Angyalok és démonok

Angyalok és démonok – Angels & Demons

amerikai thriller, 2009

 • magyar bemutató: 2009. május 13.
 • amerikai bemutató: 2009. május 15.
 • rendező: Ron Howard
 • főszereplők: Tom Hanks, Ayelet Zurer, Ewan McGregor
 • gyártó studió: Columbia Pictures
 • további részek: Langdon professzor filmek

Angylok és démonok plakát:

Angylok és démonk poszter
A hatalmas sikereket arató Da Vinci-kód írójának, Dan Brow újabb könyvének filmadaptációja (a könyv hamarabb jelent meg, mint a Da Vinci-kód), amiben ugyancsak a szimbólumkutató Robert Langdon professzor a főszereplő.

Svájcban meggyilkolnak egy fizikust, Leonardo Vetra-t, akinek a mellkhasába egy rejtélyes jelet égetnek. E jel megfejtéséhez hívják a híres szimbólumkutatót, Robert Langdon professzort (Tom Hanks), aki arra a felfedezésre jut, hogy a történelem egyik legerősebb földalatti társasága, az Illuminátusok újra erőre kaptak és egy bosszúhadjáratra készülnek a Katolikus Egyház ellen.

Langdon professzornak versenyt kell futnia az idővel, hogy megmentse azt az egyházat, akik semmibe veszik a munkáját. Az elhagyatott templomokon, katakombátokon és székesegyházakon keresztül elindul a nyomozás a több mint 400 éves szimbolumokon, amiben a professzor segítségére lesz a meggyilkolt fizikus lánya, a gyönyörű és titokzatos Vittoria Vetra (Ayelet Zurer).

Angyalok és Démonok előzetes:

további Angyalok és démonok videóanyag

32 hozzászólás a(z) “Angyalok és démonok” bejegyzéshez

 1. Névtelen

  olvastam a könyvet, 5/5. most nézem a filmet, az első 45 percnek a könyvhöz 100% semmi köze sincsen. a többinek meg alig. mégis, a CERN-t például miért kellett az elején annyira kihagyni langdonnal, a levéltárba nem engedték be, nem oda.?!!!!
  nem tetszik

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.