Kémes hármas

Kémes hármas – This Means War

amerikai akcióvígjáték, 2012

  • magyar bemutató: 2012. február 23.
  • amerikai bemutató: 2012. február 17.
  • rendező: McG
  • főszereplők: Reese Witherspoon, Chris Pine, Tom Hardy, Chelsea Handler
  • gyártó studió: 20th Century Fox

A CIA legjobb ügynökpárosa nem csak munkatársak, hanem legjobb barátok is. Azonban ugyanazon hölgybe szeretnek bele, aminek következtében a legnagyobb ellenségekké vállnak…

Kémes hármas előzetes:

Kémes hármas dvd és Blu-ray infók:

DVD és Blu-ay megjelenése: 2012. június 27.
A BD lemez tartalma:

  • A film (kb. 100 perc)
  • Audiókommentár McG rendező közreműködésével a film két változatához
  • Alternatív kezdés és befejezés (a rendező választható kommentárjával)
  • Kimaradt jelenetek (a rendező választható kommentárjával)
  • Bakiparádé
  • Lánybúcsú

11 thoughts on “Kémes hármas

  1. lippije

    Francba az előítéletekkel! Persze, biztosan sokan fognak rá fanyalogni, de számomra akkor is egy kellemes 90 perc volt a Kémes hármas. Ha összevetem az elmúlt évek Valentin napi felhozatalával, akkor meg egészen kiemelkedő. Igen, ennek a filmnek is megvan a célközönsége, művészfilmre moccanó nézők messzire kerüljék el, akik viszont csak ki akarnak kapcsolni másfél órára, mindenképpen nézzék meg. Kritikám : http://www.filmkocka.hu/2012/02/kemes-harmas-this-means-war/

  2. Kovács Róbert

    Lippije! Furcsálkodva kérdezem, hogy mégis hol láttad??? nem beszélve arról, hogy a saját oldaladat olyan helyen reklámozd kérlek, ahol annak helye van pl. közösségi oldalak! Kicsit pofátlanságnak tartom, hogy a linkeidből már lassan rendszert csinálsz!

  3. lippije

    Tisztelt Kovács Róbert : a munkám miatt igencsak sok időt töltök külföldön, ott pedig szabadidőmben moziba járok, és ezért látom a filmek java részét a magyarországi premierek előtt. Ha az oldal szerkesztői úgy gondolják, reklám az, hogy a TELJESEN nonprofit, saját szórakoztatásomra és néhány régi ismerősöm számára készített oldalról belinkelem az adott film kritikáját, akkor szóljatok, és nem teszem, bár ismétlem: nem reklám miatt teszem. Jópár éve komolyabban „űztem” ezt a filmes-kritikus vonalat, és csak remélni tudom, hogy nem az akkor is tapasztalt légkör az, ami most is körülveszi ezt a szakmát ….

  4. .....

    Lippije!Értem én, hogy a munkád miatt sokat utazol, de Te február 15-én írtál hozzászólást, ami 2 nappal megelőzi az amerikai premiert.Mégis hogy?!Kíváncsi vagyok…

  5. lippije

    Maradjunk annyiban, hogy egy szóval nem írtam, hogy Amerikába utazom, és bizony van olyan hely, nem is annyira messzire Budapesttől, ahol 14-én bemutatták a filmet… de szerintem ez parttalan vita.

  6. .....

    Nem írtad egy szóval sem ez tény, de mivel maga a film amerikai, ezért nagy valószínűséggel ott is mutatnák be először.Ez így lenne logikus, bár ki érti az amcsikat? 😀

  7. Kovács Róbert

    Köszönöm a kimerítő tájékoztatást! A reklám fogalmáról nem vitázom, hiszen elvileg ez lenne a szakmám 🙂 Mindenesetre vegyük újra az egszet 🙂

    Üdv a klubban 🙂 A jövőben figyelemmel fogom kísérni én is a munkádat, hiszen ezen a terepen én még nagyon csak zöldfülű vagyok. Sorry az arrogáns reakcióért!

  8. M3NYUS

    Szerintem egész korrekt film volt, úgy ültem neki, hogy na nincs más van ez és pozítivan csalódtam.
    Tom Hardy bebizonyította, hogy egy amcsi vígjátékban is helyt tud állni. Reese Witherspoon is jó volt (na meg Sexy), mondjuk a magyar hangja nem állt neki valami jól.
    Vicces jelenetek többsége elfogadható volt főleg az amikor a festményeket nézik azt a fülesen keresztül cseszteti Hardy Pine-t.
    Vannak negatívumai is, de az annyira nem feltűnő.
    Könnyed, poénos, akciódús kis film ha nincs semmi a TV-ben akkor helyette ez is megteszi.

  9. ftomi6

    hát most néztem meg, beszarás a film, a festményes rész tetszett a legjobban „megujjazta a képeket, néha botot használt” áhh hatalmas, meg a vége is jó „én nem feküdtem le Laurenel!… MEGDUGTAD A FELESÉGEMET”

  10. jamatama

    nem tudja valaki véletlenül mi annak a számnak a címe,amikor a végén mondja Lauren hogy nagyot hibázott,és akkor vált a karatés jelenetre,utána kis szünet utána megint az szól amikor sétál ki Tuck a feleségével!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .