Kaptár 4

Kaptár 4: A túlvilág 3D – Resident Evil: Afterlife 3D

amerikai akciófilm/horror, 2010

 • magyar bemutató: 2010. szeptember 9.
 • amerikai bemutató: 2010. szeptember 10.
 • rendező: Paul W.S. Anderson
 • főszereplők: Milla Jovovich, Ali Larter, Spencer Locke
 • gyártó studió: Screen Gems (Sony)
 • további részek: Kaptár filmek

Kaptár 4 plakátok:


A világot letarolta a T-vírus és csak a kietlenség maradt hátra, amit a zombik népesítenek be. Alice (Milla Jovovich) és a csapata Los Angelesbe indulnak, mert állítólag van ott egy biztonságos körzet, azonban mikor elérnek a kipusztult városba, rá kell jönniük hogy az információ hamis volt.

Kaptár 4 – Túlvilág előzetes:

Kaptár 4 – Túlvilág dvd és Blu-ray infók:

DVD, BD és BD3D megjelenése: 2011. január 19.
magyar hang: DD 5.1 (dvd és Blu-ray)
angol hang: DD 5.1 (dvd), Dts HD (Blu-ray)

A BD lemezek tartalma:

 • A film (kb. 95 perc)
 • Visszavágó: Akció a Túlvilágban
 • Vissza a Umbrellához: Kisfilm a rendezésről
 • A túlélők csapata: Kisfilm a szereplőválogatásról
 • Az apokalipszis viziói: Túlvilági látvány
 • Élőholt dimenzió: A Kaptár 3D-ben
 • Vérfrissítés: Túlvilági élőholtak
 • Túlvilági játékosok
 • Élőholt víziók
 • Kimaradt jelenetek
 • Bakiparádé

104 hozzászólás a(z) “Kaptár 4” bejegyzéshez

 1. Yess

  Háááát, most néztem meg és nem vagyok tőle elájulva…szerintem elrontották ezzel a sok 3D-s efektel túl mű lett az egész (mondom ezt egy olyan filmnél ami emberevő zombikról szól xD)
  Vannak benne olyan részek amikre azt mondom : Na jó, ez már sok….
  Pedig szeretem ezt a filmet, csak most….

 2. namivan

  a nickneved senkit nem érdekelt te nagyokos. neked volt annyira “hűdefontos”. 😉

  valami gond van a neurotranszmittereiddel, esetleg a kisagyaddal. az információ-közvetítés nem működik benned a szemeid (vagy füled és ujjaid..) és a megfelelő agyi területek között. látni látsz, csak értelmezni nem tudod a látottakat. ha majd egyszer a számodra zavaró képi hatásokat és azok következő lépéseit (mint értő olvasás vagy akár filmnézés) sikeresen elsajátítottad megfelelő célszemélyek segítségével az oviban, akkor olvasd el értőn is amit írtál és állapítsd meg (helyesen), hogy baromság volt.

  a filmről alkotott általános többségi vélemény(!) meg nem fog attól megváltozni, hogy hupákolsz, hogy szerinted mennyire nagyszerű volt. :-p

 3. gtDGolfrider

  “Namivan” Mivel az előző kommentemet törölték a főbácsik, így nem tudlak leosztani ahogy akarlak. Ezért csak annyit írok, hogy fordulj fel. Neuroköcsög!!!!

 4. Erannus

  Eszméletlenül sz.r volt XP
  Az első még egész jó volt (bár az első zombis filmektől messze van. nem tudom azok mintha izgibbre lettek volna csinálva. a mostaniak csak a csillivilli grafikával tűnnek ki, de lélektanilag nem tudják felülmúlni az ősöket)
  Na te térjek vissza az alapgondolathoz. Szóval.
  Mint a legtöbb több részes filmben itt is megfigyelhető a minőség hígulása. Első rész jó. Második rész elmegy. Harmadik rész fogjuk rá hogy tűrhető. A negyedik rész meg a bóvli kategória. Akkora egy összelopkodott fércmunka, hogy valami hihetetlen. És nem tudom de ezen az álláspontomon az se tudott változtatni hogy milyen jól dübörgött a számítógép a készítők keze alatt.
  Csak hogy pár dolgot említsek.
  A nagy kalapácsos/fejszés alakról nekem rögtön a Silent Hill-beli óriás a kardjával jutott az eszembe. (első rossz pont)
  Csápos szájú zombik (ki hallott már ekkora marhaságot. most akkor zombik vagy mutánsok?) Totál a Screamers villant be.
  A történet teljesen kiszámítható volt. Pl.: Egyesek hű de nagy csavarnak tartották hogy a fő gonosz az ugyan az (vagy legalábbis a klónja) aki Alice-al lezuhant még a film elején. Én azon lepődtem volna meg ha nem ő fog ott virulni a székben. Továbbá nevezzetek nagyképűnek, de lehet, hogy csak sok filmet láttam, de annyira lehetett tudni hogy a kosaras a végén még sem lett csápos zombi eledel. XP

  Szóval ha őszinték akarunk lenni. Nagyon elgyengült a 4. részre ez a film is. És ebből akarnak ötödiket? Szerintem az első érfelvágásik meg sem akarnak állni a készítők. Sablonos, és lerágott lapos film. (Persze tuti velem van a baj, mert valahogy a Rocky és a Rambo utolsó részeinél is a falat kapartam kínomban. Miért nem lehet egy filmet egy részesre csinálni, de azt nagyon jól?)

 5. powerblade

  Sokadszorra megnézve is élveztem. ‘Ami az egyiknek érték, a másiknak szemét!’ – és kihagyja a jót, megnézi a kevésbbé jót. Jóéjt.:)

 6. orkiman

  Jovovich és Larter külsején kívül semmi pozitívat nem tudok mondani a filmmel kapcsolatban. Gyenge sztori, a látvány hozza a szokásosat. A 3D semmi, de tényleg, egyszerűen tök unalom az egész, pedig az elős rész még úgy ahogy tetszett is. Aztán folyamatosan gyengült. Még két részt fognak 3D-ben forgatni, de azokat tuti kihagyom a mozis listámból. Az ilyen jellegű zombis fimek már amúgy is totál unalmasak szerintem.
  Na további szép napot

 7. Ricsi

  Jah,és ugye a végén egy pár szereplö vagy micsoda mutatása után,aki beszél a piros pókkkal a nyakában aki mondja hogy mindhalálig az ugye Jill Valentine??

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.