A kém

Spy

amerikai vígjáték, 2015

  • magyar bemutató: 2015. június 4.
  • amerikai bemutató: 2015. május 22.
  • rendező: Paul Feig
  • főszereplők: Melissa McCarthy, Jude Law, Jason Statham, Rose Byrne, Allison Janney, Curtis „50 Cent” Jackson, Miranda Hart
  • gyártó studió: 20th Century Fox

Susan Cooper (Melissa McCarthy) a CIA-nál dolgozik, bár csak a főhadiszálláson egy irodában. Nagy álma, hogy ő is kint lehessen terepen, és egyszer egy alkalommal meg is adatik neki erre a lehetőség. Az egyik küldetésnél egy olyan célszeméllyel akadnak össze, aki ismeri a hírszerzés összes ügynökét, így hogy a közelébe férkőzhessenek, egy ismeretlen valaki kell.

A kém előzetesek:

15 thoughts on “A kém

  1. Tunyacsáp :)

    Én csak annyit mondok,hogy nem értem,hogy Jason Statham miért vállalta el ezt a filmet ?! Nem kap annyi szerepet mint régen vagy anyagi gondjai vannak vagy mi van miért vállalta el ezt a komédiát vicc lesz ez a film. Csak annyit mondok,hogy rossz döntés volt aláírni azt a szerződést erre a filmre. Semmi értelme nincsen a filmnek . Remélem a Magyarországi átok hatni fog most is mint a Die Hard 5-nél vagy a Johnson féle Herculesre vagy Brad Pittes zombis filmre amin kivágták a Magyarországi jelenetek vagyis ÓRIÁSIT FOG BUKNI EZ A FILM 🙂 SZURKOLOK NEKI ,HOGY BUKJON 😀

  2. Joe Doe

    El kell, hogy keserítselek mivel, ha minden igaz akkor a kritikusok zabálják sőt, állítólag McCarthy (akit rohadtul gyűlölök) legjobb alakítását nyújtja (?). Mindenesetre én biztos nem fogom moziban megnézni, ha 10 Oscart is adnának neki. Olyan, hogy magyar átok meg nincs, nem attól rossz egy film mert Magyarország egyes részein forgatták, szimplán szar rendezőre és /vagy forgatókönyvíróra bízták a filmeket. Nem is értem, hogy egy Die Hard széria 5. részét, hogy a pékfaszába kapta meg az a John Moore aki előtte a mégszarabb Max Payne-t csinálta no meg Skip Woods aki ugyanúgy egy tehetségtelen kretén.
    Azért van film amit itt forgattak vagy egyes részleteit és mégis jó (Suszter-szabó-baka-kém, Kémjátszma, stb.), de sorozat is van, a Válaszcsapás (Strike Back). 4. évad felét kb. itthon forgatták, hol magyarok, hol az oroszok, hol a németek voltunk.

  3. Joe Doe

    Ja, arról nem is beszélve, hogy Paul Feig csinálta aki a Koszorúslányokkal ajándékozott meg minket…szerintem ezzel mindent elmondtam.

  4. dodeskaden

    Nem tűnt fel , hogy Jason Statham még sosem csinált „sima” kőkemény akció filmet ?! Mindig vitt bele valami humort , sőt !! 🙂 Ez is csak olyan lesz mint a többi…sztem jó 😉

  5. Tunyacsáp :)

    De,hogy mit beszélsz dodeskaden volt már olyan ami sima akció volt semmi humor ilyen volt a Halálfutam Jason Statham valami hihetetlen gyilkos lett . A többi filmjéről meg,hogy csak én vagyok ilyen fapofa de én egyik filmjén sem nevettem !!! Ha az ő filmjeit nézem akkor biztos,hogy nem azért nézem meg,hogy nevessek de ez a kémes hülyeség alapból nem fog érdekelni. Baromság az egész

  6. zsike 0104

    Már 2x néztem meg moziban de szerintem harmadjára is vissza megyek sírtam a nevetéstől régen láttam ilyen jó filmet!!!

  7. Anakin

    Én is beültem megnézni moziban ,de kijöttem nagy baromság volt. Moziban megtekintését nem ajánlom. Év csalódása ! Statham miatt néztem meg,de már annyira látszik,hogy öregedik . Évről Évre rosszabb filmjei vannak. Nem csak ez a film rossz hanem az a Jokeres hülyeség is amit elvállalt. Jól írják a filmekkel foglalkozó oldalak ,hogy már nem a régi ez az ember. Annyira már kereslet sincsen rá mint régen. Meg a filmjei is rosszabbak évről évre.

  8. THE ROCK

    Üdv emberek !!! Lenne egy kérdésem !!!! Tudna valaki infót mondani,hogy bukott e a film vagy nem ? Anyagilag, Kritikailag , ???? Remélem folytatás nem lesz belőle nem igen csipázom amiben Statham nem a pofonokat ossza hanem a szöveget !

  9. Wiku

    Szerintem szuper film 🙂 mi nagyon sokat nevettünk rajta, múlt héten néztük moziban 😀 és ha tehetem, újra megfogom nézni 😀 nekem minden tetszett 😀

  10. RamTamTam

    Alapjaiban véve… a film koncepciója a megdöbbentő. A poénok 90% arra épít, hogy egy elhízott nő csúnyán beszélve próbál Bud Spencert imitálni. Nem sikerült végignézni (sajnos idejekorán belefáradtam), de akinek tetszett Mrs. McCarthy korábbi akciófilmes munkássága, az nem fog csalódni; ezzel kaphat egy újabb adagot a már megszokott csemegéből. Magánvélemény, de ehhez képest pl. a Mike&Molly sorozatban elképesztően jó (akárcsak a Gilmore Girlsben).

  11. Film criticism

    Ez egy katasztrofálisan szar film. A „poénok” amik elvileg viccesek a mocskos beszédről és a faszmutogatásról szólnak. A film egésze tele van 18+-os szánalmas jelenetekkel, amiket viccnek szánnak szintén. Minden második szó a faszom, bazdmeg, és a baszásnak az összes ragozott alakja. Nem ajánlom senkinek megnézni mert csak elpazaroltok 1,5 órát az életetekből. Egy undorító szarul össze rakott amerikai trágya film.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .