A szürke ötven árnyalata

Fifty Shades of Grey mozifilm

amerikai dráma, 2014

 • magyar bemutató: 2015. február 12.
 • amerikai bemutató: 2015. február 13.
 • rendező: Sam Taylor-Johnson
 • főszereplők: Dakota Johnson, Jamie Dornan
 • gyártó studió: Universal Pictures, Focus Features
 • további részek: Az ötven árnyalat filmek

Nem csak a tiniregények, hanem a felnőtt nők számára íródott könyvek is hatalmas világsikerré tudnak válni. E.L. James írónő ötven árnyalat-trilógiája is a könyveladások élén trónolt igen sokáig, ami azon nyomban magával hozta a megfilmesítés tervezetét is. Az erotikus részletekkel megpumpált történet egy egyetemista lányról, Aneről szól, aki megismerkedik egy sikeres üzletemberrel, Christian Greyyel. A lány azon nyomban bele is habarodik a fiúba, akinek furcsa és titokzatos vágyálmai vannak.

A szürke ötven árnyalata előzetes:

további A szürke ötven árnyalata képek/videók

47 hozzászólás a(z) “A szürke ötven árnyalata” bejegyzéshez

 1. erica

  A könyv is dög unalom…nem tudom miert vannak ugy oda egyes nöismeröseim töle….talan,mert nem eltek igazan 😀

 2. lizi21

  Sziasztok! Én nagyon várom a filmet! Remélem olyan jó lesz mint a könyv! Igaz, hogy Christian Grey-t nem pont őt képzeltem el de majd meglátjuk mit alakít a filmben!

 3. Damned

  EZ SZÖRNYŰ!!!!
  Baromira eltolták azzal a filmet hogy nem
  Ian Sommerhalder-nek adták Cristian Grey szerepét.Rá ténylegesen ráillett volna ez a szerep,Jamie Dorman viszont akármennyire erőltetem magam a legnagyobb joindulattal sem mondanám erotikus kisugárzású férfinak

 4. Roxy

  Halihó!

  Engem nagyon felcsigázott a film. Tény és való, hogy a szereplők nem minden szempontból egyeznek meg a könyvben leírt emberekkel, de így is elfogadható. (Szerintem)
  Ma nézem meg a mozikban, kíváncsian várom!

  És még valami…
  Egy két szó Damned-hez:
  Először is legalább a számodra “ideális” színész nevét tudd helyesen leírni. (Bár mindkettőjükét helytelenül írtad…)
  De másba nem fogok belekötni, elvégre mindenkinek más az ideállja.

 5. luigi

  sziasztok de ez a film…..
  neeeem!!!!
  jobb volt a reklám és a felvezetés mint maga a film! egész biztosan sok embernek tetszet de sajnálatal közlöm, hogy nem ők a töbség….
  szó szerint szürke volt és hangulata 0
  nem olvastam a könyvet (a párom elmesélte mind a 3at) de így is hogy nem olvastam többet vártam volna! csak lett volna egy kis hangulata a filmnek nem kritizálnám de ezt nem tudom kritika nélkül hagyni!

  u.i
  bocs az iráshibákért de nem erőségem a magyar irás (mivel nem az anyanyelvem) előre is köszi

 6. Blankie xx

  ez a film (ami igazából nem nevezhető filmnek) egy iszonyat volt. kár volt pazarékolni rá az időmet. az év legvártabb filmje?! ez komoly? ezt a szart nem hiszem hogy várta volna valaki.. év filmje.. és a halálos iramban 7? bosszúállók 2? azok? ez a fos film a furious7 hez fel sem ér. kalap szart nem ér ez a film. hardsex hogyne még ha az lenne legalább izgatóak lennének az “OLYAN” részek, de egy hányás az egész.

  Blankie xx voltam puszi.<3

 7. Astro24

  Le a kalappal az Universal elött! Ilyen 0 fílmért ekkora bevételt kaszálni… Nem is értem miért nézték meg annyian a moziban. Unalmas az egész, a szereplők úgyszintén, főleg a főszereplőnő… Ha még valami jobb csajt tettek volna a helyére, akkor több izgulás lehetett volna benne. Eskü Az amerikai pite 3-ban szereplő perverz rendőrszöszi nagyobb öröm volt a szemeimnek mint ez az egész Szűrke 50 árnyalata! És ennek 2. részt? Lesz még olyan aki jegyet vált rá? Mindegy, a véleményem nem változik, a film egyenlő a 0-val! Vagy inkább 2 óra idő gyilkolás… Ennél még egy Barátok közt maraton is jobb. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.