Warcraft: A kezdetek

World of Warcraft mozifilm (3D)

amerikai fantasy kalandfilm, 2015

 • magyar bemutató: 2016. május 26.
 • amerikai bemutató: 2016. június 10.
 • rendező: Duncan Jones
 • főszereplők: Ben Foster, Clancy Brown, Daniel Wu, Dominic Cooper, Paula Patton, Toby Kebbell, Travis Fimmel, Ben Schnetzer, Ruth Negga, Robert Kazinsky, Anna Galvin
 • gyártó studió: Legendary Pictures, Universal Pictures

A Blizzard Warcraft-ja az évek során az egyik legnépszerűbb számítógépes játékává vált, ami egy kitalált világban játszódik különleges teremtményekkel.
A Duncen Jones (Hold, Forráskód) által rendezett mozifilm többnyire egy animációs vérbeli fantasyfilm lesz, lehengerlő látvánnyal. A történet szerint az emberek és az orkok világa nem fér meg egymás közt, és egy hatalmas harcra készülnek a saját túlélésük érdekében.

Warcraft előzetes:

werkvideók:

további videojáték filmadaptációk

51 hozzászólás a(z) “Warcraft: A kezdetek” bejegyzéshez

 1. nyavalya

  Volt mostanság valami rendezvény ahol leadták a film előzetesét és állítólag a CGI az új majmok bolygójához hasonlóan szemkápráztatóan gyönyörű lett, mindemellett ismét csak állítólag a film is nagyon, de nagyon ott lesz majd. Lehet meglesz az első normális, valamire való játékból film projekt? Látni kéne azt a trailert. Ha minden igaz akkor elméletileg télen fogjuk megkapni az első videót, kicsit vicces lenne ha a Hobbit 3 előtt reklámoznák bár az előtt viszont egy BvS teasert fognak leadni újfent, ha nem tévesek az infók.

 2. Bébé

  Öcsém én ezt nagyon várom!!! De aki nem szereti ezt a játékot az inkább ne kommenteket jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mert ez valakinek sértő!töbet nem fűzök hozá.de ez a parasz faszfejek nek szól!!

 3. Tibi

  Én nem ismerem a WoW-ot hanem a Warcraft 2-őt;3-at; és a Frozen Thore-t ismerem és én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy ez milyen film lehet!

 4. Ectoplasm

  Nagy rajongója vagyok a Warcraft franchise-nak, játszottam a játékokkal, képregényeket és könyveket is olvastam és megmondhatom, hogy ebből a sztoriból olyan jó filmet lehet készíteni, ami igazán szórakoztató lehet annak is, aki nem játszott egyetlen játékkal sem és persze annak is, aki igen. Remélem, ez így is lesz és nem fogok csalódni. Egy kiszivárogtatott videóban amit láttam, a CGI egyszerűen hihetetlen. A páncélok és fegyverek, amiket bemutattak a 2014-es blizzconon nagyon jól néznek ki. Alig várom, hogy mit hoznak ki ebből a filmből. A filmen sok olyan ember is dolgozik, aki ismeri és szereti a Warcraft világot, ez több reményt ad arra, hogy végre egy jó játékból film adaptációt kapjunk.

 5. sanyaman

  Kiváncsi vagyok rá!

  Elég sokat játszom a mai napig warcraftal(ami azért elég durva tudván hogy több mint 20 éves a legelső ezt azért elég kevés játék tudja megcsinálni hogy ilyen sokáig megtartsa a rajongókat) engem speciel azért is érdekel,mert egy prólógus(ha jól értettem azért prólógus mert pl: Thrall apja is benne van) csak Arthast meg Kel’Thuzadot hiányolom.

  Vajon lesz belőle Spin-off?

 6. king 55

  A Blizzard lerántotta a leplet a készülő Warcraft-film színészeiről és a főszereplőiről. A rendező, Duncan Jones még egy pár új posztert is szétkürtölt a filmmel kapcsolatosan. Az alább látható képek alátámasztják, hogy a film 2016. márciusában érkezhet (ahogy Azeroth jósai jövendölték)!

