Viharsziget

Viharsziget – Shutter Island – Vihar-sziget

amerikai dráma, 2009

 • magyar bemutató: 2010. március 4.
 • amerikai bemutató: 2010. február 19.
 • rendező: Martin Scorsese
 • főszereplők: Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, Michelle Williams, Patricia Clarkson
 • gyártó studió: Paramount Pictures

Viharsziget poszterek:

Massachusetts partjaitól távol fekszik egy sziget, ahol egy erődszerű elmegyógyintézet áll. Ide zárják be a beteg bűnözőket, de egy gyilkossággal elítélt nőnek sikerül megszöknie. A nyomozásra Teddy Daniels (Leonardo DiCaprio) és Chuck Aule (Mark Ruffalo) rendőrbírókat rendelik ki, akik a nyomozás elkezdtével az őrület egyre mélyebb bugyraiba kerülnek.

Viharsziget előzetes:

további Viharsziget előzetesek

Viharsziget dvd és Blu-ray infók:

DVD és BD megjelenése: 2010. július 14.
magyar hang: DD 5.1 (dvd és Blu-ray)
angol hang: DD 5.1 (dvd), Dts HD (Blu-ray)

A lemez tartalma:
A film (kb. 135 perc)
A Viharsziget kulisszatitkai
Irány a világítótorony!

26 hozzászólás a(z) “Viharsziget” bejegyzéshez

 1. John

  Jó filmek látszik, de a trailer nem tetszik, mert elkövették azt a hibát, amit az Avatarnál: túlságosan sejteti a történetet.

 2. rav

  67???? na jóóóóóóóóóóó nekem ezt el kell olvasnom és utána rohanok is a moziba!!! öcsém egyre jobban be vagyok pörögve ettől a filmtől!!!!!!!!!

 3. dagmed

  Ez nagyon jóó film a végén nagyon meglepődtem egyszerűen beszarás az egész!A könyvet még nem olvastam de már megyek is a könyvesboltba:)

 4. GgGigi

  nagyon jó film.meg is néztem…de egyet nem értek.a legvégén amikor “Andrew” kisértttel elmegy és utána mutatják a világító tornyot…szval azt azért mutatják mert őt elviszik ugymond kivégezni??! Mert ezt nem értem.Írjatok már majd VÁLASZT.Köszi

 5. kgy

  Igen, de akkor már “kigyógyult”. Az orvosának mondja, hogy partner ezzel utal arra hogy visszaesett. Emiatt viszik agyműtétre.

 6. ...

  SPOILER!!
  No, elmondom. Nem kivégezni viszik. Igen, a pasi meggyógyult, tehát nem esett vissza a képzelt világába, de nem tudott megbírkózni a gyász gondolatával, és azzal, hogy a felesége tette, és hogy Ő nem tett semmit, miközben voltak jelei. Ezért eljátszotta, hogy visszaesett, és !!Megműtötték!! (Már nem emlékszem pontosan, talán homloklebeny? De nem akarok hülyeséget mondani, valamilyen lebeny-eltávolítás.) Nem kivégezték. Más fórumokon is az megy, hogy megölték, pedig nem. Elismerem, hogy nehéz kikövetkeztetni a végét, de logikusan összeszedjük a “nyomokat” a filmből biztosan erre lehet következtetni. A maradék bizonytalanság pedig csak a feszültségért szolgál. Egyébénk nagyon jó film, de könyvben milliószor jobb. 🙂 Aki nem fél egy kis olvasástól, ajánlom. Nem hosszú, max. 300 oldal. Nem sok, és nagyon izgalmas.

 7. én hát

  Bizony kell egy kis logikus gondolkodásmód, hogy felfogja az ember a film végét de nagyon jó! Az utolsó mondat a kulcs.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.