X-Men Kezdetek: Farkas 2

X-Men  Kezdetek: Farkas (Rozsomák) 2
The Wolverine

amerikai kaland/akciófilm, 2013

 • magyar bemutató: 2013. július 25.
 • amerikai bemutató: 2013. július 26.
 • rendező: James Mangold
 • főszereplők: Hugh Jackman, Will Yun Lee, Svetlana Khodchenkova, Hiroyuki Sanada, Hal Yamanouchi, Tao Okamoto, Rila Fukushima, Brian Tee
 • gyártó studió: 20th Century Fox
 • további részek: X-Men filmek

2009-ben Gavin Hood X-Men Kezdetek: Farkas filmjével a rajongók nem igazán voltak megelégedve, mivel a Rozsomák karakterére jellemző vadság mind kimaradt és egy “felhígított” akció-kalandfilm kerekedett ki belőle. A karakter népszerűségének köszönhetően a producerek tovább folytatják a történetet, és egy új irányba kívánják elvinni a film stílusát. Rendezőnek James Mangoldot (Kate és Leopold, Kéjjel-nappal, Börtönvonat Yumába, A nyughatatlan) kérték fel, a Rozsomák szerepében pedig csakis továbbra is Hugh Jackman jöhet szóba.
A történet szerint az emlékeit vesztett Logan (Farkas) Japán felé veszi az irányt, ahol rátalál szíve hölgyére, Marikora, azonban a lány családjával – akik harcos szamurájok – kell megküzdenie…

2013. október 1.

Farkas DVD és Blu-ray borítók

amerikai dvd és BD megjelenés: 2013. december 3.

2013. július 12.
Farkas karaktervideók

2013. július 2.
Farkas karakterképek

2013. július 1.
Farkas videó

2013. június 26.

2013. június 24.
Jean Grey poszter

2013. június 12.
Farkas nemzetközi előzetes:

2013. május 29.
A Rozsomák és a motoros ninjak:

2013. május 27.
Wolverine Empire borítók:

2013. május 22.

2013. május 20.

2013. május 5.
Az Ezüst Szamuráj posztere

2013. május 1.
Wolverine előzetes

2013. március 27.
Farkas előzetesek

2013. március 25.
Farkas filmplakátok

2012. december 13.
Wolverine nemzetközi/animált poszter

Wolverin képek:

251 hozzászólás a(z) “X-Men Kezdetek: Farkas 2” bejegyzéshez

 1. Mezeiii

  A japán vonatos jelenet is tuti,kb:400-500 km/h haladnak de ők még a vonat tetején amperkodnak 🙂 csoda hogy a szemük nem folyik ki 🙂

 2. Mitulát báti

  Ezt vitatnám.
  Wolverine csontvázának a szerver része a csontkarom, csak ő hitte az, hogy ezeket a Weapon-X programban kapta az adamantiummal együtt. Később, amikor az X-men szabotálta Magneto egyik tervét, ő bosszúból kitépte Wolverine testéből a fémet és magára hagyta meghalni. Mikor visszatért az iskolába akkor látta, hogy adamantium nélkül sokkal erősebb a gyógyító ereje, hisz a teste 60 éven keresztül mindvégig le volt foglalva az adamantium mérgezéssel, ami testidegen anyag lévén károsította magát Wolverinet, továbbá azt is észrevette, hogy a karmok, amiket ő az X program melléktermékének hitt valójában az ő önön testrészei. Scarlet Witch egy időre visszaadta neki az eredeti emlékeit és akkor ugrottak be neki olyan dolgok, mint a volt felesége, a világháborúk, a kísérlet maga, ami ilyenné tette és az az este, amikor először jöttek ki a CSONTkarmai. A fia Daken és a női klónja Laura szintén rendelkeznek természetes karmokkal (utóbbi csontvázát szintén ötvözték), amik ismét azt erősítik, hogy ezek az övéi. Ezek 616-os Föld eseményein alapszanak, azaz a legfőbb cselekményszálon, mint a Marvel filmek nagy része, tehát ebből a szempontból az Origins jól jár el.

 3. amanojaku

  aha, köszi az infót Mitulát Báti! megint okosabb lettem egy kicsit. de ezeket honnan lehet tudni? hu.marveldatabase.com?

 4. steve

  Valaki itt azt írta hogy farkas csontkarmokat novesztett a régi letört hehyett. De az eljövendö mult napjai elözetesében már ujra fém- karmok vannak. Nem értem!

 5. Cardas

  amanojaku: onnan is, meg a képregényekből elsődlegesen, a comicvine.com-ról, meg a többi marvel adatbázisból és életrajzból.

 6. pukk

  Lenne egy nagy büdös kérdésem. Most akkor a csontváza megmaradt adamantiumnak? (mivel a végén Magneto tudja irányítani)
  Meg azt is olvastam valahol hogy csontkarmokkal gyorsabban gyógyul..
  Most akkor hogy is van ez?? Léci valaki válaszoljon! 🙂

 7. Belta.

  A csontváz megmaradt adamantiumnak, csak a karmokat vágták le, és csak akkor gyógyulna gyorsabban, ha egész testét megtisztítanák az adamantiumtól.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.