Jégkorszak 4: Vándorló kontinens

Jégkorszak 4 – Vándorlós kontinenes 3D
Ice Age: Th4w – Ice Age 4: Continental Drift 3D

amerikai animációs film, 2012

 • magyar bemutató: 2012. július 5.
 • amerikai bemutató: 2012. július 13.
 • rendezők: Steve Martino, Michael Thurmeier
 • főszereplők angol hangjai: Ray Romano, Queen Latifah, Denis Leary, John Leguizamo, Seann William Scott, Josh Peck, Jeremy Renner, Wanda Sykes
 • gyártó studió: 20th Century Fox, Blue Sky Studios
 • további részek: Jégkorszak mesék

Jégkorszak 4 plakátok:


Egy hirtelen bekövetkezett földrengés miatt Manny, Diego és Sid egy a kontinenstől leszakadó kis jégszigeten ragadnak, amivel elszakadnak a hordától. Minden céljuk, hogy új visszatérjenek a családjukhoz, de közben az óceáni útjuk során összeakadnak újabbnál-újabb őslényekkel, köztük őskalózokkal is.

Jégkorszak 4 – Vándorló kontinens előzetes:

Jégkorszak 4 dvd és Blu-ray infók:

DVD, Blu-ray és BD3D megjelenése: 2012. november 21.

52 hozzászólás a(z) “Jégkorszak 4: Vándorló kontinens” bejegyzéshez

 1. real buggina

  óóó jeee..már nagyon várom a filmet..a motkánymegint felejthetetlen lesz..szerintem az eddigi részek is nagyon superek voltak..ez is az lesz!

 2. ildy

  marvelmania! az oké, hogy a ‘j’ közelebb van, mint az ‘ly’…bár viszonyítás kérdése! de azt ne mondd nekem, hogy ‘r’-hez képest messze van a ‘t’. amúgy soha nem írtam még senkinek a helyesírása végett…de ez egy magas labda volt…le kellett csapni! 🙂

 3. Márk

  Én megnéztem a mozikba még a premier napján, nekem nagyon tetszett és csak ajánlani tudom.:) Jókat röhögtem rajta és nem csak én a moziterembe 😀 Marha jó a forgatókönyv és magának az egésznek a storyja. Szóval erős igennel mondhatom, megéri megnézni!

 4. Agika

  jó lesz a 4.rész is. a jégkorszak 4-et addig nem tom megnézni ameddig nem lesz a tévébe mivel nem jó a videó kártyánk szóval ennyi.Bocs a helyesírásért.

 5. Tita

  Na, ez is az a kategória, amit felesleges időpocsékolás megnézni. Volt egyáltalán történet benne??? Elindultak, utaztak, megérkeztek. 2 mondat, 3 percben. Ezért minek filmet forgatni????Ismét beigazolódott, hogy attól mert egy film első, netán második része bejön, vannak sztorik, amik végesek, és nem kéne erőltetni a 850. folytatást is.

 6. jak

  back a 5.dik részbe lehet hogy viszajön
  lehet hogy rudi felet elvesztete a irányitást
  de lehet hogy shiranak köjkeji lesznek

 7. karcsi

  alig várom az 5 jékorszakot a 4 király lett én már láttam még mozis verzioba de jovolt azt birom alegjobban hogy diégo öszejön shirával és remmélem az 5 részben diégonak és shirának kölykei lesznek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.