Thor 3: Ragnarök

Thor: Ragnarok (3D)

amerikai fantasztikus kalandfilm, 2017

 • magyar bemutató: 2017. november 1.
 • amerikai bemutató: 2017. november 3.
 • rendező: Taika Waititi
 • főszereplők: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Mark Ruffalo, Anthony Hopkins, Cate Blanchett, Jeff Goldblum, Tessa Thompson, Karl Urban, Sam Neill, Benedict Cumberbatch
 • gyártó stúdió: Walt Disney Pictures, Marvel
 • további részek: Marvel filmek

Asgardot egy új veszély fenyegeti, mégpedig a Ragnarök. Thort megfosztják a pörölyétől és a világ egyik eldugott felébe be is börtönözik. A fogsága során gladiátorviadalon kell részt vennie, ahol szembekerül az egyik Bosszúálló szövetségesével, Hulkkal.

Thor 3: Ragnarök előzetes:

19 hozzászólás a(z) “Thor 3: Ragnarök” bejegyzéshez

 1. steve

  Én ismere az eredeti Ragnarok sztorit. Ami a skandináv mitológiában van.
  De a marvelest sajnos nem. Valaki nem tudná dióhéjban leírni hogy mire is lehet számítani?

 2. Anakonda

  Szerintem ezt a filmet nem kellene már elkészíteni. Az első két Thor részen is bealvás volt ellentétben a Bosszúállók 1 részével vagy az Amcsi kapitány 2 részével. Amcsi kapitány harmadik részén dolgozzanak inkább. Vasemberből sem kell negyedik rész,de ez nincs is tervben szerencsére.

 3. steve

  De igen tervben van a Vasember 4! Ahogy az Amerika Kapitány4 is. Csak éppen a karaktereket cserélik le. Az amerika Kapitány Bucky Barnes lesz, a Vasember meg a kis srác a harmadik részböl. Ez annyira a jövöbe lesz (ha lesz) hogy addigra fel is nö.
  Nem hivatalos, de tervbe van. És elég nagy az esély rá hogy elkészül. RDJ azt akarja hogy a vasember 4-et Mel Gibson rendezze.
  Én nem tudom mennyire lenne jó ötlet. Bizakodom.

 4. Joe Doe

  Na nehogy már az a gyerek legyen az új Vasember! Inkább Bondosítsák a karaktert és cseréljék le Downeyt másra, de maradjon Tony Stark a Vasember.
  Ha ezt meglépik akkor én végeztem az MCU végleg és akkor marad a DC…bár azt most kaszáltam, de nem hivatalosan mivel olyat olvastam, hogy, és még ez sem hivatalos (de még pletykának is rossz vicc), hogy lehet Jaden Smith (Will Smith tehetségtelen fia) lesz Static Shock. Marhára remélem, hogy ez nem lesz hivatalos.

 5. Astro24

  Na az igaz, hogy már nem egyszer felmerült az a fajta Amerika Kapitány pótlás, amit az imént írt le steve, viszont a Vasember körűl semmi sincs tisztázva. RDJ csak egy feltétellel maradna a Vasi 4-re, mégpedig, ha azt nem más mint Gibson csinálná meg. Az viszont, hogy a 3. részből ismert gyerek folytassa, az csak 1 röpke gondolat volt, semmi több. Mondhatjuk úgy is, hogy a Vasember szériát teljesen jegeli egyenlőre a Marvel, továbbá lehet, hogy az Amerika kapitány is így jár a 3. részt követően. Azt se feledjük, hogy a Marvel nagy eséllyel lezárná az eddigi filmjeit, hőseit (pár újonnan csatlakozott hősök kivételével) a Bosszúállók 4-el. Persze, ez csak az én elképzelésem, apró infókra épűlve, bár ha azt vesszük, hogy a Bosszúállók 4-et követően jön a Marvel X-menje, azaz az Inhumans, akkor még valóságalapja is lehet, hogy az eddigi dolgaikat befejezik, majd az Inhumans filmel egy újfajta “Bosszúállók” világot hoznak létre, amiben már nincs se Vasember, se Thor, se pedig AK, hanem az Inhumans tagjai mondjuk…

 6. steve

  AK bitosan a tél katonája lesz (vagy sólyom kitudja hogy döntenek a marvelnél) mert ugye az eredeti elhalálozik a polgárháborúban. Ha saját filmet nem is kap.

 7. Amanojaku

  Szerintem minden szóló filmsorozat elég, ha trilógia, és nem hosszabb. Hadjanak helyet az újaknak, mert úgyis lesz (miért ne lenne?) Hangya 2, Dr. Strange 2, stb.

 8. steve

  Szerintem is elég a trilógia.
  Sajnálom hogy nincs a harmadik fázisban az Ant Man 2. Nem tudják milyen lesz az elsö, de akkor is az egyik legjelentösebb a marvelben.
  A többit is majd meglátjuk.

 9. Heges

  Na erre a ragnarök-re kíváncsi leszek. Odinnak itt kéne meghalnia Fenrir által, aki fel is falná Midgardot, szóval ezzel vége is lenne az összes marvel filmnek 😀 Igaz, a neveken kívül semmit nem tartottak meg a mitológiából. Az karakterek jelleme nem adja vissza azt, ahogy a mondákból megismertem őket. Lokit beállítják egy megátalkodott gonosztevőnek az egy kicsit sok. Érdekes lesz…

 10. manocinca

  Mivel ragnarok a címe ezért érdekes a film témája.
  wiki: A Ragnarök (vagy Ragnarøkkr, Ragnarøk, Ragnarok) („az istenek végzete”) a skandináv mitológiában a világ végén vívott csata, amelyet az Odin vezette istenek és a Lokit is soraiban tudó óriások vívnak majd meg. Ebben az összecsapásban nem csak a benne részt vevő istenek, óriások és teremtmények többsége hal meg, hanem a világon majdnem minden elpusztul.
  https://hu.wikipedia.org/wiki/Ragnar%C3%B6k

  Csak hát ugye Thor ha meghal – és ODIN- is no meg LOKI – akkor egy rakás pénz is uszik vele együtt. Akkor viszont miről szól majd a film?

 11. Horváth Csenge

  Hát gyanítom itt se fog meghalni senki mint a polgárháborúban ( ha valaki nem olvasta volna a képregényt a polgárháború vége az volt hogy Amerikakapitány megadta magát tonynak mert látta az emberek arcán a félelmet és azt hogy értelmetlen ez az egész miután lette a pajzsát egy orvlövész vagy bérgyilkos ( nincs tisztázva) agyonlőtte gondolom azért nem valósították meg hogy ne tűnjenek el a mozis vetítésekről az Amerika kapitány rajongók , így kétlem hogy Thor Loki vagy ne talán tán vasember is ki legyen írva a Marvel filmes univerzumából )

 12. Kemecsei Máté

  Amit tudunk a Thor 3 ról: Ragnarök=Világvege; Itt (kerül elő) az utolsó végtelen kő:Lélek kő! A zárójel azért van mert szerintem Heimdal szeme a lélek kő és a Thor 1. Óta a szemünk előtt van! Szerintem a bosszuállok csapata gazdagodik+1 ismeretlen taggal! És szerintem stáblistás jelenetnél már Bosszúállók 3 előzetest is fogunk látni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.