Dredd bíró

Dredd bíró – Judge Dredd (3D)

amerikai sci-fi akciófilm, 2012

 • magyar bemutató: 2013. január 10.
 • amerikai bemutató: 2012. szeptember 21.
 • magyar dvd és BD3D megjelenés: 2013. május 14.
 • rendező: Pete Travis
 • főszereplők: Karl Urban, Olivia Thirlby, Lena Headey
 • gyártó studió: Lionsgate

A jövőben az óriásira nőtt városokban a bűnözés hihetetlenül elszabadul, aminek a megakadályozására egy olyan rendfenntartó különítményt hoznak létre, akiknek a tagjai egy személyben rendőr, bíró és kivégző. E különítmény tagja Dredd is, akinek ezúttal egy kétszáz szintes lakónegyedet uraló gengsztervezért kell kézre kerítenie…

Dredd előzetes:

37 hozzászólás a(z) “Dredd bíró” bejegyzéshez

 1. M3NYUS

  Hipotézis!
  Először is szívesen. 😀
  Másodszor: Első megnézésre nekem is a The Raid ugrott be VISZONT utánanéztem és egy 1977-es 2000 AD nevezetű képregényből készült a film.
  A hasonlóság lehetséges, de manapság miben nem?
  Pl.: Skyfall – TDK + TDKR.

 2. Alex

  Évkezdésnek nem is rossz film. Látványos, érdekes, és izgalmas. Nekem is egy kicsit a Raid-re emlékeztetett, de azt már tavaly letudtam(hd-ban).
  Viszont szeretnék egy valamit kérdezni: munkatársam nem tudta felfogni, hogy miért nm robbant fel az emelet, miután a főnök asszony meghalt. Én próbáltam elmagyarázni neki, de nem akarta felfogni. Esetleg nektek mi a véleményetek?

 3. Zoli

  Ez eddig a legszuperebb film amit láttam a hangeffektek, maga az egész film kialakítása nagyon szuper én 10/10-et adnék neki. 3D-ben viszont néha lelassították a jeleneteket az hihetetlenül jó volt!!! Érdemes nem kihagyni. Imádom lehet h durva volt 16+, de sztem nagyon megérte.Kiváló így tovább, elnéznék egy Dredd 2-t!!!

 4. Jedy

  Én tegnap néztem meg ezt a filmet és finoman szólva kurva jó volt. A lassításos effektek voltak aq legjobbak,mert átérezheted milyen drogosnak lenni.

 5. M3NYUS

  Hála a PARLUX Entertainment-nek amiért igaz kis eltolódással (kb, fél év), de hozzánk is a mozikba került az új Dredd…és meg is lett az eredménye! Másfél hét után 13 ezer nézőt és több mint 20 millió Ft-ot termelt!

 6. Richardo

  Ez erősen gyenge volt…
  Egyhangú, monoton, nem tartott sokat, míg rájöttem, hogy mi lesz a vége.Látvány se volt valami jó, nem tudom elképzelni, hogy mivel nyújtott volna nagyobb élvezetet 3D-ben.
  Tipikus, egyszernézős, sablonos amcsi szar.

 7. Suzy

  a””DREDD””az KARL URBAN! A “”JUDGE DREDD”” DREDD BÍRÓ”” Az meg Sylvester Stallone! nem mindegy!! Mind kettő jó, de az igazi az Stallone!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.