Véres Valentin 3D

Véres Valentin 3D – My Bloody Valentine 3-D

amerikai horror film, 2009

 • magyar bemutató: 2009. február 26.
 • amerikai bemutató: 2009. január 16.
 • rendező: Patrick Lussier
 • főszereplők: Jaime King, Jensen Ackles, Kerr Smith, Edi Gathegi
 • gyártó studió: Lionsgate

Véres Valentin plakátok:


Tom Hanniger, a kezdő szénbányász a munkája során balesetet okoz, és ennek következményeként öt munkatársa hal meg, és az egyetlen túlélő, Harry Warden pedig komába esik. A balesetet okozó Tom nem bírja feldolgozni az esetet, és ezért elmenekül Harmonyból.
Egy évvel később Harry, a komában lévő bányász Valentin napon felébred és megmagyarázhatlanul brutálisan meggyilkol huszonkét embert egy csákánnyal, majd végeznek vele. Tíz évvel később Tom Hanniger visszatér Harmonyba, hogy szembe nézzen a múltjával és újra találkozhasson volt szerelmével, Sarahval.
Azonban Tom felbukkanását követően újra brutális gyilkosságok történnek, amelyeket egy gázálarcos fazon követ el egy csákánnyal. Harmony lakói hiszik, hogy Harry Warden szelleme tért vissza, hogy bosszút álljon.

Véres Valentin 3D előzetes:

Véres Valentin 3D – My Bloody Valentine 3D dvd infók:

DVD megjelenése: 2009. augusztus 11.

Hangsávok: magyar DD 5.1, angol DD 5.1, cseh DD 5.1, lengyel DD 5.1
Feliratok: magyar, angol, cseh, lengyel
Képformátum: 1.85:1

A lemez tartalma:
A film (kb. 97 perc)
A film 3D változata (a csomag része 2 db. 3D-szemüveg)
Alternatív befejezés
Kimaradt jelenetek
Bővített jelenetek
Bakiparádé

34 hozzászólás a(z) “Véres Valentin 3D” bejegyzéshez

 1. Yess

  … !!! (Naaagyon érdekes, és szellemes neved van :D)

  Én csak magam nevében beszélhetek, de ha jobban megnézed a ‘horror’ műfaj nem kimondottan arra van hogy egy élö/létezö lény megöl egy embert az inkább a thriler! A horror az amikor egy ternészet feletti lény/ viros szerüség öl.
  Ebben az a jó hogy ha beleéled magad a filmbe és áttéled a helyzetet (ami az életben nagyon kicsi az esély hogy áttélsz) félsz te is. Szerintem az a jó horror amikor az ember nem mer majd ki menni film után a folyosóra meg egyéb : DD
  Én is már kiskoromtól kezdve semmi bajom sincs ezektöl a filmektöl 😀 (amit elösször láttam az kb. 6 éves voltam amikor megnéztem a Kör2-t 😀 az egyik barátnöm meg ovis volt amikor megnézte a Pengét :)) Ez gyeretől függ ki mennyire bírja, nem kell lenézni a gyerekeket hogy: huuuu…nem nézhet ilyet mert akkor rossz leszneki meg minden.
  Nem Nézlek le mertte nem szereted ezt a film stílust de most ha akadékoskodnék én is megkérezhetném mi a jó a romantikus-vígjátékokban vagy a háborus/ akciós/sci-fi filmekben 😀
  És a pénztárnál a moziban nem adnak kiskorunak jegyet korhatáros filmre , de ha megveteti valakivel a jegyeket akkor bemehetnek a filmre (én nem próbáltam még ki…csakhallottam XD jobban szeretek a kanapén elnyulva nézni az ilyet a macimat szorongatva XD)

  hm….egy kisregény sikerült bocsánat :))) XD
  (Mielött a macis résznél leakadnátok és hogy nem lógtam be fílmekre: Igen lány vagyok és igen nem vagyok még nagykoru sem XD)

 2. few

  Eszméletlen jó volt, főleg 3D-ben. A sztori sablonosnak tűnhet, de ez egy tipikus slasher, amilyet már megszokhattunk, így nem bánom a történetet csak a film legyen élvezhető, ám az lett.
  A horrorban az a jó, hogy félsz az ismeretlentől, olyan helyzeteket látsz/élsz át a vásznon amikben neked tényleg kicsi az esély, hogy részed lesz. (bár ez nem baj) A horrornak a megrettentés a célja. Valamint bizonyított, hogy aki több horrort néz, jobban reagál egy olyan helyzetben, mikor megtámad valaki, mint aki egyáltalán nem tudja mit kell tenni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.