Halálos iramban 7

Fast and Furious 7

amerikai akciófilm, 2015

 • magyar bemutató: 2015. április 2.
 • amerikai bemutató: 2015. április 3.
 • rendező: James Wan
 • főszereplők: Vin Diesel, Paul Walker, Jason Statham, Tyrese Gibson, Tony Jaa, Kurt Russell, Nathalie Emmanuel, Djimon Hounsou, Lucas Black
 • gyártó studió: Universal Pictures
 • további részek: Halálos iramban filmek

A Fast and Furious franchise mostanra már részről részre egyre sikeresebb, és a hatodik rész premierje előtt már kitűzték a hetedik rész bemutatóját is, ami egy új fejezet kezdete volna. Domék visszatérhetnek a hazájukban, csakhogy eközben Hant megölik Tokióban. A szereplőgárdához a harmadik rész főszereplője, Lucas Black is csatlakozik, míg főellenségként pedig Jason Statham. A rendezői teendőket Justin Lin (F&F 3-6) után James Wan látja el, aki eddig többnyire nagy sikerű horror/thrilleket alkotott, mint pl. a Fűrész első része vagy az Insidious 1-2.

Halálosabb iramban 7 előzetes:

további Halálos iramban 7 képek és videók

350 hozzászólás a(z) “Halálos iramban 7” bejegyzéshez

 1. Tunyacsáp :)

  Kit érdekel mi lesz a nyolcban úgyis el fogja veszíteni a fél rajongó táborát és a nyolc ha megcsinálják akkor nem fog ennyire jól teljesíteni. Nálam lezárult az egész széria ez is olyan vontatott meg unalmas film lett,hogy nem hittem a szememnek. Átment a film Halálfutamba hihetetlen . Szóval nekem hét rész elég volt nem kérek a nyolcból és ezt nem csak én gondolom így!

 2. Joe Doe

  Na most értem haza. Brutális volt. Igen, ebben is voltak lehetetlen jelenetek, kínos párbeszédek, erőltetett humor, de ismerjük a szériát és ez többnyire működött. Ami nagyon meglepett az az, hogy szinte sehol nem találtam CGI Pault pedig direkt őt figyeltem folyamatosan, embertelen milyen jól megoldották. Észre se lehetett venni, hogy az más és nem ő. A vége pedig…így volt tökéletes. Ettől a ponttól kezdve lehet zártnak tekinteni az egészet. Ha folytatják, ha nem ezzel itt vége, a kör bezárult egy megérdemelt befejezéssel.

 3. Pazerka

  Réges régen letöltöttem torrentről és megnéztem itthon. Összegezve nem lett rossz várom a folytatást. Mozi jegyre viszont egy vasat nem adtam volna azért annyira jó nem volt…

 4. Joe Doe

  A helyzet az, hogy ez a rész lett a legtöbbet termelő mind közül, több mint 800 millió dollárnál tart már és még van ahol nem mutatták be!!! Még a végén lehet leveri a 3. helyről a Bosszúállókat bár azoknak meg ott van még az Ultron kora szóval…gigászi csata lesz.

 5. Tunyacsáp :)

  Hát most na ez kell az embereknek ilyen semmitmondó filmek . Mondjuk annyira nem szeretem a Marvel filmeket a Bosszúállók első részén kívül és a Pókember 1 részén kívül 1 szer nézhetős kategóriájú a többi film. A Halálos Iramban meg nagy kedvencem első résztől hatig mivel a hetedik az már erős túlzásokba esett. Csak azért lett ilyen sikeres az új Halálos Iramban film mert 1 embernek az utolsó filmje. FOLYTATÁST NEM KELL JÓ EZ ÍZ LE LETT ZÁRVA ÉS KÉSZ.

 6. Joe Doe

  Hát a fizika leszarása és a lehetetlennek tűnő jelenetek már a régebbi részekben is megtalálhatóak kezdve a 2.-ban mikor a Skyline-al átugrik a másik autó felett, az 5 végén a trezor lopás, a 6.-ban mikor Dom Supermant meghazudtolva a levegőben elkapja Letty-t aki egy tankról ugrik le, stb. szóval nem a 7-el indították el az egészet.
  Abban viszont van realitás, hogy a többség Paul miatt ment el, de én még mindig amellett vagyok, hogy inkább ez termeljen több pénzt még ha buta, egyszerű, logikátlan, de mégis szórakoztató ami részről részre jobb (és el is ismerik) mintsem egy Transformers ami részről részre rosszabb és a látványon meg a CGI-on kívül lószar sincs benne.

