Éjszaka a múzeumban 3: A fáraó titka

Night at the Museum: Secret of the Tomb

amerikai családi vígjáték/fantasy, 2014

  • magyar bemutató: 2014. december 25.
  • amerikai bemutató: 2014. december 25.
  • rendező: Shawn Levy
  • főszereplők: Ben Stiller, Robin Williams, Dan Stevens, Ricky Gervais, Rebel Wilson, Sir Ben Kingsley, Owen Wilson
  • gyártó studió: 20th Century Fox
  • további részek: Éjszaka a múzeumban filmek

2006-ban Milan Trenc gyerekkönyvéből, Ben Stiller főszereplésével készült Éjszaka a múzeumban szépe sikereket ért el az ünnepi szezonban, amit a forgatókönyvírók tovább is gondoltak és egy második résszel örvendeztették meg a világot 2009-ben, azonban a nyári szezonra időzített premier nem volt a legsikeresebb. A Foxnál ettől eltekintve elégedettek az eredményekkel és egy kis fejtörést követően harmadik részt is be szeretnék mutatni 2014 karácsonyára, amiben ugyancsak visszatérnek Stillerék. A történet ezúttal a londoni British Museumban fog játszódni.

Éjszaka a múzeumban 3 előzetesek:

33 thoughts on “Éjszaka a múzeumban 3: A fáraó titka

  1. gSzabika

    Az első nagyon jó volt de a második unalmas.A 3.-nak tetszik az előzetese remélem a film is jó lesz nem olyan hogy az előzetes jobb mint a film.

  2. EgyptGirl

    Mi megnéztük a moziban és nagyon tetszett,a jegy még mindig meg van.Nem tudok megszabadulni tőle mert már teljesen hozzám nőtt. 🙂 Imádom a 3.részét.Az első is nagyon jó volt,a második már nem annyira tetszett,de a harmadik nagyon jó. :))) *-*

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .