Veszélyzóna

Veszélyzóna – Brick Mansions

amerikai akciófilm, 2014

 • magyar bemutató: 2014. április 24.
 • amerikai bemutató: 2014. április 25.
 • rendező: Camille Delamarre
 • főszereplők: Paul Walker, David Belle, RZA
 • gyártó stúdió: Relativity Media

Veszélyzóna poszterek:

A B13 – A bűnös negyed francia akciófilm amerikai feldolgozása.
Detroit egyes kerületei annyira elgettósodtak, hogy a városvezetés inkább körülzárta és magára hagyta az ott kialakult bűnözői hierarchiákat. Azonban az egyik főgengszternek egy tömegpusztító fegyvert sikerült beszereznie, ami már az egész város életét veszélyezteti. Az akció megakadályozására a rendőrség beküldi az egyik tisztjüket (Paul Walker) a veszélyzónába, ahol a törvények más semmit sem érnek.

Veszélyzóna angol és magyar előzetes:

werkfilm:

8 hozzászólás a(z) “Veszélyzóna” bejegyzéshez

 1. Spyke

  és akinek nem esett le hogy ez a leírásban ott is van idézem “A B13 – A bűnös negyed francia akciófilm amerikai feldolgozása.” leírást elolvasni luxus 😀 meg kb 4x írtátok le ugyanazt 😀 vagy ha a magyar sorban nem bíztok akkor itt a wiki

  “Brick Mansions is a 2014 French-Canadian action film starring Paul Walker, David Belle and RZA. The film was directed by Camille Delamarre and written by Luc Besson, Robert Mark Kamen and Bibi Naceri. It is a remake of the 2004 French film District 13, in which Belle had also starred. Brick Mansions is Walker’s last completed film before his death on November 30, 2013 and has a dedication to him at the start of the credits.”

 2. LazyB

  Tehát ez azért nagyon kemény, hogy a főszereplőt is felkérni egy koppintáshoz, hogy ugyan azzal a sztorival még egyszer játssza el a filmet, na ez a szánalmas.

 3. everdayhero

  Gondolom azért kevesen tudank így ugrálni, azért is kérték fel őt újra. Aztán úgy volt vele…”fizettek érte 1 millió dollárt?… valamint meghúzhatok még jó pár csajt is a forgatások alatt, illetve a köztes bulikon….hát akkor miért ne? ” xDDDDDDDD

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.