Robotzsaru

Robotzsaru – RoboCop (2014-es remake)

amerikai sci-fi/thriller, 2014

 • magyar bemutató: 2014. február 6.
 • amerikai bemutató: 2014. február 12.
 • dvd és Blu-ray megjelenés: 2014. június
 • rendező: Jose Padilha
 • főszereplők: Joel Kinnaman, Gary Oldman, Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Abbie Cornish, Jackie Earle Haley, Michael K. Williams
 • gyártó studió: Columbia Pictures (Sony), MGM
 • korábbi filmek: Robotzsaru filmek

Az 1987-es Robotzsaru mára egy klasszikussá vált, amit azóta további részek, tv-sorozat és videojátékok formájában is megjelent. Az MGM már egy jó ideje próbál egy remaket összehozni, aminek a rendezésére José Padilha kérték fel, míg a címszereplőt Joel Kinnaman alakíthatja.

2014. február 6.
Robotzsaru videók

http://www.youtube.com/watch?v=dZYPGmV568o

http://www.youtube.com/watch?v=3Bfga5fct68

2014. január 29.
Robotzsaru videó

2014. január 22.

2014. január 12.
poszter

2014. január 8.
viral video – Omnicorp 2027-es CES prezentációja

2013. november 20.
Robotzsaru előzetes

2013. november 7.
Robotzsaru trailer és plakát

2013. szeptember 12.
Robotzsaru poszter

2013. szeptember 6.
Robotzsaru előzetes

2013. október 15.
Robotzsaru forgatási képek

2013. szeptember 15.
Az új Robotzsaru – képek a forgatásról, ami ma indult meg Torontoban.

2013. július 12.
Robotzsaru teaser poszter

2012. július 8.
Az új ed-209…

…és egy reklámvideó az OmniCorp cég rendfenntartó robotjaihoz:

52 hozzászólás a(z) “Robotzsaru” bejegyzéshez

 1. Alex

  Na ma megnéztem!
  Úgy ültem be a moziba, hogy nem várok túl sokat tőle, mert a remake-eket általában elrontják! De szerintem ennél nem történt meg.
  Minden egyes percét élveztem a filmnek. Jók voltak a látványok, a zenei aláfestések, illetve a színészi játék is tetszett nekem. Gary Oldman és Joel Kinnaman karaktere volt nekem a legszimpatikusabb. Az ember/gép bemutatása is jóra sikeredett. Az tetszett, hogy az emberi tényezőt nem lehet felül írni, akármennyire is próbálják azt elnyomni.
  Jók voltak a poénok, főképp, SPOILER: a rendőr őrsön elsütött poén(ezzel remélem nem árultam el sok mindent, főképp annak, aki még nem látta).
  Maga a Robocop szerkó nagyon ütős lett. A fekete szín pont a mai stílus/színárnyalat miatt lett használva, de szerintem ezzel se volt probléma. De azért a végén SPOILER: csak feltűnik az ezüst színű Robocop(igaz az elején is ebben a színben láthattuk).
  Egy szó mint száz, nekem tökéletes kikapcsolódást nyújtott így Szombat délelőtt 🙂

 2. Csipospaprika

  A reboot kategoriaban eddig ez volt a legjobb. A total recall es a dredd gané volt ez mellet. Jo,az acelembert nem haladta meg. A godzillara meg kivancsi vagyok,de ha lessz annyira jo mind a robocop,akkor mar boldog leszek.

 3. marvelfilm

  Nekem a kedvenc szereplőm persze G. OLDMAN VOLT ÉS A NAGY S. L. JACKSON . Ahogy kezdődött a film ( az az első nyolc perc ) , úgyis fojtatódott a film . Ha 2 d-ben is 🙂 , de megérte . Lesz is folytatás – REMÉLEM .
  JA MÉG +
  Ha valaki elmondaná a régi epizódok történeteit , az jó lenne ( Mert még a szüleim is látták őket:) ) .

 4. marvelfilm

  Nekem a kedvenc szereplőm persze G. OLDMAN VOLT ÉS A NAGY S. L. JACKSON . Ahogy kezdődött a film ( az az első nyolc perc ) , úgyis fojtatódott a film . Ha 2 d-ben is 🙂 , de megérte . Lesz is folytatás – REMÉLEM .
  JA MÉG +
  Ha valaki elmondaná a régi epizódok történeteit , az jó lenne ( Mert még a szüleim is látták őket:) ) Előre is köszi .

 5. marvelfilm

  jenky : a végén megint fém színű lett a páncél TERENSZ : azért egy kicsit robotos volt a csávó , ha nemis Transformerses .

 6. jenky

  kösz Orkiman, marvelfilm: még korai bevételekről beszélni, de remélem elér annyit, hogy képesek legyenek folytatást csinálni, szerintem nagyon rendben volt a film, rebootok közül párját ritkítja. A film tartalmazott eredeti robotzsaru vonásokat (robotzsaru járás :D) amitől még kellemesebb csalódást nyújtott. A sztorija annyira lebilincselő volt, hogy szinte már nem is igényelte a végére a lövöldözést (ami persze a robotzsaru filmek velejárója). Samuel L. Jackson színjátéka bravúros volt szintúgy Gary Oldmané.
  Jó film volt, várom a folytatást 😀

 7. Xd109

  Hát én azt olvastam pár helyen hogy a az redeti jobb,én megnéztem ezt is meg a régit is,szerintem ez is jó,a régi meg inkább brutálisra sikeredett ehhez képest.

 8. Belta.

  Szerintem is jó mind a kettő. Az új nem hozta át a régi hangulatát, de valahogy maga az egész jó lett.A régi köntöse is elég jó, de az új nagyon megfogott, sajnálom, hogy a végén visszacserélték.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.