Halálos iramban 7

Fast and Furious 7

amerikai akciófilm, 2015

 • magyar bemutató: 2015. április 2.
 • amerikai bemutató: 2015. április 3.
 • rendező: James Wan
 • főszereplők: Vin Diesel, Paul Walker, Jason Statham, Tyrese Gibson, Tony Jaa, Kurt Russell, Nathalie Emmanuel, Djimon Hounsou, Lucas Black
 • gyártó studió: Universal Pictures
 • további részek: Halálos iramban filmek

A Fast and Furious franchise mostanra már részről részre egyre sikeresebb, és a hatodik rész premierje előtt már kitűzték a hetedik rész bemutatóját is, ami egy új fejezet kezdete volna. Domék visszatérhetnek a hazájukban, csakhogy eközben Hant megölik Tokióban. A szereplőgárdához a harmadik rész főszereplője, Lucas Black is csatlakozik, míg főellenségként pedig Jason Statham. A rendezői teendőket Justin Lin (F&F 3-6) után James Wan látja el, aki eddig többnyire nagy sikerű horror/thrilleket alkotott, mint pl. a Fűrész első része vagy az Insidious 1-2.

Halálosabb iramban 7 előzetes:

további Halálos iramban 7 képek és videók

350 hozzászólás a(z) “Halálos iramban 7” bejegyzéshez

 1. Eldandy

  Az én saját véleményem szerint ismét egy nagyszerű filmet csináltak, megint tudtak új dolgot bele tenni! Nagyon várom a folytatást!
  A másik dolog, az a gondolat járt a fejembe hogy: Basszus, miért kellett meghalnia Paul-nak? Úgy megverném azt, akinek a halálát köszönheti, ha élne.

 2. Joe Doe

  Akinek a halált köszönheti, hát ő is meghalt mivel ő vezette az autót amiben Paul ült. Miért kellet meghalnia? Nem kellet sőt, senkinek nem kell, de az élet és vele együtt a halál ilyen. Kiszámíthatatlan. Bármikor eljöhet érted, értünk a kaszás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.