj volt egy “folytatásra”.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.