Transformers 2

Transformers 2:  A bukottak bosszúja
Transformers: Revenge of the Fallen

amerikai sci-fi/akciófilm, 2009

 • magyar bemutató: 2009. június 24.
 • amerikai bemutató: 2009. június 24.
 • rendező: Michael Bay
 • főszereplők: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, Tyrese Gibson
 • gyártó studió: DreamWorks, Paramount Pictures
 • további részek: Transformers filmek

Transformers 2 plakát:

Sam az egyetemi tanulmányaira készül, ami azzal jár, hogy egy időre magára kell hagynia a barátait. A sorsa továbbra is a földönkívüli robotokhoz van kötve, ugyanis a keze ügyébe kerül a kocka egy kis darabja, ami az egyik ősalakváltohoz köthető, mégpedig egy bizonyos Fallanhez, akinek legföbb vágya, hogy visszatérhesssen és bosszút álljon.

Ezenkívűl az Álcák az első vereségük után, ezúttal nagyobb erővel térnek vissza, hogy a régi vezérüket, Megatront újraélesszék majd a Földet végre a birtokukba vehessék. Ebből következik, hogy az Autobotoknak is kell egy kis segítség, hogy visszaverhessék az Álcák támadását.

Transformers 2 magyar előzetes:

további Transformers 2 előzetesek (eredeti nyelven)

86 hozzászólás a(z) “Transformers 2” bejegyzéshez

 1. cantri

  Ezzel a filmmel csak egy bajom van! Mégpedig az, hogy minél többször tekintem meg, annél kevésbbé tetszik! Pedig az első rész eléggé kedvelem, hiszen attól függetlenül, hogy abban sincsenek komoly színészi alakítások, de kerek és egész a film!
  A bukottak bosszúja alapsztorija ugyan nem olyan rossz, de egyértelműen többet is kihozhattak volna belőle, de végülis nekem így is tetszett, hiszen Baytől sokkal többre nem lehetett számítani! Hát komoly színészi játékról nem igazán beszélhetünk, szerintem még az előző filmet is sikerült ebben a tekintetben alulmúlni! Aztán ott van a fergeteges CGI arzenál, ami a film legfőbb vonzereje! A robotok az előző részben is gyönyörűen ki voltak dolgozva, így ezúttal sem kellett csalódnunk, elképesztően simultak bele a képkockákba! Azt hiszem megvan az egyik oscar jelöltünk a legjobb vizuális effektek kategóriában! (a másik kettő szerintem a Harry Potter legújabb része valamint az Avatar lesz) Az akciók nagyon látványosak, ebben a tekintetben még az első filmet is sikerült valahogy felülmúlni, főleg azzal az utolsó 20 perccel, amiben szenzációs robotharcot tekinthetünk meg! Bár megjegyezném, hogy a Bukott és Optimus harca lehetett volna egy kicsit hosszabb is! Steve Jablonsky zenéje ezúttal is nagyszerű, de a legszebb és legjobb dallamokat, már az előző részben is hallhattuk! A poénok naggya szánalmas volt! Gondolok itt az ikrekre, akik egyátalán nem tetszettek, igazából nem is volt semmi komoly szerepük, csak lődörögtek és poénkodtak! Aztán a kutya és a robot toszás voltak a film leggázabb jelenetei, de az anyu beszív és kissipővel rohangál jelenet is dúrván lesokkolt! Emellett további negatívum, hogy a filmkészítők néha kicsit túlzásba estek! (pl: a robotcsaj)
  Összességében az első rész sokkal jobban tetszik, ez egy látványos popcorn film, se több se kevesebb!

 2. ati

  egyett értek cantri-val. az első sokkal jobb volt a másodikban (szerintem) kicsit kevés hangsulyt forditottak arra hogy jobban megmutassák a robotokat, amikor a “kamera” a robotokat követi csak össze vissze kapkod egy robotot sem lehet normálisan megnézni, hogy hogyan is néz ki, és K…vára nem az ő harcuk ez, mintha csak ugy lennének a földön, ez a film nem is roluk szól. nem kell félre érteni szeretem ezt a filmet, és tetszik i s nagyon. de ennek a filmnek a cime TRANSFORMERS nem pedig robotok a háttérben emberek a tüzvonalban. erre azért a filmkészitők odafigyelhettek volna szerintem

 3. zoli

  srácok ez a film ipari szar…
  Nem szól semmiről, iszonyatosan ostoba,
  a sok értelmetlenül használt és eltúlzott
  cgi-től pedig megfájdult a fejem. Még Megan Fox
  segge sem ér annyit hogy ezt mégegyszer bevállaljam.

 4. warezprofessional.info

  Szerintem, ez jobb, mint a S.-t, vagy a töbi le zuzot, marhaság. De barátom, ha ilyen okos vagy. Akor it a lehetöség, és készits egy jobb filmet. De szerintem, lesznek kik ezt szeretik, és lesznek kik nem. De sebaj mert ezt ez egy nagyon jo klaszikus, milyen lene ez 3d-ben? Skacok?

 5. Gabesz

  Elég sekélyes gondolkodású paraszt az, aki, ha meghallja a Transformers címet, akkor a Megan Fox neve ugrik be… Mondjuk tény, hogy jó.
  De nem miatta nézem rongyosra a TF. filmeket.
  Várom a 3.-at!!! NAGYON:)

 6. norbi

  sziasztok.ma fogom megnézni már másotszor a TRANSFORMERS 2-őt.

  remélem,hogy olyan szuperlesz tv-én mint moziba

  sziasztok!

 7. Gergone

  Nekem mind a 2 része nagyon tetszett, és a 2.része szerintem még jobb is volt.
  Ebbe a fílmbe minden megvan,humor,akció,egy kis kaland és minden más ami jó.
  Remélem ugyan ilyen jó lesz a folytatása is.

 8. Kun Adrián

  Ez nagyon kemény film lett.Szerintem Optimuszt fölösleges volt megölni a filmben mert gondoltuk,hogy feltámad vagy valami!!

 9. Eszter

  nagyon jó volt a 2 🙂 a háromra nagyon kiváncsi leszek,hogy végül Megatron meghal-e vagy lesz akkor 4 is 😉 de remélem,hogy végre meghal a kis köcsög 😀

 10. Angelus

  Isten, Sátán és Buddha összevont csapása ez a film, elképesztően idétlen, fars, ész nélkül zúzó, sablontól rozsdás mocsoktornyozódás!
  1/10

 11. marvelfilm

  Nekem csak ez az egy része jött be , a többi nem . Az 1. része amatör , a 3. része pedig – hogy hogyis mondjam – túl jónak akarták megcsinálni .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.