Hófehér és a vadász

Hófehérke és a vadász – Snow White and the Huntsman

amerikai fantasy kalandfilm, 2012

 • magyar bemutató: 2012. május 31.
 • amerikai bemutató: 2012. június 1.
 • rendező: Rupert Sanders
 • főszereplők: Kristen Stewart, Charlize Theron, Sam Claflin, Chris Hemsworth, Ray Winstone, Ian McShane, Eddie Izzard, Bob Hoskins, Toby Jones
 • gyártó studió: Universal Pictures
 • további rész: A Vadász és a Jégkirálynő

Hófehér és a vadász plakátok:


A jól ismert Hófehérke Grimm mese újkori feldolgozása, amiben Hófehérke (Kirsten Stewart) menekül a gonosz királynő (Charlize Theron) elől a szépsége miatt. A lány segítségére lesz a vadász meg a hét törpe, akik egy harcos amazont faragnak a szépségből…

Hófehér és a vadász előzetes:

további Hófehérke és a vadász képek, előzetes

Hófehér és a vadász dvd és Blu-ray infók:

DVD és BD megjelenése: 2012. október 9.

A lemezek tartalma:
A film (kb. 122 perc)
A királyság polgárai
Audiókommentár Rupert Sanders rendező, Cedric Nicolas-Troyan FX-vezető és Neil Smith társvágó közremködésével

60 hozzászólás a(z) “Hófehér és a vadász” bejegyzéshez

 1. ftomi6

  Tita: Teljes mértékben egyet tudok veled érteni, ha valami jött-ment nagy mellű party ri…cot össze szedtek volna az utcáról sztem többet tudott volna nyújtani színészetben mint a vámpír lánykánk. A filmet egyedül a trailer miatt néztem meg az nagyon jó volt sztem, de már bánom mert elég unalmas volt, de mikor fel kelt a csaj aztán ott buzdította a népet, gondoltam magamban biztos most vmi epic speech jön, de hát rá kellet jöjjek hogy sajnos unatkozhatom tovább mert kb arra beszédre még moziba háborús filmet nézni se mentem volna vele nem hogy a halálba. A film vége az enyhén szólva gyenge “Éljen a királynő” aztán 1 percig nézegetik egymást Chris Hemsworthal aztán …”Rendezte….”
  Meg engem az is zavart egész végig, hogy ahhoz képest, vámpírocskánkat ~10+ évig egy torony börtönében tartották, ahhoz képest elég jó kondiban volt amit letolt a csatornán kijutásnál, meg rá dobják a vas páncélt, pajzsot, kardot, ami normális esetben sztem bőven meghaladja saját súlyát, tudom nem túl nagy dolog, de mivel baromi unalmas volt a film ilyen dolgokra kényszerültem koncentrálni.
  Ha Charlize Theron nem lett volna a filmben még szépet se nagyon letett volna benn látni.

 2. Bunny0206

  Én elmentem rá moziba,de egy kissé csalódtam,többet vártam.Kristen hozta a Twilight formáját,röviden a csaj dögunalom volt mint mindig.Charlize Theron nagyon jól játszotta a gonosz királynőt.Ő volt a kedvemcem meg persze a vadász :p

  ftomi6 egyetértek az utolsó mondatoddal

 3. DJ LACA

  Nem tudom mit vártatok ettől a filmtől , mint ha nem ismernétek az igazi történetet ! Szerintem mindent kihoztak amit lehetett ebből a filmből !

 4. Gréta

  Hát én még nem láttam de szerintem nagyon jó!
  Én alig várom már hogy végre meg tugyam nézni meg megyek holnap moziba és én bízom benne hogy nagyon jó lesz!!!

 5. Hipotézis

  lippije, Kémes hármas hozászolásoknál Kovács Róbert nem véletlenül szólt hogy ide ne reklámozd a saját kritikádat ez így kicsit pofátlanság 🙁 Hiába írsz hobbiszerűen de ezzel ne reklámozd mások honlapjaira.

  Visszatérve a filmhez Charlize Theron iszonyat jó színész, csak is miatt mentem el, mondhatnék az egyik kedvenc színésznőm, tényleg nagyon jól játszott, le a kalappal! Ha Charlize Theron nem lenne az egészért 10/0 adnék. Életemben először nézegettem az órámat. Buzdító beszédért nem éjjeleznék és a végén az valami borzalom mintha szenvedne valamitől amikor szemében nézet a vadásszal. Csak is Charlize Theron-ért 10/1

 6. smonk

  Inkább A Lány és a Farkas az jobb lett sztem:) Sokan elfelejtik, vagy nem tudják, hogy Kristen Steward már a Twilight elött is formált meg hasonló szerepeket (Speak 2004) ahol kellő mélységű karaktert keltett életre.

