Liza, a rókatündér

Liza, a rókatündér

magyar film, 2014

  • magyar bemutató: 2015. február 19.
  • rendező: Ujj Mészáros Károly
  • főszereplők: Balsai Mónika, David Sakurai, Bede Fazekas Szabolcs, Schmied Zoltán, Molnár Piroska, Cserna Antal, Reviczky Gábor
  • forgalmazó: A Company Hungary

Liza egy szerény ápolónő, aki becsülettel végzi a munkáját. Kicsit megváltozik az élete, amikor előtte megjelenik egy japán énekes szelleme, akit egy képzeletbeli barátnak hisz először. Ekkor tudatosul számára, hogy egy átok van rajta, a rókatündér átka, ami azt okozza, hogy az a férfi elhalálozik aki beleszeret a lányba. Azonban a szerelem utáni vágya egyre nő, és ez egyre több férfi vesztét okozza, ami már a hatóságokat figyelmét is felkelti.

Liza, a rókatündér előzetes:

http://www.youtube.com/watch?v=wXuiPQ5HaDM

4 thoughts on “Liza, a rókatündér

  1. Alex

    Ez kell a magyar népnek! És még mi merjük kritizálni a külföldi filmeket! Főképp az Origo kedves munkatársai! Na erre kíváncsi lennék, mit mondanának!

  2. Bomlócsillag

    Annyira kár érte…nem értem ezt a japán témájú fő elemet. Valami magyar vonatkozású sötét kis storyt nem lehetett volna összedobni hasonló módon? Technikailag amúgy szerintem nagyon is rendben van a film. Főleg a komor képi világa tetszik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .