A Wall Street farkasa

A Wall Street farkasa – The Wolf of Wall Street

amerikai életrajzi dráma, 2013

 • magyar bemutató: 2013. december 26.
 • amerikai bemutató: 2013. december 25.
 • rendező: Martin Scorsese
 • szereplők: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie, Matthew McConaughey, Jon Favreau, Kyle Chandler, Rob Reiner, Jean Dujardin, Pj Byrne
 • gyártó stúdió: Paramount Pictures

Martin Scorsese és Leo DiCaprio eddigi közös együttműködéseikből merítve, újabb témába vágják tompulni nem képes fejszéjüket. Következő dobásuk egy zsivány bróker életét dolgozza fel, mégpedig megtörtént események alapján. Ha hinni lehet a nemrég kijött első előzetesnek – amelyben a DiCaprio által megformált szélhámos bosszúsan konstatálja, hogy az elmúlt évben “csupán” 49 millió dollárt keresett, így nem jött össze az 1millió/hét átlag -, akkor egy humoros, üdítő témájú, nagyszerű karaktereket felvonultató filmre lehet számítani. Külön öröm, hogy Matthew McConaughey tényleg jó útra tért, és végre a színészettel foglalkozik.

2013. november 23.
A Wall Street farkasa poszterek:

2013. október 30.
A Wall Street farkasa második előzetese:

2013. június 27.
The Wolf of Wall Street angol nyelvű előzetese

22 hozzászólás a(z) “A Wall Street farkasa” bejegyzéshez

 1. M3NYUS

  2 perc is elég, hogy Leo megvegye a nézőket, 2 PERC!!!
  Akkor mi a halálért nem díjazzák ezt az embert?
  McConaughey? Ruhában? Színészkedik? Vatta Fuck?
  Ja, hogy Scorsese? Nem szóltam, irány a mozi!

 2. Hipotézis

  Leonardot, Leonardot, Leonardot imádom, egyszerűen zseni zseni zseni színész és még mindig nem adtak díjat!!!!
  Dijangonál rengeteg Oscart díjat kaphatott volna ott azt mondtam ilyen jó színész még életemben nem láttam!
  Ezt a filmet nem fogom kihagyni!!!

 3. binomarci

  “Instant see” érzetem van ha már csak a trailer első 20 másodpercét nézem… elképesztő, hogy DiCaprio milyen tehetséges. Egész egyszerűen nem tudom elhinni. Ja és öröm az ürömben, hogy McConaughey végre megtalálta saját magát.
  PREMIERT MOST!!

 4. Ben

  Látom sokan nem értik velem együtt hogy Leo miért nem kapott Oscar-t??!Elárulom olyan mondta nekem is, aki Amerikában él nagyon rég…sz’al a lényeg, hogy azért nem kapja meg a díjat mert kibírhatatlan ember, és a kritikusok, és más emberkék minden díjat megadnak-és megfognak adni neki, de az Oscar-t soha!:((
  Nem értem én sem, és szomorú vagyok ezért de….

 5. -Camelot-

  ….180 perc pörgés ámulat, kábulat, a történet és “Leo” nem enged egy percet sem lazítani. Elképesztő lendület,látvány,pénz,pompa,pazarlás a csupán haszonelvűség kétes ragyogása a tisztesség fölött. Caprio egyszerűen zseniális.

 6. Astro24

  Vettem a bátorságot, és kiadtam a jegyért 1200 Ft-t, csakhogy megnézhessem végre. Én valójában a drámaféleségekért nem vagyok oda, de ha DiCaprio a főszereplő, legyen az bármilyen film is, akkor azt kötelező megnézni. Szerintem ez a film nagyon jó lett, épp úgy mint az eddigi összes filmje. Az az alakítás, amit itt is lenyomott, egyszerűen szenzációs. De mondom nem csak itt, hanem manapság az összes filmjében nagyon jó alakítást nyújt. Ha nem is ezért a filmért, de a Django-ban nyújtott alakításáért mindenképp kijár már neki az Oscar szobrocska.
  Na jó, azért a filmre visszatérve, volt egy kis gondom vele, az a fránya 3 óra. Azt végigülni nem könnyű… 😀

 7. Nóri

  Mi premier napon voltunk a moziba 1 fölös hely se volt, de ez várható volt.. Nem telt el úgy 5perc, hogy ne röhögött volna a nézőközösség..:) Imádtam és imádtam és imádtam.!!! Annyira lenyűgöző tehetsége van! Legjobb színész, rosszat nem lehet róla mondani.

 8. K.

  néző.pont! Ez csak nézőpont kérdése 😀 Ha valaki prűd, erkölcsös, mélyen vallásos ne nézzen meg egy ilyen filmet. Általában az előzetesekből leszűrhető a lényeg 😉

 9. LeoFan

  Hatalmas film lett.
  Még meg akarom nézni McConaughey filmjét mert érdekel hogy mi tudta megverni ezt a filmet és alakítást.

 10. Vajó Peti

  Nagyon nem csípem ezt a Dicaprio-t,inkább nem részletezném miért,egyrészt semmi férfi példaértéke nincs,ami önmagába még nem is lenne baj,de mégis nagyobbnak akar látszani a szponzorai által.

  Ez a filmje is csak belenézésre alkalmas nálam:igen,kiváló erotikus jelenetek,nagyon szépek voltak,de akkor mégiscsak el akarják hitetni a nézőkkel,hogy ez a multi csávó pont olyan eszetlen drogos mint a csóró alkalmazottjai.Ez hazugság szerintem,egy multinak ennél több esze van,mégiscsak több év kellett ahoz hogy lecsukják(egy nagyon rövid,szinte semilyen időre).

  Meg aztán 3 órán keresztül adnak egy csomó infót a brókerekről meg a tőzsdéről.Ki a fenének?!Meg mi a fenének?Én Borsod megyében élek,ahol az emberek minimálbéren tengődnek,3 műszakban dolgoznak,se éjjelük se nappaluk.Rengeteg a kevéspénzű,szegényesen élő nyugdíjas,a fiatalok a kevés szórakozást nagynehezen tudják felhasználni.Ezt a filmet meg nekik készítik?!Ezt tényleg komolyan gondolják?!Kicsit nézzenek már széjjel a világban!Sok sikert a hasonló kaliberű filmekhez..

 11. Andi

  Vajó Peti, a filmek sose szólnak az átlagos emberek átlagos életéről- ha igen az dokumentum vagy antropológiai film. Őszintén nem adnék azért pénzt,hogy lássam “Józsi” 1 napjàt, ahogy 3 műszakban dolgozik de értékelhető vagyona nincs.
  A film zseniális!

 12. Vajó Peti

  “A filmek sose szólnak az átlagos emberek átlagos életéről”.Szólnak,csak akkor mindig azt mutatják be amikor szurol a hurok,és Józsi bácsi halálos mártírt csinál magából:agyonlövik,mert védte a saját hazáját,életét.A Belfort meg olyan híres csak azért mert egy koszos,élősködő tolvaj volt?!Röhej(a DiCaprio-ról meg fentebb írtam).Az Álom.net film például nem átlagos film volt,mégis meggyalázták,bemocskolták,csak mert nem amerikai volt,mert nem profi színészei voltak,csak mert más volt.Még a külföldi magyarok is lealázták azt a filmet,egy Tini filmet!Szánalmas.

  A továbbiakban nem óhajtok sem erről sem ehez hasonló “filmekkel”foglakozni főleg nem karácsonykor,mert a véleményem nem változik.

  “az átlagos emberek átlegos élete nem film??”
  régen kiváló eastern-eket készítettek a magyarokról,a szegényekről:

  https://www.youtube.com/watch?v=roNfr4scH_A

  Tekinthető ez a link karácsonyi ajándéknak is részemről egy olyan világban,ahol az emberek haza és keresztényellenesek lettek,és a Belfort féle élősködőket reklámozzák.
  Hát volt szerencsém.XD

 13. Pötyi

  Nagyon rossz film volt. Másodjára néztem végig de bealudtam majdnem rajta. Olyan unalmas film volt,hogy hihetetlen. DiCaprio legjobb filmje szerintem : Egy kosaras naplója. Többi filmje pocsék ezzel a förmedvénnyel az élen. Iszonyat hányingerkeltő film ez . Megtekintését nem ajánlom senkinek sem. Harmadjára tuti,hogy nem fogom megnézni. Ez a Belfort meg egy akkora paraszt rabló tolvaj ember lehet most is 52 évesen. 1 nap nagyobb büntetést kap ezért a tettéért mert meglopott sok sok embert. Legalább annyi gerinc lehetett volna benne,hogy nem dobja fel a brókereit. Ritkán mondok ilyet de remélem,hogy külföldön szegénységben él ez az ember. Én biztos nem csináltam volna ilyet,hogy meggazdagodjak meglopni más embereket pfff. Szóval a film egy nagy NULLA !!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.