Prometheus 2

Prometheus 2 – Alien: Covenant (3D)

amerikai sci-fi, 2017

 • magyar bemutató: 2017. május
 • amerikai bemutató: 2017. május 19.
 • rendező: Ridley Scott
 • főszereplők: Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demian Bichir, Carmen Ejogo, Amy Seimetz, Jussie Smollet, Callie Hernandez, Nathaniel Dean, Alexander England, Benjamin Rigby, Noomi Rapace, James Franco
 • gyártó studió: 20th Century Fox
 • további részek: Alien filmek

A Prometheus, mint Alien előzményfilm igencsak megosztottságot okozott a rajongok közt, így Ridley Scotték a folytatást inkább teljesen visszakanyarították az eredeti széria történéseihez és hangulatához, így újra lesz xenomorph tojás és arcba mászó is.

Alien: Covenant előzetes:

80 hozzászólás a(z) “Prometheus 2” bejegyzéshez

 1. str

  Érdekes, hogy nálunk fogadták a legnegatívabban a Prometheus-t, ami szerintem zseniálisan vezeti fel az utat egészen a 8. utas a halálig, hatalmas tévedésben vannak azok akik abban a hitben élnek, hogy Ridley Scott egy über látványos sci-fi nek szánta a Prometheus-t, szó sincs erről.A történeten van a hangsúly amibe nem tudtok belekötni, ugyanis minden kezd világossá válni, mint kiderült valamiért létrehoztak minket de csalódtak bennünk ezért le akartak pucolni, és helyette egy másik fajt létrehozni, na vajon mit?
  Tömören az első rész ezt fogalmazta meg.És igen ott van az ominózus hajó is amire már választ is kaptunk, hogy miért volt ott az Alien ben.

 2. csbcs

  Nem tudom, nekem az első tetszett, de nem raktam össze, hogy az Alien előrészeiről van szó. Így még kíváncsibb lettem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.