X-Men 3

X-Men – Az ellenállás vége

X-Men – Tha Last Stand

amerikai akciófilm/sci-fi, 2006

 • magyar bemutató: 2006. május 25.
 • amerikai bemutató: 2006. május 26.
 • rendező: Brett Ratner
 • főszereplők: Hugh Jackman, Halle Berry, Ian McKellen, Famke Janssen, Anna Paquin, Kelsey Grammer, Rebecca Romijn, James Marsden, Shawn Ashmore, Aaron Stanford, Vinnie Jones, Ellen Page, Ben Foster, Patrick Stewart
 • gyártó studió: 20th Century Fox
 • további részek: X-Men filmek

X-Men 3 angol és magyar plakát:

X-Men – Az ellenállás vége előzetes:

8 hozzászólás a(z) “X-Men 3” bejegyzéshez

 1. cantri

  Szerintem ez sikerült a legjobban a trilógiából! Már nem kellett a szereplők bemutatásával foglakozni, ezért Singer nyugodtan koncentrálhatott a történetre és az akciókra! Az effektekre ezuttal sem lehet semmilyen panasz, csak úgy mint a fényképezésre sem. Szerintem jó ötlet volt “megölni” a Professzort, mert így kiderül, mire is képesek a többiek nélküle! A Jane, mint Főnix elég érdekes karakter volt, de nem sajnáltam, amikor Farkas leszúrta! A végső csata az Alkatrasznál igen jó lett!
  Összeségében ez egy igazán mozgalmas film, tele drámával és izgalmakkal, máltó befejezése a trilógiának!

 2. Vajó Peti

  Hmmmm…

  Az első 2 rész elég jól sikerült,ez a 3.nekem csak belenézegetősen volt érdekes,valahogy ez az első trilógia csak felületesen érintette az X-men képregény történetét,mert a szereplők nem annyian és nem úgy halnak meg mint ahogy ezekben a filmekben bemutatták.Sajnos.Viszont ennek a filmnek az elején legalább kiszúrtam a Stan Lee cameo-ját,úgyhogy jóindulatból ezért adok a filmre egy 3 csillagot(5/10).Az új X-Men filmek közül Az elsők sikerült a legjobban,úgyhogy várom a Wolverine filmet:úgy látszik a hiányosságokat kezdik bepótolni,de valahogy nem kellett volna ilyen tragikusra kreálni ezt az első trilógiát,mert a képregény se erről szólt..

 3. By marvelfilm on

  Hát – most láttam legelőször az RTL KLUBbon vasárnap – és egész tűrhető koppintás lett a
  MARVELtől . MAGNETO megérdemelte a sok gonosz tette után hogy emberként éljen tovább . Csakhogy milett MISZTIK-KEL ? Szegény , ott fekszik pucéran a kamionban , és otthagyták , sorsára hagyva !!! Szóval , KING egy film !!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.