Terminator Genisys

Terminator Genesys (3D)

amerikai sci-fi akciófilm, 2015

 • magyar bemutató: 2015. július 2.
 • amerikai bemutató: 2015. július 1.
 • rendező: Alan Taylor
 • főszereplők: Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Jason Clarke, Jai Courtney, J.K. Simmons, Dayo Okeniyi, Byung-hun Lee
 • gyártó studió: Paramount Pictures
 • további részek: Terminator filmek

Az emberek és a gépek közti háborúnak még mindig nincs vége, és az időutazás adta lehetőségeknek köszönhetően lehet sosem nem is lesz. A múltba való beavatkozásoknak köszönhetően John Connor által visszaküldött Kyle Reese ezúttal egy új alternatív idősíkba kerül, ahol a már jól ismert történések megváltoztak. Sarah Connor már fiatalon megtanulta, hogy mi ellen kell harcolnia, köszönhetően egy titokzatos T-800-asnak.

Terminator Genisys előzetes:

további infók:

Az új Terminator-folytatások premier-dátumokat kaptak
Terminator 5 képek
Terminator Genisys előzetesek
Terminator Genisys mozgó poszter

37 hozzászólás a(z) “Terminator Genisys” bejegyzéshez

 1. Trilla

  Eddigi legjobb film volt 5 rész közül mind tetszett mozi előtt újra néztem mind a 4 részt a legjobb benne hogy minden részhez kapcsolódik az 5 ! , bele tettek ebbe mindent ami kell aki fikázza nézzen mást ! Ha nem egyenes és ki számítható és kicsit gondolkozni kell már biztos szar ugye (aki fikázza) ? ! vannak benne hatalmas csavarok 🙂 mindenre van válasz ami kérdő jel volt az 1. 4 részben kivéve egyre az 5 végén 🙂 meg kell nézni! hosszú kommentes srác szerintem el volt varázsolva amikor meg írta a kis regényét 😀 nem beszélve arról simán törölném amit írt ! valaki meg se nézte de ő már filmből idéz EGY SZÓVAL ne figyeljetek és ne hallgassatok senkire nézzétek meg és utána lehet véleményt alkotni peace 😉 10/10 nálam !!!

 2. diee

  Eddigi legjobb film volt 5 rész közül???
  Úr Isten ilyet kijelenteni szentségtörés. a második rész James Cameron mestermunkája mai napig a világ legjobb akciófilmje!! OMG
  Hány éves vagy 16??

 3. nyavalya

  Ezt ne folytassák, DE jöhet 1 ismétlem egy végső utolsó Terminátor film ami az ítéletnap utáni eseményeket mutatná be 2029-ig addig a pontig amíg a Terminátort és Reeset vissza nem küldik (így lenne vége a filmnek és az egész szériának).
  Ne másítsanak semmit se múltat meg jelent meg hasonló butaságok se kellenek. Nem. Én végre a jövőt akarom látni ahol a gépek és az emberek harcolnak, van lézerfegyver, repülő gépek, embertelen mennyiségű terminátorral harcolnak mint ahogy az első 3 film elején mutatták, DE nem pár percig akarom látni! Ez legyen maga a film, ezt akarom látni egy 2 órás filmben. Miért nem lehet ezt összehozni? Drágább, több munka van benne? Nem értem.
  A Salvation pont ezért tetszett (amúgy aláírom, hogy nem volt jó a film) mert végre a lényeget mutatták (tudom, ott 2018 volt). Poszt apokaliptikus jövő, hangulat, ellenállok, gépek, stb. T2 (pontosabban a T3) után mindenki erre várt, a lényegre szerintem.
  Ez kell az embereknek egy egész estét Terminátor filmben. Tudom nem lehetne rendesen megoldani mivel Hamilton és Biehn is megöregedett, de valahogy csak meglehet valósítani. Ez a visszamegyünk a múltba, jelenbe ahol minden normális az olcsóbbik megoldás. Egy Transformers film is sokkal, de sokkal jobb lenne, ha az űrben játszódna, több robot kevesebb ember, Cybertron, stb. erre mindig megkapjuk, hogy a Földön vagyunk és az emberek bohóckodásait kell nézni. Vagy az AVP filmek, ott is a jövőben kellet volna játszódnia egy hajón vagy más bolygókon, M41-A puskák, gyalogosok, Predator, Alien, stb. erre az elsőben a jelenben, a Földön a Bouvet-szigeten, Antarktisznál vagyunk a másodikban meg a jelenben a Földön egy erdőben. Olcsóbbik megoldás és persze, hogy rossz lesz.

 4. cuclikapitány

  Megnéztem ezt a remekművet. Döbbenet, az első fél óra még egész rendben volt, de ami utána jött azt látni is szörnyű volt. Ez most tulajdonképpen egy szatíra vagy egy paródia akart lenni? Az, hogy filmként elbukott még oké, de ott van a terminátor szó a címben, Schwarzenegger, és az egész a terminátor filmek összegyurmázásának az eredménye lett.
  Röviden a film: olyan volt számomra mintha a szerelmemet aki új köntösben jelent meg 2 órán át megerőszakolnák a szemem láttára többször is. Ennél lejjeb szerintem már nincs.
  Szégyellje el magát az akinek a régi terminátor filmek bejöttek és azt mondta erre, hogy ez jó volt, vagy tetszett neki. Látszik, hogy egyeseknél hol a szint.
  James Cameron is tehet egy szívességet mert áldotta a filmet anno. Amennyi lóvét termeltek a filmjei nincs megállás, kellet úgy látszik neki némi zsebpénz. Jól lefizették, azóta kussban is van, ha szóba jön a film. Neki kellet volna csinálni egy 3. részt nem pedig a kék pocahontasos hupikék törpikéket erőltetni.

 5. cuclikapitány

  Emilia Clarke nemet mond a Terminator: Genisys folytatásokra, szólt a fáma.

  Nem akarok bántani senkit meg mert mindenkinek az jön be ami, de hogy egy T1, T2 után, hogy lehet azt mondani a Genezysre, hogy jó meg főleg azt, hogy vicces, “VICCES”…egy terminátor vicces. Kínos, kellemetlen, gáz, de nem vicces. Halálosztó, meghallod ezt a szót szerintem nem az ugrik be, hogy a fémfater belemosolyog a kamerába meg arról papol, hogy John-nak és Sara-nak dugnia kell, és senki ne jöjjön azzal, hogy a mai világban nem lehetne eladni egy Cameron féléhez hasonló terminátor filmet amit mindenki szeretne legyen az ember kritikus vagy néző mivel két film is készült az elmúlt 1-2 évben ami rácáfol ezekre: Mad Max és a Deadpool.
  Mindkettő R kategóriás, a kasszáknál jól teljesítettek, kritikusok, nézők szerették, de a példa inkább a Mad Max felé hajlik amire nyugodtan mondhatjuk, hogy hozta azt amit egy Mad Max szintű világtól elvár az ember. Milyen lett volna, ha Max poénkodott volna meg minden 10 percben mosolygott volna (jó mondjuk az egy örült világ, de akkor is)?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.