  Alliance – szereplők:

  Anduin Lothar (Travis Fimmel) – Az Alliance főszereplője, Lothar egy háborús hős, aki mindent feláldozott Azeroth népének biztonságáért.
  Llane Wrynn király (Dominic Cooper) – Llane király az Alliance fővárosának (Stormwind City) vezetője, és az emberiség reménye.
  Medivh (Ben Foster) – “az Őrző” álnéven ismert, Medivh egy misztikus szereplő, és félelmetes erőkkel bíró visszavonult őrző.
  Khadgar (Ben Schnetzer) – Tehetséges, merész fiatal mágus, akinek feltett célja, hogy megtalálja az igazságot.
  Lady Taria (Ruth Negga) – Taria Stormwind City királynője, Llane király nagy szerelme, és az az ember, akiben Llane legjobban bízik.
  Garona (Paula Patton) – A két faj, Alliance és Horde között ragadt személyiség. Garona rengeteg mindent túlélt, célja felkutatni, melyik oldalon hamis a hűség.
  Horde – szereplők:

  Durotan (Toby Kebbel) – A horda fő karaktere, Durotan a Frostwolf Clan legnemesebb törzsfője (Chieftain). Feltett célja, hogy megvédje embereit és családját a kihalás elől.
  Ogrim (Rob Kazinsky) – Ogrim Durotan jobb keze, és büszke harcos, kinek végzete a Doomhammer, az orkok legendás fegyvere.
  Blackhand (Clancy Brown) – “a Pusztító” néven hírhedt el, Blackhand az ork faj egyik legfélelmetesebb hadura.
  Gul’Dan (Daniel Wu) – Gul’Dan az orkok egyik felsőbb uralkodója. Sötét, mágikus erők táplálják, amiket néha nem képes kordában tartani.

 7. Astro24

  Ez a május dúrva lesz akkor… Egyből az AK3 nyitja a hónapot, aztán ott lesz még az eddig igencsak kívánatosnak ígérkező X-man, aztán a Wow… Sajnos mivel ezek a trailerek nem igazán győztek meg így a 3 közűl nagy eséllyel az utóbbin fogok pénzt spórolni…

 8. Blanco

  A játék nagy rajongójaként mindenként ott akartam lenni a film premierjén. Ez meg is történt. Nekem nagyon bejött! Biztos, hogy milliószor végig fogom nézni. 🙂 Nagyon féltem, hogy elrontják a szinkront, de abszolút élvezhető. Egyedül a nevek fordítása volt itt-ott siralmas, de nem lehet minden tökéletes. Az alap sztorit is egész jól tartották. Minimális változtatások voltak csak benne.
  Nálam 10/9 film, bár ehhez hozzátartozik a Warcraft világ iránti rajongás. 🙂

 9. Astro24

  Ahhoz képest, hogy maga a játék sose tartozott a kedvenceim közé, kijelenthetem, hogy a film hatalmas lett! Ez a CGI valami fantasztikus lett! Pedig tartottam, hogy egy ekkora CGI erőmű előbb vagy utóbb omladouni fog, de nem. Minden kilett dolgozva részletesen, az órkoktól, a fegyvereken át az egész világig. Valamint a szinron… Rosszabbra számítottam e-téren is. És még a story is igen csak jó lett. A szereplőkről ne is beszéljünk. Travis Flimmel ezúttal is bizonyította miért is kedveltem mrg annyira a Vikingek c. sorozatban. Hatalmas forma! 😀 Összességében tehát, a Blizzard megint megcsinálta! Nem csak a játékokhoz értenek már. 😀 És amitől igazán rettegtem, hála isten nem történt meg. Ugyanis nem csapták össze.

 10. Lá-Lí

  Tegnap végre eljutottam én is egy moziba !! 20-évnyi W.O.W -ozás után állíthatom ,h nagyon jó lett a film !! Minden helyszín szépen kidolgozott a legapróbb részletekig . Nálam 10 a film. Mindenki aki valaha játszott a játékkal annak ez a SZENT GRÁL !! 😉

 11. Cardas

  +
  A CGI kiváló.
  A zene nagyon epic fantasy hanglatú lett.
  Az orkok érdekesek, jól árnyaltak.


  A vágás borzasztó, olyan a film első fele mint egy hiperaktív gyorstalpaló.
  Az operatőri munka fantáziátlan.
  Az ember karakterek üresek, senkit se sajnálok, aki meghal, mert nem is ismerem meg őket. Csak vannak, aztán nincsenek.
  A drámai és érzelmes pillanatok amatőrök, hatástalanok, csak úgy bemondanak valami szomorút, és elvárják hogy most együtt érezzünk velük. Egy játékot ismerő lehet meghatódik ,de ez egy film aminek önmagában kell megálljon, úgy meg sántít.
  A világ és a háttér bemutatása gyakran a sztori és a követhetőség rovására megy.

  6/10, laikus szemmel, nem wowoztam, de a high fantasy műfajt imádom, legyen szó LotR-ről, Forgottan Realmsről vagy bármiről. ennek ellenére easter egget még nekem is sikerült felfedezni, murloc meg báránnyá változtatás pl

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.