Titanic

Titanic 3D

amerikai romantikus dráma, 1997

 • magyar bemutató: 1998. január 22.
  2012. április 5. (3D-s verzió)
 • amerikai bemutató: 1997. december 19.
  2012. április 6. (3D-s verzió)
 • rendező: James Cameron
 • főszereplők: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Bill Paxton, Gloria Stuart, Frances Fisher, Billy Zane
 • gyártó studió: 20th Century Fox, Paramount Pictures, Lightstorm Entertainment

A történelem leghíresebb hajókatasztrófájának az első és egyben utolsó útja kerül elmesélésre két fiatal, egy szegény srác (Leonardo diCaprio) és egy gazdag leány (Kate Winslet) románcán keresztül, akik a Titanicon találkoztak először.

Titanic előzetes:

19 hozzászólás a(z) “Titanic” bejegyzéshez

 1. Film Mágus

  Atya világ. Ettől rosszabb hír az volt, mikor megláttam, hogy van filmben Titanic 2. is! Szenvedés volt nézni az első 1 órát is 2D-ben! Bár hát vannak akik teli tudják sírni a zsepit rajt, de szerintem unalmas egy film! 🙂 Inkább akkor Vitathatatlan 😉

 2. jakab lászló

  Nekem a Titanic a kedvenc filmem. De egyben nagyon tragikus történet. Az a sok ember aki a családját és életét vesztette mind szörnyű, egy nagy tragédia. Mért pont ők mért pont aza hajó mért pont az első útján. Aki ezt most olvassa tudja,hogy ha vele történne meg még rosszabb lenne. Aki ezt át élte Ő Tudja,hogy ez mijen érzés.

 3. snooopy

  Kedves jakab!

  Az is egy nagyon tragikus történet, hogy egy magyar ember nem tud helyesen magyarul írni és fogalmazni. Gyakorolj!

 4. mamuci

  Nekem nagyon tetszik ez a film. Én már olvastam könyvben is, mert én megszállott könyvolvasó vagyok. (már menekülnek előlem a könyvek mert mindent elolvasok!) Könyvben sokkal jobb, olyan szavakkal van leírva a katasztrófa, hogy eláll az ember szava. (már akinek van szíve.) Főleg, amikor a vízben ott lebeg az édesanya a mellén a kisbabájával!!….

 5. yumi

  Egyre unszimpatikusabb ez a Cameron nekem…még egy ilyen gusztustalan kapzsi embert…Majd jön az Avatar megabővített 4D is.

 6. M3NYUS

  Kapzsi? XD Miről beszélsz?

  “Majd jön az Avatar megabővített 4D is”…és akkor mi van? Megteheti,nem?
  Lucas is simán megteheti.
  Különken is le vagy maradva mert már rég kijött az Avatar bővített változat csak szólok!
  Ő legalább értelmes dolgokra fordítja a pénzét.

  Jól indul a Hétfő….

 7. yumi

  Nem a dvd kiadásokról beszélek, az teljesen más téma. Egyébként a lehető legkevésbé sem érdekel milyen formában jött ki a piacon az Avatar, mert nem tetszett, így nem fogom megvenni.

  Én a moziról beszélek…..az újravetítésekről :D.
  Valóban kora reggel lehetett ha nem jött át az irónia 😛

 8. Olywer

  Valóban elhiszitek, hogy ezek a filmek (Titanik, Star Wars, stb..) 3D-ben lettek forgatva? Mondjuk Cameron valóban nyilatkozta, hogy szeretne egy új Titanic filmet 3D-ben forgatni, na de ez nem az! Ezek 2D-ből 3D-be konvertált, hitvány minőségű legális népátverések! Ez valóban a “minél több bőrt húzzunk le róla” típusú undorító szívatás. Ha valaki tudja mi a különbség egy konvertált és egy 3D-ben forgatott film között, az érti miről beszélek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.