Titánok harca

A titánok harca 3D – Clash of the Titans 3D

amerikai kalandfilm/fantasy, 2010

 • magyar bemutató: 2010. április 15.
 • amerikai bemutató: 2010. április 2.
 • rendező: Louis Leterrier
 • főszereplők: Sam Worthington, Gemma Arterton, Mads Mikkelsen, Alexa Davalos, alph Fiennes, Liam Neeson, Danny Huston
 • gyártó studió: Warner Bros. Pictures
 • dvd infók: Titánok harca DVD és Blu-ray
 • további rész: Titánok harca 2: A titánok haragja

Titánok harca poszterek:

további plakátok a filmhez

Perszeusznak (Sam Worthington) a családja védelmének érdekében le kell győznie Hadészt (Ralph Fiennes), az alvilág urát, akinek Zeusz (Liam Neeson) hatalmára fáj a foga. A félig isten, félig ember Perszeusznek ehhez előbb egy hosszú utazáson kell részt vennie, ahol egyre veszedelmesebb mitikus lényekkel kell szembeszállnia.

Titánok harca előzetes:

további Titánok harca videók

43 hozzászólás a(z) “Titánok harca” bejegyzéshez

 1. Motoszka

  Ennek van korábbi filmje is? Na azt szívesen megnézném. Mozisan kaptam meg, de DVD-ripben se fogom vele “terhelni” az agyam. Alig 15 perc után leállítottam.
  Nem tetszik ez a katyvasz amerikai módra. Hogy az Istenek ellen uszítjuk az embereket. Aki tényleg ezt akarja látni, nézze meg. Én nem vagyok rá kíváncsi. Hollywood-i mese görög mitológiával átitatva.
  Hát szerencsére a VILLÁMTOLVAJ fényévekkel megelőzi a TITÁNOK HARCAt. Remélem ezt nem akarják folytatni. A VILLÁMTOLVAJ folytatását viszont várom.
  Ezt a filmet vártam, hátha a Terminator 4 után egy jó szerepben látom Sam Worthingtont. A szerep jó is volt, de a többi karakter és a sztori elvette a kedvemet a mozizástól. Még az sem csábított a film végignézéséhez, hogy látványos és sok mitológiai teremtményt vonultat fel.
  És azt valaki elárulná nekem, hogy miért kell a Zeusz szobor ledöntésével kezdeni a filmet? Idegesítő volt. Melyik elmeroggyant ötlete volt?
  Csalódott vagyok a sztoriban és a forgatókönyvben is.

 2. Dóra

  hát ez sem egy nagy film de a villámtolvajnál sokkal jobb szerintemXD ha nem tetszett hogy a hollywood-i stílust vegyítik a görög mitológiával akkor aztán a percy jackson rohadtul nem értem hogyan tetszhetett mikor az amerikában játszódik és egy hatalmas baromság az egész… alig bírtam végignézni mert szerintem nagyon fárasztó volt… főleg hogy a hollywood feliratnál mehettek fel az olymposzra…vagy onnan mentek le az alvilágba?XD nem nagyon emlékszem már rá… na minegy egy kicsit sokat írtam… bocsi neked is megvan a véleményed meg nekem is csak nem igazán logikus amit írtál.

 3. Feri

  Egyetértek Dóra kommentjével. Nagyon sokat vártam ettől a filmtől személy szerint és nagyon keveset kaptam. Nagy csalódás! De a Villámtolvajál azért még mindig nézhetőbb!… Azért még mindig jobban visszaadta a görög mitológiát, még ha szinte mindent elferdítettek is benne. És egyértelműen a környezet miatt. Görög mitológia + modern világ… na ne már! 😀
  Persze ez csak magánvélemény!:)
  De azt nem értem Motoszka kommentjében, hogy mi a gond azzal, hogy ledöntik a film elején Zeusz szobrát? Talán epic-ebb lett volna abban a “fene nagy” fináléban?:) Ezt nem értem…

 4. Filmer

  Jó a zene, Jó a film is, ajánlom mindenkinek:D de lehetett volna jobbis(példának okáért hogy csak két “jobbítást” említsek: 1. a végén lehetett volna hosszab a Perseus-Hádész küzdelem, 2.jó lett volna bele egy kis Hádész-Zeusz vagy valami más istenek csatája)de Remélem lesz második rész!

 5. vki

  Te ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚristen!!! Aki dícséri ezt a filmet már kijött az oviból? Hány évesek vagytok? Háááát, az hogy szar, gyenge kifejezés!

 6. havdani

  Istenem ezek a magas röptű hozzászólások….
  Van egy mondás hogy ízléseken nem lehet vitatkozni nekem pl bejött ez a film.Utolsó értelmiség kösz hogy ezt megosztottad velünk…Na csá

 7. Eddard Stark

  Nekem nem tetszett annyira. Szokásos látványfilm. A színészek és a szinkron ritka gyenge volt. Sam Worthington-nál találhattak volna valami sokkal karakteresebb színészt…
  Egyébként nekem a 300 meg a Villámtolvaj sokkal jobban tetszett, de azért megnézem a második részé, hátha az jobb. Ez nálam 10/6,2.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.