Underworld 5 – Vérözön

Underworld Blood Wars

amerikai kalandfilm/horror, 2016

 • magyar bemutató: 2016. december 1.
 • amerikai bemutató: 2017. január 6.
 • rendező: Anna Foerster
 • főszereplők: Kate Beckinsale, Theo James, Charles Dance
 • gyártó studió: Screen Gems (Sony)
 • további részek: Underworld filmek

A vámpírok és a vérfarkasok háborúja sosem akar véget érni, és csak bonyolódik összevissza. Hiába buknak el a vezérek, mindig van új gonoszabb, aki a helyükbe lép. Azonban a végső csata eljövetelének van esélye, de ehhez Selena kell hozzá.

Underworld – Vérözön előzetes:

45 hozzászólás a(z) “Underworld 5 – Vérözön” bejegyzéshez

 1. Lipót Dorka

  szerintem a kategóriájában még mindig a legjobb a van helsingel. 1566975154862211338450000000000000000-szor jobb mint a twilight!!!!!!!!!!!!!!!

 2. LeoFan

  Borzasztóan várom már és nagyon remélem, hogy Selene és Michael lesz a főszereplő.
  A legjobb vámpíros film és mögötte másodikként a Penge trilógia és harmadiknak a van Helsing.

 3. oszi

  Ki mi tekint 3. résznek. Szerintem elsőnek mindenképp a Farkasok lázadását kellene,mert az az előzmény,igaz harmadiknak készült el. Utána így folytatódik időrendi sorrendbe: Underworld- Underworld:Evolúció, Underworld:Ébredés. Én is várom a folytatást,akárcsak a Pengénél (Wesley kiszabadult !!! ),de én még a Farkasok lázadása után csinálnék egy-két részt,amiben kiteljesedik az évszázados háború,Selene vámpírrá alakulása,ami azért kiderült a filmekből,de mégis. Victor és Craven takarításai és Lucian szervezkedései. Nekem kicsit nagy a szakadék,mivel az előményben még javában középkori hangulat van és aztán a második részben már azon kapjuk magunkat,hogy Michael Corvint a pesti metróban akarják elkapni. Időben nagy ugrás,simá elférne két rész is,na és persze az ébredést is folytatnám. Én örülnék egy 7-8 részes átfogó sztorinak,ha az az előzőek szintjén lenne megcsinálva. Wiseman Úr,rajta !!!

 4. Domokos Lajos

  Szép éjszakát ! Én most néztem meg a 4 -ik részt, nagyon tetszett, főleg az új kis csaj szereplővel. Várom az 5-ik és a további részeket.

 5. Zsolt

  Nekem nagyon tetszett mind…Mondjuk Kate miatt kissé elfogult vagyok mert csipem a csat minden téren,de a többi film is jó volt tőle. Kár, h mostanában keveset látni a mozivásznon.

 6. Transformers

  Az underworld filmeket én annyira nem szeretem mint a Halálos iramban vagy a transformers vagy az x-men filmeket . Kate nevű színésznőről az a véleményem,hogy ő egy amatőr színész nem is csoda ,hogy el van tűnve és egyre kevesebb filmben szerepel. Underworld filmre meg egy darabig biztos,hogy nem lehet számítani. 2012-ben volt az uccsó része és most van 2014 valószínű,hogy még 2 év minimum amire meg gondolják magukat és csinálnak még egyet de szerintem fölösleges mert ezt az új 2012 es filmet is elszúrták. Leszégyenítette az első és második részt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.