The Raven – A holló (2012)

Még mielőtt valaki a Brandon Lee főszereplésével készült 1994-es A holló (The Crow) című film remake-re gondol, megnyugtatom köze nincsen a kultuszfilmhez. Bár lehet, hogy ez a film is egy új kultuszt alkot majd, nem lehet tudni. A James McTeigue (Mátrix-trilógia rendező-asszisztense, V, mint vérbosszú rendezője) rendezte kosztümös thriller premierét Amerikában március 9.-re tűzték ki. A történet Edgar Allan Poe utolsó napját mutatja be. Természetesen ez a nap csupán fikció. Főhősünk egy Baltimore-i nyomozó mellé szegődik, hogy felkutassanak és elfogjanak egy sorozatgyilkost, aki Poe műve alapján gyilkol és testesíti meg a műben leírt gyilkosságokat.

Szereplőgárda:

Alice Eve
John Cusack
Luke Evans
Emily
Edgar Allan Poe
Detective Emmett Fields

Moziplakát:

Előzetes:

Írta:
Kovács Róbert

5 thoughts on “The Raven – A holló (2012)

  1. M3NYUS

    Várom a filmet, A James McTeigue az egyik olyan feltörekvő rendező mint Duncan Jones (Hold, Forráskód) vagy mint Neil Burger (A mágus, Csúcshatás) + Neill Blomkamp (District 9), stb. akinek lehet azt mondani, hogy az első filmjük sikert aratott.
    A fent említett rendező pl.: a V, mint vérbosszúval futott be. Igaz az utána lévő projektje a Nindzsagyilkos nem volt a legjobb, de én azt mondom nézhető filmecske volt leszámítva azt a Balaton mennyiségű kamu, számítógépes vért.
    Egyszóval: Jöhet! 😀

  2. Viki

    Sokan fikázzák ezt a filmet, pedig szerintem igazán jó. Szerintem végig izgalmas, és a legvégéig nem tudod, hogy ki a gyilkos ( ami manapság már nem olyan megszokott)

    egyet nem értek SPOILER
    Mi köze a tintának a mágnesességhez meg a hajhoz ?? És a nyomozó a végén hogy jött rá ??
    Nem értem :DD és még sehol sincs fent.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .