Prometheus

Prometheus (3D)

amerikai sci-fi, 2012

 • magyar bemutató: 2012. június 7.
 • amerikai bemutató: 2012. június 8.
 • rendező: Ridley Scott
 • főszereplők: Noomi Rapace, Michael Fassbender, Guy Pearce, Idris Elba, Logan Marshall-Green, Charlize Theron
 • gyártó studió: 20th Century Fox
 • további részek: Alien filmek

Egy tudósokból álló csapat az ember eredetére utaló nyomokra bukkan, ami a világűr távolabbi pontjaira vezet. Ennek felderítésére egy űrexpedíciót indítanak egy ismeretlen bolygóra, csakhogy a nagy kérdésekre való válaszok mellet más is várja őket…

Prometheus előzetes:

további Prometheus képek, videók

Prometheus dvd és Blu-ray infók:

DVD és BD megjelenése: 2012. október 17.
A BD lemezek tartalma:

 • A film (kb. 120 perc)
 • Audiókommentár Ridley Scott rendező/producer közreműködésével
 • Audiókommentár Jon Spaihts író és Damon Lindelof író/executive producer közreműködésével
 • Kimaradt és alternatív jelenetek
 • A Peter Weyland-akták

76 hozzászólás a(z) “Prometheus” bejegyzéshez

 1. Alex

  Először is az Izlandi táj az félelmetesen szép volt. Durva, hogy milyen tájak találhatok a mi kicsi bolygónkon 🙂
  Másodszor Noomi Rapace méltónak bizonyult Sigourney Weaver utódjának! Nagyon eltalálták a szerepét. Fassbender meg hozta a szokásos briliáns alakítását.
  A film tökéletes így, ahogy van. A “Teremtők” félelmetesen meg lettek csinálva, ugyan úgy, mint az a “polip” szörny, és a kis Alien is.
  Várom a folytatását, ha lesz 🙂

 2. Heavy Pig

  Nos, emellett a rengeteg “értelmes” hozzászólás mellett remélem mindazok akik írták, meg is fogják érteni a film üzenetét !
  Tisztelet a kivételnek !
  Merthogy nem csak annyi a lényeg, hogy szuper stukkerek, meg hajók, meg ketyerék, meg Alien előzmény !!!

 3. Lúúk

  A film 375 millió USD felett jár! Tehát bőven termeli a profitot. Olvastam jó pár helyen hogy a Csatahajó sokkal jobb, ez szar stb.. Tényleg itt tartunk.. A sok gyepesnek fogalma sincs a filmről, a látványos agyamnet filmekre hajaz, az embereknek lassan már agyuk sem marad, mert csak látnak, de fel nem fognak dolgokat. Jöhet a PART TWÚ

 4. reservoirdog

  Nem érdekel, hogy ki, mit mond! szerintem cseszett jó lett! Jó, vannak benne hibák, de leszarom. A Batmannel, és a Bosszúállókkal egyetemben a kedvenc 2012-es filmem.

 5. M3NYUS

  Elsőre mondhatni elvarázsolt, de talán csak a nagy várakozás meg a hatalmas vászon miatt történhetett, de most, hogy másodjára is megnéztem rájöttem, hogy ez nem egy szar vagy rossz vagy jó film, nem. Ez egy buta film!
  Tele logikai hibákkal, elemekkel amik teljesen mások mint ami az Alienben voltak, pl.: maga a Space Jockey ami az Alienben szerepelt vagy 4x nagyobb volt mint ami ebben a filmben volt meg még sorolhatnám, de nem akarom hergelni magam.
  Egyszer azt mondták előzmény film aztán mégsem aztán mégiscsak…ez egy gigantikus átverés volt egy olyan embertől aki ezt az egész franchise-t elindította, na ez a legszomorúbb benne!
  🙁

 6. xmas

  Nekem tetszett a film, de sajnos nem éri el az Alien színvonalát. Az meg egyenesen túlzás, hogy egy hosszában átvágott és összekapcsozott hasfallal valaki ugrál és rohangál. De a látvány nagyon jó. Várom a következö részt.

 7. jason

  A prométheus jó kis film de nem űtötemeg a mércét ,prométeus csak a ürhajó történetét meséliel hogy került arra bolygora és hogy szuhant le oda de azért jó volt csak gyenge lett kicsit.

 8. BLANCO

  Jó kis film volt és várom a 2.részét is mert ugye 2-be csinálják meg és gondolom onnan fog kezdődni amikor meg született az Alien bébi 🙂

 9. LeoFan

  Nekem valahogy nem jött be.
  A történet nagyon jó és most egyedi is de mégis a film nem tetszett.
  Azért persze megnézem a második részt amire még sokat kell várni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.