Venom

Venom – Méreg

amerikai kalandfilm/akciófilm, 2018

 • magyar bemutató: 2018. október
 • amerikai bemutató: 2018. október 5.
 • rendező: Ruben Fleischer
 • főszereplők: Tom Hardy, Riz Ahmed, Michelle Williams, Jenny Slate, Reid Scott, Scott Haze
 • gyártó studió: Columbia Pictures (Sony)
 • kapcsolodó filmek: Pókember filmek

Venom a Pókember-képregények egyik legkedveltebb gonosza. A történet elméletileg nem fog illeszkedni a Maryvel-univerzumba, így a Pókemberrel való kapcsolata kérdéses. Eredetileg Eddie Brock, az ex-fotós egy szimbióta organizmussal él együtt, amit a fekete ruhás Pókembertől örökölt meg. Ez a fekete massza az erőszakosságot és a bosszúvágyat erősíti fel, ezenkívül pedig a kék-piros ruhás szuperhős képességeit is sikerült lemásolnia.

Venom előzetes:

48 hozzászólás a(z) “Venom” bejegyzéshez

 1. Feri

  kíváncsi leszek mit hoznak ki a sztoriból, remélem hű lesz az eredetihez, bár kétlem. A 3-ik részt is sokkal-sokkal jobban meg lehett volna csinálni.

 2. Angelus

  A régi Pókember-filmekkel együtt a VEnom Spin-offot is leírhatjuk. 2012-ben érkezik az újraindított Spiderman. Semmit nem remélek tőle.

 3. Ocelot

  Megérdemel egy külön filmet azok után amit a 3. részben csináltak vele. (Az utolsó 25 percben tűnik fel és a végső csata sem olyan epikus mint amire számítani lehetne.

 4. Venom

  Biztos,hogy elcseszik a jó sztorit,ahogy szokták…a Pókember 3-ban is csőd volt a története is,és a megjelenése is…

  Venom nem az a klasszikus gonosz. Védi az ártatlanokat…csak Pókembert akarja megölni. 😉

 5. Péter

  Venom nem éppen ártatlan védő! Képregényeket olvasva is rálehet jönni.Nem érdekli semmi és senki.Öntörvényű…aki az útjába áll annak vége.
  Nem hinném,hogy kijönne film csak ezen egy karakter miatt.
  Ha még is,akkor nem várok nagy durranást. Inkább csinálják meg a Pókember 4 et Carnage-al és Venommal…képregény szerint

 6. Transformers

  én szerintem jó hogy csinálnak egy ilyen filmet is mint pókember ősellensége. Már alig várom a premiert, am újságokban is írták hogy lesz belőlle mozifilm.

 7. Benc3

  Venom nevű hozzászólónak igaza van:
  “Venom nem az a klasszikus gonosz. Védi az ártatlanokat…” ez teljesen így van, hiszen aki látta a Spider-Man(1994)- es rajzfilmsorozatot az tudja, hogy Venom nem gonosz. Meg abból is meg lehet tudni amit Tepum kilinkelt. 😉 🙂

 8. TF03

  biztos hogy lesz ilyen film mert már az újságok is folyamatosan írnak rólla. Megaztán a képregényen lehet változtatni nem kötelező hogy a rossz rossz is maradjon ott van PL homokember a 3. részben végülis jó. Ő csak a kislányának akarja megszerezni a pénzt hogy meggyógyúljon.

 9. hólánc

  Venom tényleg nem az a kimondottan gonosz karakter. Jó, nem egyszer csinált olyan dolgokat, amik bokáig gázoltak a rosszaságban, de ha már annyira akarnak egy pókemberes rosszfiúról filmet forgatni, akkor inkább a tesójáról, Carnage-ről szóljon. Az a pasas már önmagában egy rémálom, egy pszichopata, de felspannolva a piros szerkójával már tényleg egy mészáros.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.