Álom.net

Álom.net

magyar vígjáték, 2009

 • magyar premier: 2009. április 16.
 • rendező: N.Forgács Gábor
 • főszereplők: Labancz Lilla, Czifra Kinga, Csernóczki Ádám, Incze Ildikó, Oberfrank Pál, Reviczky Gábor, Rékasi Károly, Bánfalvy Ágnes, Steiner Kristóf

Magyar tinivígjáték, amerikai köntösben. A story egy gazdag, cukizós jócsajról szól, aki természetesen az iskola legnépszerűbb diákja. Regina egy korszalalkotó ötlettel áll elő, mégpedig, hogy megalakítja Magyarország első hívatalos Pompom-csapatát.
Ám az amerikai csodaálom véget ér, amikor egy titokzatos e-mail miatt, kipenderitik a kiscsajt a suliból, ezért a fatherék egy konzervatív magániskolába küldik a kicsi lányukat.
Egy teljesen más világú suliban nem jó új diáknak lenni, plána akkor, amikor hozzá volt szokva a népszerűséghez. A kezdeti hatalmas nehézségek ellenére sikerül itt is eredményeket elérnie, Regina talál új barátokat és még egy Márkot is, akivel először nem felhőtlen a viszony, de ahogy szokott az utálat átvált egy szebb érzéssé és még a pompom álom is valóra válhat.

Álom.net előzetes:

Álom.net dvd infók:

DVD megjelenése: 2009. október 14.

magyar hang: DD 5.1 és Surround
angol hang: nincs
magyar felirat: nincs, angol van
képformátuma: 1.78:1

A lemez tartalma/Extrák:
A film (kb. 96 perc)
Werkfilm – így készült
Előzetes és tévészpot (televíziós előzetes)
Képgaléria
Videóklip
Interjú
Kisfilm

138 hozzászólás a(z) “Álom.net” bejegyzéshez

 1. M3NYUS

  Magyarország! Én ezért szeretlek!!!! 😀
  Faszi vagyok és haverokkal (Összesen 4-en) beültünk anno a moziba a sok csaj mellé (Igen, csak csajok voltak), hogy fúúúú mennyi bula lesz benne. 😀 XD Hát nem kellet volna, ennyit a Magyar filmekről, tisztelet a kivételnek.
  Első 15 perc után már szórakoztunk a csajokkal meg dobáltuk pop-cornnal a többieket! 😀 XD

 2. laura

  Nekem ez a kedvenc filmem.:D imádom…szinte 1000-láttam már…..de még most is megakarom nézni…na megyek cup cup…:)♥

 3. adry

  ez a cup cup duma draga laura nem nagyon jon be . de ha nagyn akarod cup cupold med a fenekem…………cup cup

 4. By tinna

  ez a film szuper legalább 10000 ládtam imádom a dalokat a szereplöket a fiuk helyesek brávóóó a rendezőnek!!!!!!!!!!! remélem lesznek ehezz hasonló filmek

 5. nyusziiii

  áááááááááááá királyság ez a magyar kultura filmje!!!!!!!!!!!!!!!!!!a rendezőő szupii nem tudom kitanitodta a koreográfiátt de nagyon ügyii de csóóóórelás mert a hajrá csajok 1000000 jobb na azért a magyaroknak sincs szégyelni valója de tudod hogy a lópásbol nem lehet soha megélni!!!!!!!!!!

 6. PLETYKA CICA

  nagyon jó, de a lányok rondák főleg lilla!!!!a legjobb az kinga de ő se a legjobb:D
  pff szánalom nem is tudom mikor volt ennyi szar film mostanában miért talált ki ilyen hülyeséget a rendező!!!!!!!UNDORITÓÓÓ SZÉGYEN GYALÁZAT EZEK A CSICSKA FALVI PARSZTOK mirt ennyire szégyen MAGYARORSZÁG?????! A SIKASZTÁSOKBAN JÓ CSAK ANUGY ÉLETEM VÉGÉIG ENNYIRE UNALMAS LESZ MINDEN NEM HIÁBA AMERIKAI FILMEK A LEGJOBBAK UGY HOGY ÜZIZEM A RENDEZÖNEK HOGY CSINÁL HATNA JOBB FILMEKET SZÁNALOM EZ A CSOROSÁG KÖZPONTJA ÉDESEM CSOK PUSZY PLETYKA CICA

 7. benita

  Szerintem ez egy szuperfilm. És a magyar filmek szuperek.
  Az álom.net egy szuper magyar film!

  AJÁNLOM NEKTEK IS!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. barneusz

  Le vagyok döbbenve… ez a film tetszik egynéhány embernek… A soproninak volt egy versenye, Magyarország én azért szeretlek, mert egy magyar film is szerepel a világ legrosszabb filmjei között, és még rajongótábor is van…:S Akik erre a weboldalra írták dicséreteiket, remélem csak humorizáltak, mert ha nem, akkor rosszabbak vagyunk,mint ahogy én azt gondoltam…
  És csak a vicc kedvéért… cupp cupp imádom a filmet, és szeretem a VV-t is…:S:S:S:S:S

 9. Vajó Peti

  Elnézést kérek,csak le akartam tesztelni hogy tényleg írhatok e ide,írhatok,jó:

  2005 és 2012 között egy magyar filmet se tudtam végignézni a gyorsított online eljárás nélkül,mert szerintem nagyon gagyi,ötlettelen és tömegbódító filmeket láttam,egyik se ingerelt arra hogy végignézzem őket.Az Álom.net is csak egy vígjáték volt más egyszerű magyar filmecskékkel együtt,tehát ez se igazán érdekelt.Aztán vettem a fáradtságot,és a rengeteg magyar film vegetálás után elhatároztam,hogy mégiscsak végignézem ezt a filmet,kíváncsi voltam arra,hogy van e valami feeling-je a filmnek:végülis a film sztorija 2 csillagot megér,jóindulatból 3 csillagos lehet,nem veszíthetek semmit.Nem is vesztettem,egy kis ajándék falánkság filmet kaptam,nem volt olyan rossz:

  A film alapsztorija azért gyenge,mert egy titokzatos internetezőből többet is kihozhattak volna,de azért megérdemel egy +1 csillagot,mert a film alapsztorija később még jó lehet nekünk magyaroknak,másrészt egy elkényeztetett,kiváltságos lány volt a főszereplő,akit ez az internetező helyrepofozott,így közelebb került az egyszerű lányokhoz,fiatalokhoz is.Többen csak a Lilla megnyilvánulását,kinézetét és nem a szerepét értékelték,A Dr Szöszit vették alapul,pedig ott volt a Kipurcant a bébicsősz,a Spinédzserek és a Sweet Valley sorozat is,igazi remekművek,a Dr Szöszi csak műanyag,ez a film nem,mert itt önálló volt az ötlet,és a film is mutatósabb volt,a régi jó vígjátékokra jobban hasonlít ez a film mint a mai műanyagokra.Még az is lehet hogy az Álom.net ötletét az én internetes oldalamról ötletelték:

  http://www.myspace.com/vajopeti

  XD

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.