Hivatlanok

Hivatlanok – The Strangers

amerikai horror, 2008

 • magyar bemutató: 2008. szeptember 25.
 • amerikai bemutató: 2008. május 30.
 • rendező: Bryan Bentino
 • főszereplők: Liv Tyler, Scott Speedman, Laura Margolis
 • gyártó studió: Universal Pictures
 • további rész: Hívatlanok 2

Hivatlanok poszterek:

Hivatlanok trailer:

Hívatlanok – The Strangers dvd infók:

DVD megjelenése: 2009. április 7.

Hangsávok: magyar DD 5.1, angol DD 5.1, lengyel DD 5.1
Feliratok: magyar, angol, lengyel
Képformátum: 1.85:1

A lemez tartalma:
A film (82 perc)
A félelem összetevői
Kimaradt jelenetek

8 hozzászólás a(z) “Hivatlanok” bejegyzéshez

 1. oO

  Hát ennél gagyibb horror filmet nem minden nap találni. Abszolut semmi történet nincs, a film nagyrésze alatt nem történik SEMMI. A befejezésnek sincs értelme, nem tudom hogyan adhattak ki ilyen filmet.

 2. oO

  Ja és azt elfelejtettem írni, hogy a szereplők hogy lehetnek ekkora szerencsétlenek? Az eszem megáll attól, hogy ott a puska a kezébe és ott ketázik meg direkt lassan közelíti meg a függönyt, hogy meg tudják ilyeszteni, egyszerűen szánalomra méltó. A színészi alakítás is borzalmas, honnan szednek ilyen ügyetlen színészeket de most komolyan, borzalmas, ezt a filmet nem ajánlom senkinek, még a slash rajongóknak sem, mert ez még slash filmnek is gagyi.

 3. dorina.m.

  jo aki azt mondja nincs semmi története gondoljon már bele lehet nem a történet a lényeg. hanem az hogy aki megnézi féljen. hiszen gondolj bele amikor egyedul vagy és félsz te is azt hiszed nincs mitől csak azért van mert horror filmet néztél vagyvalami. ez a fil pont ettőljó hogy egy hétköznapi ember szemszögéből történik. ugyhogy gratulálok az ilyen okos embereknek hogy a történet keresik(ami amugy van max nem olyan érdekes mint egy kalandfilmé)és közben nem veszik észre hogy ez velük is megtörténhetne.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.