A bűn hálójában

A bűn hálójában – Haywire

amerikai thriller, 2012

 • magyar bemutató: 2012. március 1.
 • amerikai bemutató: 2012. január 20.
 • rendező: Steven Soderbergh
 • főszereplők: Gina Carano, Channing Tatum, Ewan McGregor, Michael Fassbender, Antonio Banderas, Bill Paxton, Michael Douglas, Michael Angarano
 • gyártó studió: Relativity Media

Mallory Kane egy olyan kormányhivatal ügynöke, ami a legveszélyesebb és legtitkosabb küldetéseket végzi el a világ legsötétebb helyein. Egy sikeres szabadító akció után azonban átejtik és egyedül marad, a nyomában pedig egy gyilkos aki ismeri minden lépését…

A bűn hálójában előzetes:

A bűn hálójában dvd infók

DVD megjelenése: 2012. július 4.

3 hozzászólás a(z) “A bűn hálójában” bejegyzéshez

 1. M3NYUS

  Hát nekem sokkal jobban tetszett ez mint a Salt ügynök már csak azért is mert Gina Carano MMA, kickbox, stb. harcművész nem pedig egy sokgyerekes anus mouthus anyuka mint Angie Jolie aki faarccal minden izomagyú faszit lever aki az útjába áll, így sokkal hihetőbbek voltak a harcjelenetek.
  Gina jó volt, jól bunyózott (ez egyértelmű), sztori marhaság, színészek se hozták a szokásost, úgy elvoltak a filmben azt kész. Mivel felirattal néztem rájöttem, hogy Tatum nem tud beszélni, kb.: olyan volt mintha 50 cent előadná magát egy prózamondó versenyen.
  Jó volt Banderast is látni, nagyon el van tűnve mostanság. Zene az tiszta Ocean’s filmek, nem nagyon illetek bele a filmbe.

  1x meglehet nézni, ha van az embernek fölös 80-90 perce.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.