A függetlenség napja 2 – Feltámadás

The Independence Day Resurgence (3D)

amerikai sci-fi katasztrófafilm, 2016

 • magyar bemutató: 2016. június 23.
 • amerikai bemutató: 2016. június 24.
 • rendező: Roland Emmerich
 • főszereplők: Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Bill Pullman, Judd Hirsch, Vivica A. Fox, Brent Spiner, Charlotte Gainsbourg, Jessie Usher, Maika Monroe, Sela Ward
 • gyártó studió: 20th Century Fox

1996-ban Roland Emmerich Függetlenség napja nagyot szólt a mozikban, a földönkívüli inváziós film az akkori leglátványosabb filmek egyike volt. Húsz év elteltével Emmerichék egy folytatással állnak elő, amiben a főbb szereplők (Jeff Goldblum, Bill Pullman) visszatérnek, kivéve Will Smith. A történet miről is szólhat, minthogy az idegenek visszatérnek még nagyobb sereggel, de ezúttal az emberiség a birtokukba került földönkívüli technológiát felhasználva védik meg magukat.

szinkronizált előzetesek:

2016. május 24.
5 perces trailer

2016. május 4.
viral video

2016. április 22.
második trailer

2016. február 8.
A függetlenség napja 2 poszter:

2016. február 8.
Super Bowl tv-spot:

2015. december 13.

A függetlenség napja 2 előzetes:

2015. június 23.

concept art:

Logo teaser treiler:

59 hozzászólás a(z) “A függetlenség napja 2 – Feltámadás” bejegyzéshez

 1. Angyal

  Az első rész tetszett! Ez a második a bemutatók alapján valahogy nem jött be. Az elsőt annyiszor láttam, hogy minden egyes apró részletre emlékszem. Nem volt kellemes látni, hogy az idegen lény már megint egy kamrában van és az egyik ember torkára csavarja a csápjait stb.. stb.. stb.. ez olyan mint az első rész csak modernizálva. Nem folytatásnak hívnám. Egyenlőre csalódás a második rész – aztán ki tudja…

 2. Honszu

  Szerintem az első rész modernebb köntösben,de azért megnézem,mert nagyon szeretem ezt a filmet és kíváncsi vagyok,hogy rúgják hátsón az idegeneket.

 3. Honszu

  Az egyetlen valamire való színész egy mellékszereplő volt a filmben,de azért a film tetszett.
  (a kukorica földek királya)
  Russell Casse nevű pilóta öngyilkos akciót hajt végre, ezzel pedig megsemmisíti a bázist fenyegető hajót. A férfit hősnek kiáltják ki, később pedig a világ összes tájáról üzenetek jönnek, hogy sikerült elpusztítani az idegenek..

 4. Ádám

  Tény, hogy az első rész szerintem az egyik legjobb film a világon.
  Igen sok mindent úgymond másoltak az elsőből, ez egy kicsit unalmasabb, viszont sokkal látványosabb, nyilván a mai technika jobb, mindent beleértve, szerintem nagyon jó film lett. 10/10 nálam egy az egyben vissza adta az első rész hangulatát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.