X-Men: Logan – Farkas

X-Men: Logan (3D)

amerikai fantasztikus film, 2017

 • magyar bemutató: 2017. március 2.
 • amerikai bemutató: 2017. március 3.
 • rendező: James Mangold
 • főszereplők: Hugh Jackman, Patrick Stewart, Boyd Holbrook, Richard E. Grant, Stephen Merchant, Eriq La Salle, Elise Neal
 • gyártó studió: 20th Century Fox
 • további részek: X-Men filmek

A Rozsomák, az X-Men világ legnépszerűbb karaktere már kapott két önálló filmet, de egyik sem sikerült igazán sikeresre, pláne a rajongók körében. Harmadjára elméletileg megkapja azt a véres-szagú történetet, ami eredetileg a képregényeire volt jellemző. Az igazán sajnálatos az, hogy Hugh Jackman, aki tökéletes volt Rozsomáknak, utoljára játssza el Logan szerepét, mivel kezd már kiöregedni a szerepből.

Logan – Farkas előzetes:

5 hozzászólás a(z) “X-Men: Logan – Farkas” bejegyzéshez

 1. Wolfgang

  Toronymagasan az egyik legjobb képregényfilm amit valaha készítettek! Méltó búcsú Jackman Farkas karrierjének. Hálás köszönet neki és a film készítőinek. EZ AZ a Farkas film amire annyira vágytunk. Az utód is remek választás lett, várom a külön kalandját.
  Eredeti nyelven néztem (Londonban) szóval a szinkron nem tudom milyen, de állítólag arra sincs panasz.
  Aki még nem látta azonnal nézze meg! Fantasztikus, egyszerűen fantasztikus.
  Sok képregényfilm ott van a top listámon akárcsak Nolan Sötét lovagja, de ez most felkerült a dobogóra! Vannak hibái, de melyik filmnek nincs?

  Ezek után remélem futószalagon fogják gyártani az karakterhez méltó filmeket amik megkövetelik az R kategóriát.

 2. Copy con

  Hát nekem nem jött be. A film sem a vége meg főleg. Elég is volt egyszer maradok a régieknél. Nekem gyerekkorom óta wolverine a number one és nekem ez a végkifejlett nem tetszett. Nem gáz ha egyedül leszek ezzel a véleménnyel de én ezt nem értékelem. Akkor már remélem a többi marvel karakter is erre a sorsra jut. Nekem így felesleges volt ez a lezárás beleértve ezzel a többi x-men sorsát. A japánban játszódó részt és ezt kivéve mindegyik nagy kedvencem. Mindenesetre nézze meg mindenki és alkossa meg a saját véleményét. Az enyém sajnos negatív.

 3. Panthera

  Imádtam a filmet! High-class teljesítmény Jackman, és persze Stewart, Merchant részéről. Felnőtt és sötét; keményen érzékelhető az az életérzés, ami egy ilyen kvázi halhatatlan karaktert kísérhet… milyen lehet úgy élni, hogy mindenki, aki valaha a szívedhez közel került, meghal? Milyen azzal a teherrel élni, hogy te vagy/voltál a halálos fegyver? Erről és sok minden másról is szól a film, miközben a The Worverine rajongók is megkapják, amit ettől a karaktertől mindig is vártak a mozivásznon: igazi tombolást. Jackman akkor kezdte, amikor gyakorlatilag még nem létezett ez a műfaj. Azóta sorra jönnek a szuperhősök, ha az egyik megmenti a várost, akkor a következő a Földet, a következő pedig már bolygók között repked. Ha az egyikben van egy, a következőben már összeállnak szuperhiper csapattá… Ez a film nem ilyen. Szerencsére. Végre egy “szuperhősös” film, amely nem kiskamaszok galaxismegmentő igényeit hivatott kielégíteni, mégis méltó tribute a – számomra legalábbis mindenképpen – legizgalmasabb comicbook karakter előtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.