Watchmen: Az őrzők

Watchmen: Az őrzők film

angol-amerikai misztikus akciófilm, 2009

 • magyar bemutató: 2009. március 5.
 • amerikai bemutató: 2009. március 6.
 • rendező: Zack Snyder
 • főszereplők: Malin Akerman, Billy Crudup, Matthew Goode, Carla Gugino, Jackie Earle Haley, Jeffrey Dean Morgan, Patrick Wilson
 • gyártó studió: Warner Bros. Pictures, Paramount Pictures
 • DVD infók: Watchmen: Az őrzők DVD és Blu-ray

Watchmen: Az őrzők filmplakátok:


további Watchmen: Az őrzők plakátok

Alan Moore 12 kötetes képregénye, a Watchmen talán az eddigi legjobb képregény, amit valaha kiadtak, mível számos olyan irodalmi díjat is nyert, amit a többi képregénynek még nem sikerült (pl. a Hugo-díj).

A Watchmen egy alternatív valóságban játszódik, abban az 1985-ős Amerikában, ahol a jelmezes szuperhősök részei a világnak. A két szuperhatalom (USA és a Szovjetunió) közti feszültség pedig nem enyhül, és az atomháború kitörése bármelyik pillanatban lehetséges.

Watchmen: Az őrzők karakter képek

Patrick Wilson --- Dan Dreiberg/Nite Owl IIJeffrey Dean Morgan --- Edward Blake/The ComedianMatthew Goode --- Adrian Veidt/OzymandiasMalin Akerman  ---  Laurie Juspeczyk/Silk Spectre IIJackie Earle Haley	 --- Walter Kovacs/Rorschach
A szuperhősök valójában nem is rendelkeznek emberfeletti hatalommal (kivéve Dr. Manhattan), és a világban szanaszét élnek. De amikor az egyiküket különleges körülmények között meggyilkolják, Rorschach, a jelmezesek egyik tagja nyomozást indit, hogy kiderítse mi folyik a háttérben.

Még több kép a Watchmen: Az őrzők filmből

A régi bűnüldöző álarcos csapatával felveszi a kapcsolatot, hogy figyelmeztesse őket a veszélyre. A nyomozás egy olyan aprólékosan kitervelt összeesküvéshez vezet, amelynek a következményei az egész világ sorsát befolyásolhatja.

Watchmen: Az őrzők előzetes:

további Watchmen forgatási videók

39 hozzászólás a(z) “Watchmen: Az őrzők” bejegyzéshez

 1. Watcher

  Nem akartam megnézni, mert lehúzták nálam, de jól megbántam. Most a napokban néztem meg. Nagyon jó anyag. A képregényeket nem olvastam, de el fogom ezek után. Ajánlom mindenkinek, ki szereti a komolyabb képregényeket.

 2. H6TJN6

  Wachmen elejétől – végéig kurva jó!!!
  Olvastam néhány gyatra kommenteket de aki ezt nem érti annak agyával van a baj.
  Ajánlom a regényeket is nagyban hasonlítanak!!!

 3. yumi

  Moziban néztük, már az első 10 perc a székhez vágott, fantasztikus volt. Aztán jött a szerelmi szál a bagolyemberrel, ami halálra idegesített, elvágta a moziélményem és átment székenfeszengős szenvedésbe az egész. Sokkal többet szerettem volna látni a többiekből (főleg Rorcshachból, Komédiásból), akik ezerszer érdekesebbek voltak:( Csop.társam felvilágosított hogy a béna szerelmi szál direkt volt, de közöltem vele hogy nem volt vicces ennyi pénzért, ilyen jó alapanyagból…Tényleg ennyire gáz és idegesítő a képregényben, vagy csak a filmben vitték túlzásba? Azóta megnéztem többször is, mert igen jó kis mozi lenne ez, de továbbra is csak “tekerve” vagyok képes kibírni. Ami nem éppen a felhőtlen élvezetre utal XDDDD

 4. annye

  Sokáig kimaradt ez a film az életemből, de most pótoltam. Megérte.
  Aki egy csihi-puhi akciófilmre vágyik, tele szuperhőssel, annak nem ez a film lesz a kedvence. Mert ez egyáltalán nem olyan. Persze van benne egy jónéhány bunyó, de ami ennek a filmnek igazán a lelke, az a történet. Nagyszerű film, csak ajánlani tudom. Minden perce lekötött.
  A végén még a Komédiást is megsajnáltam. Rorcshach volt a legjobb karakter. Az ő története, amiben egy elrabolt kislány esetét mesélte el, elborzasztott.

 5. Moriente

  Fúú gyerekek, tegnap megnéztem másodszorra a filmet, de most az ultimate cut verziót ami 4 óra
  hosszú.

  Mikor először láttam a filmet még 2010-ben, háát, nem tetszett annyira, jó film de semmi több.De most 2
  évvel később akkora hatással volt rám hogy azt kell mondjam ez a legjobb képregény adaptáció amit valaha láttam.Eddig a sötét lovag trilógia volt a best de ez még annál is jobb.

  A történet kolosszális a karakterek zseniálisak
  és a párbeszédek amik a Dark Knight filmekben sztem kicsit merevre és műre sikerültek, itt sokkal természetesebbek és élethűbbek.
  Akinek tetszett a film annak kötelező az ultimate cut verzió!!!

 6. marvelfilm

  Láttam a filmet kb. 20-szor , és olvastam is itt VEGYES kommenteket . Én azokhoz tartozok , akik bírják az ilyen filmeket . CSAK TÉNYLEG FEL KELL NŐNI AZ ILYENEKHEZ ( IGAZ ÉN ÍRTAM A 300-HOZ HOGY KEVESEBB VÉRT , DE AZ EGY TÖRIS FILM , AZÉRT ÍRTAM ) . De amúgy szerintem hasonló a fílm világa a VALÓ világhoz ( a mostani Ukrajna és a Szovjetúnió ) , AMI BAJ !

 7. gartfucktheilluminati

  Ezt telibe eltalálták a készítők. Nagyon jó film, durva a sztori is, főleg Manhattan… Anno mikor gyerek voltam a lőtéri kutyának nem volt halvány lila fingja sem hogy van ilyen képregény is. Mikor először megnéztem ezt a filmet, én nagyon-nagyon bántam hogy nem moziban nézhettem végig…. kegyetlenjófilmbasszátokmeg!:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.