Vizet az elefántnak

Vízet az elefántnak – Water for Elephants

amerikai dráma, 2011

 • magyar bemutató: 2011. november 4. (dvd)
 • amerikai bemutató: 2011. április 15.
 • rendező: Francis Lawrence
 • főszereplők: Robert Pattinson, Reese Witherspoon, Christoph Waltz
 • gyártó studió: 20th Century Fox

Egy hányatott sorsú cirkusz kötelékébe kerül Jacob Jankowski (Robert Pattinson), aki csak úgy maga mögött hagyta az egész életét. A színtársulat légköre eléggé lelombozó, de mégis velük tart, mert rabul ejti az egyik hölgy, aki egy erőszakos állatidomár felesége…

Vizet az elefántnak előzetes:

Vizet az elefántnak dvd és Blu-ray infók:

DVD és BD megjelenése: 2011. november 4
A dvd lemezek tartalma:
A film (kb. 115 perc)
A rekfeltorfényben: Robert Pattison
Reese Witherspoon a filmben

22 hozzászólás a(z) “Vizet az elefántnak” bejegyzéshez

 1. suha

  ki lenne az a legjobb szinész talán Robert Pattinson egy nagy foss szó szerint annál még
  Daniel Radcliffe jobb szinész pedig őtt sem birom
  de csak a Reese Witherspoon miat nézem meg ezt a filmet

 2. KE

  őszintén én nagy alkonyat rajongó vagyok de Rob most rossz filmet választott, mint ahogy Reese is jó szerepeket szokott kapni, de ez nem jó választás volt neki sem

 3. Bii

  A film fantasztrikus… Nekem nagyon bejött, de azért a napfogyatkozás százszor jobb lesz. Mindenesetre a könyv a filmnél jobb.

 4. Pevi

  Azt látom, hogy páran már látták a filmet. De hol, mert nálunk még nem ment a mozikban és ahogy hallom, nem is fog. Ez egyébként felháborító! Annyira vártam a filmet, szerettem volna moziban megnézni, DVD-n biztosan megveszem. Robert Pattinson kitűnő színész és nem csak azért, mert nagyon jól néz ki. Általában a férfiak szokták úgymond fikázni. De ez így működik, egy ember úgy sem tud mindenki izlésének megfelelni.

 5. Pevi

  Válasz a moderátornak: még sosem kérdezte senki, hogy milyen nap van most. Tehát én nem válaszoltam erről a gépről ilyen jellegű kérdésre.

 6. dessy

  én már láttam a filmet, mondhatom gyönyörü volt és igen megható egyes részei, nagyon sajnálom hogy otthon magyarországon nem fogják játszani a moziban, pedig pár embernek érdemes lenne megnézni…

 7. Pevi

  Miből gondolja a forgalmazó (Fórum Hungary), hogy nem lesz sikere nálunk a filmnek? Igen..biztosan lesznek, akiket nem érdekel, de ahogy elnézem nagyon sokan várják. Ez a film valószínű, hogy nem lesz a férfiak kedvence. De miért kell mindig az ő kedvükben járni? A mozi tele van bárgyu, osztályon aluli filmekkel, mert azt szeretik sokan (sajnos) – a férfiak is. Én nagyon szerettem volna látni az Életfa című filmet is, de úgy tűnik az sem fog menni a mozikban. A forgalmazó menjen a…….

 8. M

  nemigaz, már legalább fél éve várom, hogy adják a mozikba is, erre most nézem, hogy nincs fenn a Palace-on!!!!Pedig mi is többen néztük volna meg!!!

 9. Pevi

  A Fórum Hungary igazán reagálhatna valamit. Vagy ők is csupa férfiakból állnak, akik nem szeretik R Pattinsont? Szóval…miért nem láthatjuk ezt a filmet Magyarországon?

 10. ZS

  Én úgy tudom, hogy az amerikai bevételi adatok alapján döntenek arról, hogy adják-e nálunk a filmet vagy nem. Valószínűleg nem hozott annyit kinn, hogy nálunk moziba kerüljön, de az is lehet, hogy majd csak jó soká adják le. Ez sem lenne meglepő.
  Amúgy én is láttam már és Imádtam 🙂 (pedig én Pattinsont nem nagyon csípem) 😀

 11. Pevi

  Azért arra is kíváncsi lennék, hogy a Belamit mikor láthatjuk a mozikban? Na itt is nagy a csend. Lehet, ott porosodik egy dobozban, pedig annyira szeretném látni. Olvastam a könyvet is…nagyon tetszett.

 12. Dacaella

  hát a Mr Nobody t se adták az Életfát sem fogják és akkor még reménykedhetünk a Belamiban de…nem sok esélyt adok neki…minek is hamár Magyarországon forgatták…..és csodálkoznak h üresek a mozik…..hát köszönöm egy piroszka 2 vagy vmi igen magas színvonalú(!)….gagyi tuccat amcsi vígjátékért nem fogok kiadni annyit sőt semennyit ….
  a gagyi mami 3 is….az mi??? de komolyan…már a bemutatója elrettent

 13. pevi

  Teljesen egyetértek Dacaella-val. Nekem is ez a problémám, hogy csak nyomják a gagyibbnál gagyibb filmeket. Ezekért én sem adnék pénzt. Az Életfát én is nagyon vártam (többek között). Remélem DVD-n meg lehet szerezni.

 14. M3NYUS

  Szerintem nagyon jó film, nekem tetszett!
  Christoph Waltz megint hozta a szokásos gonosz formáját, de nagyon jól áll neki mint a Becstelen Brigantikban. Pattinson is jó volt látszik, hogy tud más is játszani nem csak azt a vérszopó hülye gyereket. 🙂
  Reese Witherspoon meg úgy elvolt ott azt jól van. 🙂
  A legjobb az akkor is az Elefánt volt! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.