 7. xXx

  Jó film lett azt hittem “Bella” elfogja cseszni az egész filmet de annak ellenére hogy ő is benne van össze hoztak egy jó kis filmet! 🙂

 8. chocojoy

  Megnéztem. Nem volt rossz, mert izglamas volt meg szép volt a látvány de… Snow White hogy tudott megtanulni ilyen gyorsan harcolni?? Meg mit kerestek ott az erdőben Smiagol kölykei? A végével kapcsolatban meg, mivel nem választott véglegesen sztem az lesz, hogy hozzá megy a herceghez, majd szeretője lesz a vadász.

 9. léna11

  szerintem ez a film hatalmas sikert arat én nagyon várom.
  könyvben már olvastam és nagyon jó de filmben is szeretném látni sokan Kristen miatt nem akarják meg nézni mert szerintük elcseszi az egészet de szerintem nagyon jó színész(hangsúlyozom NAGYON JÓ színész) valahol láttam , hogy trilógia lesz ez igaz??????????????
  remélem az lesz. 😀 😉

 10. Alex

  léna11:
  már megy a mozikban, illetve lassan le is veszik a műsorról. Szerintem igyekezzél, hogyha még látni szeretnéd 🙂

 11. léna11

  láttam hogy lesz folytatás :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
  ennél jobb életemben nem történhetett volna az életemben nagyon örülök;D

 12. léna11

  meg néztem a filmet király
  de aszem a Vadász neve nem derült ki, amúgy Eric a neve
  könyvbe ezerszer másabb akinek nem jött be a film olvassa el könyvben lehet hogy úgy jobb lesz;) 😀

 13. léna11

  lesz folytatás és lehet hogy benne lessz Robert is .:( de az ugy alkonyatos lenne (és ez nem alkonyat hanem Hófehér és a Vadász)
  De most akkor mi van????????????? Robert lesz a herceg ,remélem nem
  a Vadásznak kell lennie hiszen az ő csókjától ébredt fel Hófehér, és ez általában ugy szokott lenni ,hogy annak a csókjától ébred fel aki szereti őt és akit ő is szeret<3
  TEHÁT CSAK A VADÁSZ LEHET A HERCEG:D

 14. léna11

  na aszem nem lesz benn a 2. részben Robret Patinson mert szakitottak Kristennel 🙁

  ami kár mert tökre össze illetek <3
  de az jó hogy nem lesz benn a filmben 😀

 15. M3NYUS

  Na megnéztem…. 😛
  Két hófehérkét kaptunk idén. Ha a kettőt egy kalap alá vesszük akkor ez a verzió fényévekkel jobb mint a Julia “Elájulokmagamtólannyirakurvajóvagyok” Roberts-es.
  Viszont, ha külön külön akkor ez a film is egyszer nézős, szerintem.
  Kezdjük ott, hogy ez a hófehérke nem volt szép (nem mintha a másik filmben a Kiszel Tünde hasonmás tarolt volna).
  Ez a bamba tekintetű, kapafogú lányka aki nem más mint Kristen of Stewart nem volt alkalmas erre a szerepre.
  Theron és Hemsworth szokásos formájukat hozták, Theron jól alakította a banyát. 😀 , a törpök szintén kedvelhetőek voltak.
  Maga a film addig a lassúcska tempójával tűrhető volt míg az alap sztorit a vége felé át nem formálták. Gondolok itt arra, hogy a Vadász csókjától kelt életre Hó ki fehér egyben. Ami azután következett az maga volt a pokol!
  Ez a csatába buzdító, harcos amazon jelkép valami borzalom volt. Mintha a Rettenthetetlenből William Wallace női változata lenne + még páncélruhában hirtelen egy afféle “Swordmaster”-ré (kardmester a “nein” angoloknak) alakult volna át hófehérke…döbbenet.

  Nem akarom nagyon ócsárolni a filmet, persze volt pozitívum is a filmben. A zene az végül is bejött.
  Számomra egyszer nézős alkotás volt és az az érdekes, hogy végigbírtam nézni…pedig a 11 perccel hosszabb bővített változatot néztem és kibírtam!
  😀

 16. zsu

  Én az összes főbb szereplőt kedvelem.Kíváncsi vagyok,mit hoztak ki a történetből.Nem értem,aki erre arra ilyen elfogult,minek nézi meg a filmet.Megyek nézni.

 17. LeoFan

  Nekem ez olyan film amit egyszer megnézek és aztán soha többet.
  Nem értem mit vannak úgy elájulva annyian Kristen Stewartól mert szerintem nem akkora nagy szám mint nő és mint színész.Chris Hemsworthtal azért felnyomja a dolgot de nem igazi.
  Nem tetszett.

 18. Judit

  Alapjában véve tetszett, nem az a szokványos hófehérke történet. Kristen-nel meg csak annyi a problémám, hogy semmi mimikája nincs, mindig kétségbeesett arcot vág (ahogy a Twilight részeiben is).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.