Titánok harca 2: A titánok haragja

Titánok harca 2 – A titánok haragja 3D
Clash of the Titans 2 – Wrath of the Titans 3D

amerikai kalandfilm/fantasy, 2012

 • magyar bemutató: 2012. március 29.
 • amerikai bemutató: 2012. március 30.
 • rendező: Jonathan Liebesman
 • főszereplők: Sam Worthington, Rosamund Pike, Ralph Fiennes, Liam Neeson, Edgar Ramirez, Bill Nighy
 • gyártó studió: Warner Bros. Pictures
 • további rész: Titánok harca

A titánok haragja filmplakátok:

Perseus a kráken legyőzése után elbújt a világ elől és halászként él egy kis falúban a felségével és fiával. Eközben az emberek a hitüket vesztik el az isteneikben és így Zeus és testvérei hatalma tovább gyengül, aminek következtében a bebörtönzött titánok és a vezetőjük, Kronos kiszabadul a Tartarus pokoli alvilágából, hogy haragjával végigsöpörjön az egész világon.

Titánok harca 2 – A titánok haragja előzetes:

http://www.youtube.com/watch?v=mQckuXV6DRA

Titánok harca 2 – A titánok haragja dvd és Blu-ray infók:

DVD, Blu-ray és BD3D megjelenése: 2012. július 29.

A lemezek tartalma:
A film (kb. 95 perc)
Kimaradt jelenetek

138 hozzászólás a(z) “Titánok harca 2: A titánok haragja” bejegyzéshez

 1. csakúgy

  Én még nem néztem meg a filmet, de nagy reményekkel nem várom. Az első rész nem lett a kedvencem mert a görög filozófiát jobban feltálalta mint a mitológia nyujtotta lehetőségeket. Viszon már csaka kommentekért, megérte utánna nézni milyen leírások vannak. 😀 Az hogy a minutaurusz mire hasonlít, hát ja… hasonlít… nagy szarvas alak mindkettő, hasonlóság vége. De sokakanak biztos jobban tetszett volna ha az ta címet kapja a film, hogy a Titánok haragja – Titánok és egyéb mitológiai létformák… Már csak a trailerben több titánt is fel lehet fedezni, szóval azok azért biztos leszenk benne még így látatlanba is megmondom. 🙂

 2. abcd

  Én tegnap néztem meg a filmet a moziban. Szerintem nagyon jó lett. Már az első része is tetszett de ez magasan túltett rajta. Amúgy a végén utalásokat vettem észre a folytatásra. Szerintetek lesz 3. rész? Mert kicsit befelyezetlen most a story.

 3. yumi

  Nem annyira fontos infó, de rögtön szemet szúrt hogy Sam Worthington haja nagyon gázul néz ki. Pontosítok, visszataszító. Majd megnézem ha jót akarok röhögni kínomban 🙂 Az egy sem tetszett annyira, mert vérszegény lett mindenféle szempontból. Ezek után fura hogy Ralph Fiennes és Liam Neeson itt, ebben a filmben megint :/

 4. M3NYUS

  Nem volt rossz csak túl rövid és sok mindent akartak belerakni ami sikerült is így mindent olyan gyorsan lezavartak. 99 perc kevés volt, mondjuk ha kb.: 10-15 perccel több lett volna sokkal jobban kibontakozott volna pár részlet viszont a CGI az nagyon ott volt, de az első rész azért jobb.
  Nem világmegváltó filmek ezek, de egy nézés után azt tudom mondani, hogy jó.

 5. .....

  Ennél a résznél pontosan ugyanaz volt a probléma, mint az előzőnél. Pikk-pakk lerendezték a végső küzdelmet, ami nagy baj. Egyszer nézhető film. A látvány nagyon ott volt. De Árész…Úgy fogalmazok hogy mást raktam volna a helyére. Egyébként jól játszotta a szerepet. Túl sok dolgot akartak összezsúfolni túl kevés időbe. Meg is lett a következménye. 10/7 a látvány miatt. Az első rész szintjén van. Ami a több részes filmeknél nagy szó. Alapjában véve nem volt rossz.

 6. pablo_c

  az első rész sokkal jobb volt. ez tény. a második egy egyszer nézhető film. mit pörögtök ennyire ezen. sajnáljátok a mozijegy árát, vagy a letöltési időt? kész, elmúlt, nézzetek mást. fogalmatok sincs erről az egész történetről.

 7. David

  Nem tudom kiknek áll érdekében összekutyulni a Görög mitológiát lehetőleg olyan módon hogy a mai amúgy is IQ-lájt kölykök lehetőleg totális agymosást kapjanak hülyeségből, de úgy látszik felettébb sikeres a látványos baromságok készítése(ide sorolandó a Percy Jackson féle idióta alkotás is)

 8. Ned

  Szerintem is pocsék volt! Nem mintha jobbat tudnék csinálni, de a békére vágyakozó harcos félisten ömlengése már nagyon idegesítő volt. Valamint az is furi, hogy ha a egy szörnyet az elején 10 percig hentel, akkor a végén miért végez velük lazán? De a legdurvább, Zeuszt csapdába ejteni, és kiláncolni?!! Hát Ö a legfőbb isten!! WTF?

 9. demonsss

  Főszereplőt nem kedveltem soha ezért nem is nyilatkozok róla.

  Történet is akárcsak az első rész egy nagy semmi.
  Teljesen elferdítik a Mitológiai lényeket.

  Ha egy kis “valóság” alapja lenne a filmnek és a Mitológia lények jobban kilennének dolgozva akkor lehetett volna ebből jó film , de ez egy sz*r akár csak az első , mondjuk én nem is vártam sokat ettől a filmtől

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.