Valentin-nap

Valentin-nap – Valentine’s Day film

amerikai romantikus vígjáték, 2010

 • magyar bemutató: 2010. február 11.
 • amerikai bemutató: 2010. február 12.
 • rendező: Garry Marshall
 • főszereplők: Julia Roberts, Anne Hathaway, Jessica Alba, Jessica Biel, Jennifer Garner, Shirley MacLaine, Bradley Cooper, Ashton Kutcher, Topher Grace, Emma Roberts, Hector Elizondo, Bryce Robinson, Patrick Dempsey, Eric Dane,Carter Jenkins, Jamie Foxx, Queen Latifah
 • gyártó studió: New Line Cinema

Egy jópár Los Angeles-i pár, és szingli élete kereszteződik egymással egy romantikus kiránduláson.

Valentin-nap trailer:

Valentin-nap dvd infók:

DVD megjelenése: 2010. június 16.
magyar és angol hang: DD 5.1
A lemez tartalma:
A film (kb. 125 perc)
Kimaradt jelenetek

11 hozzászólás a(z) “Valentin-nap” bejegyzéshez

 1. Haru

  Váó, ez ám a szereplőgárda!! *.* Eléggé összevissza és nem biztos, hogy túl jó választás volt ennyiféle és különböző színész beválogatni.. :S Azért remélem jó lesz.

 2. lermanfan

  A baratom is ezt akarja megnezni… Azt se tudja igazan mirol szol (persze azt tudja, hogy a valentin nap a tema), de plakatot se latott, csak a sok jo szinesz erdekli. Hala az egnek.

 3. tina

  Ez a film totál unalmas!! nem tudom mit vannak annyira oda a filmért! A színészek jók de nem ebben a filmben vagyis maga a történet rossz! Egyszer nézhető de Köszönöm Szépen többször nem vagyok rá kíváncsi

 4. Dance16

  Taylor nélkül egy film sem az igazi…sztem nem néznék meg sokan a hajnalhasadást sem ha nem Taylor játszaná Jacob Black szerepét…Nekem is miatta lettek a kedvenc filmeim Twilight saga folytatások.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.