 7. Tunyacsáp :)

  Transformers filmeket illetően egyet értek 😀 Viszont az első mondatodra reagálok . Azért annyira azért nem volt ennyire sokszor kilőve a fizika 1-szer 1-szer megesett ez filmenként de ebben a hetedikben úristen mi volt itt. Amúgy érdekes mert ha már 2 szer egymásba megy két autó Vin és Jason kétszer mentek egymásba és egyiknek sem lett baja hát igen ők az új Feláldozhatók . Való életben mind a kettő meghalt volna. Szóval nekem nem jött be a hetedik rész. Kicsit feláldozhatók illetve halálfutam egybegyúrását éreztem. Több lőszert lőttek ki mint a Halálfutam filmekben 😀 Azért a többi részében nem volt ennyi fizikának lőttek kategória. Amikor lerepültek a hegyről tiszta feláldozhatók érzés volt ja bocs csak Ramsey-nek a cipője veszett el a cipő az nem feláldozhatók 😀 Röviden ennyi na. Engem idegesít,hogy ennyire nem figyeltek már oda a fizikára itt már nagyon észrevehető a másik 6 filmben annyira nem érzékezhető de ebben 😀 Kész vicc 😀

 8. gronk

  MTV Movie Awardson jelentette be Diesel hogy lesz folytatás.

  “Nos, szerettem volna titokban tartani az információt. Paul mindig azt mondogatta, hogy garantáltan nyolc rész várható. És bizonyos szempontból, ha a testvéred megígér valamit, akkor néha úgy érzed, hogy helyette is be kell tartanod azt. Ha hiszel a sorsban, a végzetben, akkor megkapod azt, amiről csak hallottál korábban. A hetedik rész Paulért készült, a nyolcadik rész pedig tőle lesz egy ajándék.”

 9. Tunyacsáp :)

  Nekem aztán mindegy mert én nem támogatom őket egy DVD megvásárlásával nem éri meg. Csak a pénz miatt lesz nyolc. Nem tudom mit hoznak ki ezek de amilyen buták ránéznek a pénzre és máris kiderült,hogy kell egy kilencedik is na az eszük tokját már 😀 Csinálják csak fél rajongói táborát már így is elvesztette ahogy kimondta,hogy lesz nyolc . Támogassa őket a fene DVD-vel meg mozijeggyel .

 10. Mezeiii

  Elvesztették a fél rajongótáborukat???Ezt meg hol olvastátok,ugyan úgy megnézi mindenki a következő részt is mint az eddigieket.
  Joe Doe elég jó dolgokat írtál (y)

 11. Tunyacsáp :)

  Arra írtam,hogy ha lesz nyolc akkor el fogja de ki az a mindenki mert én biztos,hogy nem leszek rá kíváncsi !!! Meg sok millió ember már akkor elvesztette a sorozat értelmét amikor már elkerülték a versenyeket vagyis a negyedik rész óta nem jó irányba bent ez a f’stalicska 😀 Érthetetlen,hogy hogy lehet erre még kíváncsi valaki nyolcadjára is 😀

 12. pötyi

  Alex: tunyacsáp arra értette,hogy ha elkészül a nyolcadik akkor fogja elveszíteni a fél rajongó táborát. Az,hogy miért keres ennyit a hetedik ? Egyszerű Paul Walker halála miatt . Amúgy én már nem leszek a nyolcadikra kíváncsi se a többire ha lesz .Fogalmam sincsen,hogy mennyi lesz de nem kellene ezt már folytatni elég béna lett a hetedik rész. James Wan elb’szt’ nekem ez a véleményem. Eléggé idegesít,hogy az egész filmet majdnem este vették fel, de miért ???? Nekem 1-2-3-4-5-6 mindig is a kedvencem marad . A hetedik és a folytatás(ok) ha lesz(nek) akkor nem fognak érdekelni.

 13. Capri Cavanni

  Az én véleményem alapján nem lett nagy durranás a film. Sima egyszer nézhetős kategória sokak még az elején kifogják kapcsolni a filmet,de aki szereti az autókat a lövöldözést a verekedést annak tetszeni fog ,de szerintem még nekik is csak 1 -szer nézhetős lesz.

 14. Eldandy

  Az én saját véleményem szerint ismét egy nagyszerű filmet csináltak, megint tudtak új dolgot bele tenni! Nagyon várom a folytatást!
  A másik dolog, az a gondolat járt a fejembe hogy: Basszus, miért kellett meghalnia Paul-nak? Úgy megverném azt, akinek a halálát köszönheti, ha élne.

 15. Joe Doe

  Akinek a halált köszönheti, hát ő is meghalt mivel ő vezette az autót amiben Paul ült. Miért kellet meghalnia? Nem kellet sőt, senkinek nem kell, de az élet és vele együtt a halál ilyen. Kiszámíthatatlan. Bármikor eljöhet érted, értünk a kaszás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.