Lorax

Lorax 3D – Dr. Seuss’ The Lorax 3D

amerikai animációs film, 2012

 • magyar bemutató: 2012. október 18.
 • amerikai bemutató: 2012. március 2.
 • rendezők: Chris Renaud, Cinco Paul, Ken Daurio
 • főszereplők hangjai: Danny Devito, Ed Helms, Rob Riggle, Zac Efron, Betty White, Taylor Swift
 • gyártó studió: Universal Pictures

Egy fiú megszeretné hódítani álmai hölgyét és ehhez egy különleges növénnyel meg is tehetné, azonban e ritkaságot egy Lorax nevű lény védelmezi…

Lorax előzetes:

Lorax dvd és Blu-ray infók:

DVD és BD megjelenése: 2013. február
A lemezek tartalma:
A film (kb. perc)

36 hozzászólás a(z) “Lorax” bejegyzéshez

 1. morzsa

  Az üzenet a lényeg, a fa arra dől amerre hajol, vigyázz merre hajolsz. Az emberek akik ott fent vannak döntenek akarva akaratlanul milliók sorsáról, arra hajolnak amit a számok mutatnak, ahogy a tankönyvben írva vagyon hogyan lehet még több pénzt kihúzni valamiből, közben lassan tönkreteszi a világot egy személytelen dolog amit pénznek hívnak. Akinek van szeme a látásra az látja, akinek van füle a hallásra az hallja mit akar ez a film, kevés animáció is elég a mondanivalójához, még sok filmnél az extra animáció is kevés a gyenge tartalomhoz.

 2. Petra

  Morzsa!! Nekem is megmaradt ez a mondat!! Nekem nagyon tetszett, annak ellenére, hogy a mostani mesék szörnyűek tudnak lenni, ez nagyon tetszett! Rengeteg rejtett üzenet van benne.. mint pl. amikor az aranyhal megkopogtatja a kivágott fát!!

 3. valaki

  Tetszett.Érdemes megnézni tanulságos mese. Hasznos mondanivalója van,vigyázni kell a fákra a természetre!!!!!Egyébként szerintem elég szórakoztató is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.