X-Men: Apokalipszis

X-Men: Apocalypse (3D)

amerikai fantasztikus akciófilm, 2016

 • magyar bemutató: 2016. május 19.
 • amerikai bemutató: 2016. május 27.
 • rendező: Bryan Singer
 • főszereplők: James McAvoy, Rose Byrne, Nicholas Hoult, Oscar Isaac, Michael Fassbender, Kodi Smit-McPhee, Jennifer Lawrence, Olivia Munn, Tye Sheridan, Sophie Turner, Alexandra Shipp
 • gyártó stúdió: 20th Century Fox
 • további részek: X-Men filmek

Az eljövendő múlt napjai után Bryan Singer tovább folytatja a mutánsok történetét. Az újraírt történelemnek köszönhetően az eddig megismert világ más úton halad, és ez által egy alternatív idősíkon játszódik a történet. A főgonosz egy Apokalipszis (En Sabah Nur) nevű ősmutáns volna, aki az egyik legerősebb kívülállónak számít az X-ek univerzumában.

X-Men: Apokalipszis előzetesek:

67 hozzászólás a(z) “X-Men: Apokalipszis” bejegyzéshez

 1. Copy con

  Hát én nagyon remélem hogy benne lesz.
  Ezzel most beleéltem magam látva az előzetest. Meglátjuk. Ha nem akkor:(

 2. Taurus

  Hugh Jackman is tweet-elte az előzetesben lévő kis cameo-t “W” néven mint Wolverine….bár ez még nem bizonyítja, hogy ő lesz benne a filmben! Ugyanis neki már csak egy solo Farkas filmje lesz és kész, vége. Többé már nem fog az adamantium állat bőrébe bújni, Singer a DoFP-el pedig egy teljesen új irányt adott a fiatal mutánsok történetének szóval igencsak meglepő lenne, ha a mostani apokalipszisben már nem Hugh lenne Roszomák.

 3. Astro24

  Jó lett! Ugy mint a BvS-nél, úgy itt sem értem azokat a kritikusokat akik, próbálták lehúzni a filmet… Jó, nem lett egy világ megváltó film, de hozta amit kellett. De ha már kritikusok… Olvastam olyat is, hogy pl. a poénos részek is laposra sikeredtek… Hát csölpet sem volt lapos ezen a téren! Tény, hogy nem egy vígjátékról van szó, de ha fél óránként is sütöttek el valamit, az adta magát! Ugye, mindenkinek leesett, hogy ez a rész nagyban fog támaszkodni a látványra. Nem tévedtetek. A látvány baromi jó lett! Már a film legelején megfogja a nézőt a látvány. De valljuk be, mint minden látványos filmnél jóformán, úgy itt is “gyengébb” szerepet kapott a story. Viszont ez se lett rossz! Persze nálam az előző X-men film storyja a nyerő, de ezz se merném leszólni. Lehet, hogy nagyon újjat ezúttal se tudtak mutatni, de ugyan ez igaz a Disney Bosszúállóira is pl… Habár a végső csata jelenet legvégén nagyot néztem. Arra én csak annyit mondtam magamba, hogy VÉGRE! A szereplőkkel se volt semmi gondom, bár a főgonosz lehetett volna jobb is. Mind alakításban, mind pedig kinézetben. Összességében a film jól sikerűlt. Legalább egyszer ajánlatos!
  X-men 1: 10/7
  X-men 2: 10/8
  X-men 3: 10/6
  X-men 4 (Elsők): 10/9
  X-men 5 (Eljövendő…): 10/10
  X-men 6 (Apokalipszis): 10/10

 4. zsocso

  Nagyon jó lett az Apocalypse. Kimerem jelenteni, hogy számomra az év legszórakoztatóbb blockbustere. A látvány pazar, a poénok jók, Quicksilver jelenete fantasztikus, Wolverine cameo-ja brutális, a zene epikus. Aki szereti az X-MEN filmeket, az ne hallgasson a kritikusokra és nézze meg a filmet moziban. Nem fogja megbánni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.